Jump to content

aantonov

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

9 Neutral

Относно aantonov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 19.01.1953

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 1.4i
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  • Интереси
    books, cinema, computers, languages, water sports, art and documentary photography

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Skype
    elefant_ad

Последни посетители

3024 профилни разглеждания
  1. Продавам комплект оборудване за дясна врата на Хонда Сивик от 1999 г. японка, без огледалото. Цена 50 лв. Свалено е от вратата поради тотална щета, стъклото е абсолютно здраво, без надрасквания и т.н. 0888921828, изпращам по Еконт.
  2. Пълно оборудване за дясна врата на Хонда Сивик 1.4 I, 75 к.с., плюс абсолютно здраво стъкло, за 35 лв. Който има нужда да позвъни на 0888921828-Антонов.
  3. Като пресметнете минусите и плюсовете - какъв е резултатът? Карам Сивик 6 генерация повече от 6 години (купена от Италия на 200 000 км). Като изключим редовното светване на лампичката за гориво, други проблеми почти няма. Е, налага се някоя и друга смяна на крушки, смяна на масло, гуми летни и зимни, плащане на ГО и Каско. Ама това са съпътстващи разходи за всяка една кола. По мое мнение Сивик 6 за парите и класа си е на много по-високо ниво от френските и италиански чекии, дето при минус 5 замръзват непрекъснато. И дертовете дето ги имате уважаеми пичове са за Хонди на повече от 20 години. Синът ми дълго време не искаше да кара японка и караше Фолксваген. Накрая "масларката" му изпи финансите и момчето мина на Хонда 7-ма генерация с газ. Вече трета година я юрка като "империалист", товари я като камила и проблемите му са никакви в с сравнение с Фау-вето. Така, че, не бъдете екстрено претенциозни към кола, ориентирана към малкия клас и много по-издръжлива, много по-икономична и невероятно по-здрава от всички други марки от тоя клас. Споделя ви го човек, който се е учил още на Москвич, после на Лада, след това на Шкода и Опел-Вектра. Вервайте ми!
  4. Карам Сивик 6 генерация от 4 години. Самият аз навърших 60. Не мога да сляза. Това чудо върви винаги на гюрунтия.
  5. Защото бат Бойко помпа топките на бистришките тигри със сгъстена газ и не достига количество по бензиностанциите. А пък азота е парички.
  6. Колеги по Honda, от 4 години само сменям течности, малсо и евентуално - гуми за зима и лято. Вашите стенания ми приличат на радини вълнения от "Под игото" на дядо Вазов. Такава желязна кола кота Хонда-та няма. Карайте и не се занимавайте с несвойствени неща. За всичко останоло има сервизи, майстори и т-н.
  7. Сърдечно благодаря на колегите за поста и отзивите към него. Аз съм професионален редактор и филолог (български и руски). Много години се занимавам само с текстове и преводи. Мислех, че темата отдавна е "умряла", но не би. Мога само да препоръчам от камбанрията на моя не малък жизнен опит две неща: за "подрастващите хондаджичета" четене, четене и повече четене му е майката, и второ-през 1988 година излезе от печат тритомна "Граматика на съвременния български книжовен език" на издателство "Абагар". Не е нужно да се прочете от кора до кора, но вътре можете да намерите отговор на 99.99% от нещата, за които имате съмнение. С поздрав и от мен.
  8. Принципа не резервата е следния: когато сигналната лампа светне, горивото трябва да стигне най-малко до най-далечната бензиностанция, т.е., минимум за 50 км. Производителите много добре знаят, че е пълно с отвеяни шофьори и блондинки, и за това резервата светва, когато остават за около 60-70 км. гориво.
  9. ЧРД! Още толкова да изкараш драги!

×
×
  • Създай нов...