Jump to content

Araba

Фен
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно Araba

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 15.06.1978

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

2330 профилни разглеждания
  1. Пусни си фаровете и тогава натисни копчето за задния фар за мъгла-свети само от единия край-мисля ,че от дясно.
  2. Колега,днес бях на поредния майстор и същата работа.казва ,че всичко е наред.просто вече незнам. каза ми да карам така и ако се разтропа повече ще се разбере от къде е .Потропването идва отзад ,вляво. Най често се появява,когато едната гума е по високо от другата(примерно когато едната попадне в дупка а другата си е на пътя,или при слизане от тротоар,едната докато е на тротоара,а другата е на пътя),незнам вече как да го обясня.Взеха да се чудя дали нещо в амортисьора не тропа, а не е изтекъл здрав си е.Ще карам за сега така,ако открия нещо ще пиша,а вие колеги ако се сетите от какво може да е и помогнете да го открия ще съм ви благодарен.
  3. Става въпрос,за преглед на колата ,като е вдигнато във въздуха задното колело и преглед от канал.така шума го няма. а при движение по неравна настилка се появява.звука го оприличавам като почукване. има ли вероятност да е от амортисьора?
  4. Здравейте колеги.От известно време чувам странен шум по време на движение,появявайки се особенно движейки се по черни пътища,паваж или казано накратко по неравна настилка.Шума идва от от областта на задно дясно колело.Интересното в случая че ходих при двама майстори,които не могат да локализират проблема.Казват ми,че по окачването всичко е наред.Шума е нещо като притропване и се появява на периоди,но само по време на движение. При проверка на място,на отделните детайли по окачването няма нередности.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем,моля да пише.Предварително благодаря!
  5. колега и при мен е така.карам същия автомобил,но съм забелязал,че на бензин не е така.съвсем друго е при потегляне в сравнение с газта,иска по-голяма стъпка на педала на газта и се оправя.
  6. за 50 000 км на газ досега никакви проблеми,никакво придърпване или каквото и да е било.колите не са виновни,явно проблема е в поставянето или от самите уредби.моята е Ренцо-Ланди.Относно разхода на газ,в града 12-12,5 ,извън градско 8,5( нормално каране).Ако се настъпва повече + 1 литър.Ако е включен климатика+1,5 литра.засичал съм я многократнои почти винаги съм в тези стойности.Колата е Акорд 1,8 es
  7. нямам и идея какви са тези никелирани рингове.Аз по принцип съм ценител на оригиналното изпълнение(заводското),незнам ако взема малко по-мощни крушки дали ще светне по-добре? А всъщност,някой знае ли какви са крушките и колко са на брой?
  8. Бладодаря Жоро ,за изчерпателния отговор.Мисля колеги като се постопли да я свърша тази работа,за да не строщшим някоя щипка.Задължително ще пиша какво е станало,пожелавам и на вас успех!
  9. Здраейте колеги,искам да попитам някой сменял ли е крушки на арматурното таблото на Акорд 96г.1,8es.Забелязвам,че в средата на таблото осветлението е слабо и мисля че иам изгорели крушки.Интересувам се дали смаянта и разглобяването на таблото става лесно,какви са кушките и какво може да се подобри за по-силно осветление.Предварително благодаря!
  10. взимай един 55 ампера,мился,че ще е добре. успех
  11. колеги ,оказа се ,че е семеринга(тук е момента да споделя,че за Акорд 1,8,96г.семеринга за делкото е 12,45-22-6),аз такъв не можах да намеря и сложих 12,5-22-5,закупих го от Хубата,Пловдив,струваше лев и нещо.благодаря на всички за отговорите!
  12. колего взех си една VARTA 55ah,520 стартов ток,предложиха ми го изгодно.благодаря за отговорите и само HONDA завинаги !!!
  13. колега сменяй всичко и не прави компромиси с колата и теб.Още повече,че ти нищо не си сменял от тези части.Обслужи си я напълно ти,за да си знаеш и да си сигурен.А в Германия какво е ставало,мисля,че не може да си сигурен.Сега ако смениш само ремъка,може да се окаже ,че след определен пробег може да смениш ролка или водна помпа и пак ремък естествено.моя съвет е да смениш всичко,за да може колата ти да е напълно обслужена. Успех!
  14. имаше масло вътре,но мислех,че е от О-пръстена,но сега говорих с един майстор и той ми каза,че може да е от семиринга на делкото.незнам,някой сменял ли го е,къде може да се закупи.
  15. имаскам да ви попитам колеги,има ли вероятност да е от семеринга на делкото?
×
×
  • Създай нов...