Jump to content

em1l

Фен
  • Мнения

    378
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от em1l

  1. Всмукателния вал имаше разлика от изпускателния 5 зъба, зацепих ремъка на ново по белези и всичко се оправи.
  2. Утре ще махам капака да видя белези то вече се чудя какво да гледам и меря. Предния ден си я карах 100 тина ккилометра даже навъртях, спрях си я вечерта и сутринта не искаше да запали и почна филма. На скоро единственото което съм правил е сменях на изпарителя мембраните защото месеше при първо палене сутрин газ бензин и по трудно палеше и си прекарах нова антена на касетофона. Нищо съществено не се е случвало. По погрешка бях обърнал делкото, като завъртях не запали, сетих се и като го сложих както трябва и запали на 200 оборота и се почна филма.
  3. Здравейте. CR-V 1ва ген. 98г. 128к.с. десен волан. От 3-4 дена съм се видял в чудо. Ставам сутринта не иска да запали, проверявам нямаше ток, имах нови комутатор и бубина, смених ги ток дойде запалих и работи на 200-250 оборота и четерите цилиндъра без да може да се изфорсира, натискам газта до долу пак по същия начин нито се форсира нито гасне на 200-300 оборота си работи, обръщам на газ и абсолютно същото както на бензин със газ без газ до долу си държи 200-300 оборота. От там тръгвам, откачих напълно газовата уредба да не би да смесва газ бенззин си викам, нищо не се случи, след това проверявах бензиновата помпа работи идеално държи над 3.5 бара по моя манометър измерено от помпата директно и след горивния филтър също, налягането е не променено, след това рестартвах компютъра, вадих му бушона... никаква промяна, изчистих с контактен спрей де що има букса омаслена и не само, пак нищо. Замерих грешиките и излязоха 15,16,17,54,61, викам нещо е станало с компютъра защото датчиците на хол в делкота бяха с изгоряла изолация на кабелите и опираха един в друг, смених ги и тях, пак нищо, след това смених компютъра заедно с имобилаизера и ключа и разбирасе пак нищо различно не се случи, дори и шок бутона натисках нещо да се случи ама пак нищо различно. Всичко което направих, работата на двигателя не се промени по никакъв начин, пали си от раз и си работи на 200-250 и на газ и на бензин без да се влияе от положението на дроселовата клапа(с минимални разлики при отворен дросел от порядака на 50 оборота на горе). Давайте някакви мнения че напрво се побърках вече. Благодаря предварително.
  4. Това не е ли хонда форум ве кви са тея бе ем ве-та опели трабанти и т.н.
  5. Ми то в нашите срещи шествие и писта като няма какво остава....Приятно изкарване на всички отишли на "срещата"
  6. Поне някой (организатор)да каже да ли въобще ще се състои среща или няма и ако ще има кога ще е?
  7. Грешка 76мм е входа, моля за корекция.
  8. Филтарът е на около 200км. Минал покрай К&Н , но доста качествена изработка, не изпада в резонанси, след като го махнах нито във филтъра, нито по вътрешната страна на тръбата имаше прахоляци, 70мм вход. Напръскал съм го допълнително с масло на К&Н. За контакти: тел. 0883 397 369. или ЛС. Цена: 20 лева.
  9. 'batko777' пусни някой клип да види и ние за какво става въпрос.Седана явно бая си го натоварил след националната щом пердаши 200 конюви коли,ТТ-та,VTS(дето се кантари с VTI) Какво си правил по колата ако не е тайна?Не се заяждам просто ми е интересно http-~~-//www.youtube.com/watch?v=aroJhJKXghk
  10. Моята е 47, ще ти звънна по някое време да се разберем за другата седмица да дойда да си я взема.
  11. Маховика от D16Z6 - 7.6 кг. Феродов диск Valeo на 8 хил. км. 20 шлици, диаметър 212 мм. дебелина 8.3 мм. Свален от d16z6 става за доста d-серии. Маховик-50 лв, Феродов диск: 60лв За връзка: ЛС или 0898909365
  12. Продавам табло от d16z6. Скоростомера се базика от време на време и се обръща стрелката от другата страна на колчето(демек както си караш и като му скимне отива на 300+ км.)с почукване по таблото се оправя. Всичко друго си работи идеално. Цена: 20 лв. За връзка: ЛС, телефон: 0898 909 365.
  13. Нова цена 110лв заедно с периферията(тампони,планки,чаши...)
  14. Коментар на цената. Кутията върви в комплект с тампон, планка, двете чаши на каретата, аксиален лагер, маншон на помпата на съединителя...
  15. Кутията е в много добро състояние (s20). Цена: 120 лева. За връзка: ЛС, телефон: 0898 909 365.
  16. Аз бях с предни 262мм, задни големи барабани, разпределител 30/30 и помпа 7/8. Педала беше по мек(в смисъл по на ниско хващаше) но спираше доста добре, валяците си ги заковавах. След това минах на задни дискове на 240мм и помпата вече не ми вършеше работа също и разпределителя. Смених помпата с 15/16 от прелюд с десен волан става без преправяне но задължително трябва и серво че правих помпата от прелюда да работи с моето серво демек правих фланец за да може ушите на помпата да паснат на моето серво ама идва късо и трябва да се подлага абе накратко си вземай помпа със серво. С този разпределител 30/30 които бях предни 262 и задни 240 мм , задните спирачки направо изчезнаха имаше ама колкото да се каже че ги има а валяците и грам не ги забавяше даже, поради липса на разпределител 40/40 които аз исках(вариант е и 35/40 които е много по лесно намираем) го премахнах, подобри се спирането все пак задните започнаха да държат и няма такова нещо като блокиране на задните и тем подобни, но все пак ако си бях намерил разпределителя които икзках нямаше да го премахна.
  17. Намерих доста теми в които отговора дали става или не става е по средата, демек става ама трудно и все пак не се знае. И след провеждане на разговор в който стана ясно това което съм написал в първото изречение се отказах от това да слагам файнал от кабелна на хидро. Решението за мен лично е хидро кутия с 4.4 файнал(говоря оригинална кутия с такъв файнал). Ако искате я трийте, ако не някой които е наясно може да напише кое как и защо и темата да е полезна на някой колега.
  18. Търсих доста но не намерих конкретен отговор става или не става. Та въпросът ми е точно такъв, дали файнал 4.4 от кабелна скоростна кутия става за хидро кутия(d16z6).
×
×
  • Създай нов...