Jump to content

ivo099

Фен
  • Мнения

    86
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ivo099

  1. не са еднакви единя е на 190 мм май другиа на 210 мм но не сам сигорен за мм-трите но гаранция единя е по голям.
  2. колега от машинката на централното е чувасе едно чъкане или като чукане.прожери да нее окислен купонга с кабелите кадето влиза в вратата.
  3. раздуване на седан 5генерациа от зад задните вежди как и от какво Ще станат.
  4. колеги никой ли нее мерил някоя разпънка да даде налко инфо
  5. колега според мен няма нужда от термостат.а на 80г е горе долу добре да отваря ако ще слагаш то маслото няма да ти вдигне повече от 90-95 гр. поне според мойто съдя колко гр. даржи.надявам се да сам бил полезен.
  6. колега извади буксата дай на контакт и дай на късо на буксата с един кламер и ще се включат перките не 100 а 1000%
  7. колеги никой ли няма чертежи за 5г. !!!
  8. пич по твойта логика с генерация и спортен филтар една д15б2 ще стане 115к.с ами ако е така то няма да има смисал да си слагаме пълни инжекцйони ,турбини и т.н. него разбирай като подигравка но говориш глупости.
  9. нищо режеш плюса от левия габарит но не ,който отива за габаритите от пред и от зад на колата демк външните а за осветлението на самото табло и го прекарваш да минава през копчето то ти е реголатора с реостат е вътре .а за самиа кабел излиза от ключа на фаровете и мигачите.надявам се да сам бил полезен.
  10. колега извиняваи за тъпиа коментар не сам разбрал правилно мислех ,че е касетофон
  11. ем кой каквито чертежи даде и после всеки ,който е навит да си прави ше си избере.
  12. колеги мисля си следното да си намерим размери и чертеж и да си направим сами разпънка а не да си копуваме китайските боклучи.
  13. продадено.моля модераторите да изтриат темата.
  14. колеги не мога да разбера от какво е вапросният носач и какъв мортесиор става за него Uploaded with ImageShack.us
  15. най-интересното е ,че не се знае въпросната хонда с какъв мотор е ?
  16. колеги въпроса ми е от къде и каква е цената им?Защото ,ги сменям 2-ри път и карат по месеч и се започва прословутото виене от ново.
  17. колеги някой мислил ли е за изчистване на вратите и калничите в смисал махане на лайсните и дръжките на вратите и раздуване на предни и задни вежди и прагове ?
  18. СД-то е на около година ,запазено е има дистанционно. http://www.ciao.co.u...600_MP__6631700 , който има интерес да пише на лс и ше му изпратя и реални снимки.
  19. сваляш семеринга на вала пробиваш дупла 8м в болта нагряваш яко и отвиваш с спилководач.ако не стане вадиш спилководача и с др. болт може да одариш по тоя няколко пъти и старата процедура.това да сменяш вала да го сваляш са пълни глупости надявам се да се справиш
  20. колега трябват ти педали двете помпи за саединитела или жило зависи от котията,лоста с прътите и пластмасата около не го компа си остава същия.
  21. още един оборот на коляновиа вал и виш и на шаибата белега не само на маховика за вс случай,че ми се е злучвало и сменен маховик от др мотор с др белег или няколко белега
  22. колега мапа ти е до горивния филтар внего влиза едно вакомче и една букса .провери вакома да не е начепен или изваден
  23. казанчето се вади само с дърпане на горе нее хаванато с нищо просто влиза в един улей
×
×
  • Създай нов...