Jump to content
F18 Hornet

Айде не останааа

Recommended Posts

Вън англи4аните от Хонда :cool::D:D:cool::D:cool::D:D Видяхте ли какво направи Дейвидсън с Бътън :cool: Fuck off

Абе той и Дейвидсън е англичанин :D но това не пречи ;) Евала на пича , супер добра тактика и малко късмет да имаше можеше и точка да забие :DЛош късмет за Сато , ако не се беше врътнал щеше 100% да влезне пак в точките ;) А Баричело как оспя да се забие така в Ралф не ми стана ясно :D Пак казвам , отбор номер 2 да стане отбор номер 1 !!! просто са хал хабер от първия отбор :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чух някакви слухове , че Сато го гласяли за Тойота ???!?!? Манчев го бил казал по време на състезанието . А по принцип тази година на Р.Шумахер му е последна ;) ......... Трябват ни читави пилоти деаа каръка деаа .... искам аналози на Хамилтън и Маса при нас ;) .... БТВ договора на Барикело не е ли също до края на този сезон ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чух някакви слухове , че Сато го гласяли за Тойота ???!?!?

Всичко друго ще стане,но Сато в Тойота никога няма да отиде.Доколото съм чел имаше някаква нагласа догодина писта на Тойота да бъде ГП на Япония,а не Сузука както до сега.По тоя повод Сато беше казал,че ако това стане ще предизвиква катастрофи всяко състезание ;) Камикадзе кво да го праиш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Пак да питам някой чува ли нещо .. ще вадят ли нова кола ??? явно в Канада не изкараха новата ...

Новата кола ще се тества през тази седмица на Херес. Лошото е, че другите тимове ще тестват в Силвъстоун и в Херес ще бъдат само Хонда и Супер Агури. Така, че няма да знаем къде сме спрямо останалите тимове.

Чух някакви слухове , че Сато го гласяли за Тойота ???!?!? Манчев го бил казал по време на състезанието . А по принцип тази година на Р.Шумахер му е последна :rolleyes: ......... Трябват ни читави пилоти деаа каръка деаа .... искам аналози на Хамилтън и Маса при нас :rolleyes: .... БТВ договора на Барикело не е ли също до края на този сезон ???

Тези слухове са много отдавна, но едва ли нашите ще пуснат Сато. Административният директор на Супер Агури Даниел Аудето припомни, че японският екип е бил изграден точно около фигурата на Сато и допълни:„Без Сато този отбор нямаше да съществува, а без този отбор Сато нямаше да бъде в добър екип. Но знаете, че в края на крайщата ситуацията с пилота и отбора е, както когато сключвате брак. Уж е за цял живот, но никога не знаете. Надявам се да бъдем заедно дълго време. Сато прави възможно най-доброто за нас, но вероятно няма да откаже по-добри шансове.” Редактирано от Accord6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честита точка :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после точка и за първия отбор на хонда!Честито!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко измъчена, но все пак първа точка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От коментаторите предишния ден на квалификацията , в Гърция са се обменяли данни и идеи между първия и втория отбор и Първия е взел окачването на Втория отбор :) направо ще се попикая от смях :) и имайки се в предвид , че Агуритата не се представиха много добре - въпреки , че Сато от последен спечели 7 или 6 места :) Бътънчо и Баричело май са си взели и нещо друго , туко виж Агуритата да не се представят по-добре от тях :) Ама айде , стига критика , Бътън да се радва за първата си точка , а Първия отбор на Хонда също и да запалят по една свещичка Спайкър Ферари и май Торо Росо да не вземат та вземат и те :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днешното състезание, трябва да бъде час по-скоро забравено, защото "резил" е слабо казано. По-голям позор от това едва ли съществува - дори Спайкър бяха по-бързи от нашите :lol:Ако съм на мястото на японските босове, ще уволня половината от тима :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Достатъчно е само англичаните :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

дейвидсън и сато пред маса :whistle: жалко че не финишираха така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Достатъчно е само англичаните :whistle:

Вън Англи4аните от Хонда :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

В такива моменти си личат истинските фенове.Иначе е много лесно да си почитател на победителите.Бях на пистата в Унгария и останах много приятно изненадан колко много фенове имат двата отбора на Хонда и то сред обикновените хора , а не разни организирани групи от служители на фирмите спосори.С дъщеря ми се притеснявахме , че ще сме от малкото с рекламни материали на Хонда , а се оказа че сме много.П.П Унгарците карат много Хонди

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такива моменти си личат истинските фенове.Иначе е много лесно да си почитател на победителите.Бях на пистата в Унгария и останах много приятно изненадан колко много фенове имат двата отбора на Хонда и то сред обикновените хора , а не разни организирани групи от служители на фирмите спосори.С дъщеря ми се притеснявахме , че ще сме от малкото с рекламни материали на Хонда , а се оказа че сме много.

Браво колега :) Колкото и да ни е тъжно през този сезон, трябва да има фенове, подкрепящи тима и пилотите! Рано или късно, нашите ще покажат целта за участието на Хонда във Ф1!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много съм съгласен с двама ви.колкото и да е слаба годината трябва да ги подкрепяме.а ние си знаем че от ХОНДА го могат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бях на пистата, запознах се даже съвсем случайно с един фен от хърватска, който с последнити си кинти си беше купил шапка на СУПЕР АГУРИ :) Е, не беше единствения на пистата - имаше и много приятно японско семейство.Всичко ще дойде на мястото си само трябва търпение и вяра в отборите ни...мнооого лесно е да си фен на Шуми..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами в началото на сезона, когато казаха, че са разбрали проблема, сэщо споменаха ,че радикално подобрение на шасите ще има чак за турската писта... а да видим :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

“They(ex-Williams chief aerodynamicist Loic Bigois and former BMW Sauber employee John Owen) believe that our wind tunnel’s calibration is wrong and because of that everything that has been developed has not been effective,” explained Barrichello on his official website. “We will have to change many things, even parts of the structure inside the wind tunnel, and it will be about a month until we are able to see changes.”

Настроен бил погрешно тунела .... :D:) ....за да има резултат ... поне месец от сега... страх ме е и за догодина защото това означава, че за догодина колата не е пипната ... не че ще има някакви брутални промени в правилата, но другите сигурно имат по няколко аса в ръкава .... все пак ме е страх :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алонсо щял да напуска McLaren дано не се цопне при нашите , че не моа го трая тоя лиглио :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алонсо щял да напуска McLaren дано не се цопне при нашите , че не моа го трая тоя лиглио :)

не си единствен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...споко... той само в добри отбори кара ... няма опасност да отиде в Хонда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...споко... той само в добри отбори кара ... няма опасност да отиде в Хонда :)

;) как нареди набързо :slap:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сравнително добро темпо на Бътън. Направи хубави изпреварвания и в класацията за НБО не е толкова зле.

Най-бързи обиколка в ГП на Турция

1 Кими Райконен Ферари 01:27.295

2 Фелипе Маса Ферари 01:27.922

3 Люис Хамилтън Макларън 01:27.963

4 Фернандо Алонсо Макларън 01:28.070

5 Ник Хайдфелд БМВ Заубер 01:28.319

6 Нико Розберг Уилямс 01:28.536

7 Хейки Ковалайнен Рено 01:28.603

8 Алексaндър Вурц Уилямс 01:28.737

9 Джанкарло Фисикела Рено 01:28.793

10 Дженсън Бътън Хонда 01:28.873

11 Роберт Кубица БМВ Заубер 01:28.918

12 Ралф Шумахер Тойота 01:28.924

13 Дейвид Култард Ред Бул 01:29.068

14 Ярно Трули Тойота 01:29.459

15 Рубенс Барикело Хонда 01:29.513

16 Витантонио Лиуци Торо Росо 01:29.563

17 Антъни Дейвидсън Супер Агури 01:29.658

18 Такума Сато Супер Агури 01:29.916

19 Себастиан Фетел Торо Росо 01:29.983

20 Адриан Сутил Спайкър 01:30.617

21 Марк Уебър Ред Бул 01:30.808

22 Сакон Ямамото Спайкър 01:30.951

Ето и неговият коментар, цитиран от сайта на http://www.bgformula1.com/

Бътън: Изпреварих 10 болида!

(BG Formula 1.com) Дженсън Бътън направи добро състезание, след като бе принуден да стартира от последна позиция. Британецът отиде на дъното на стартовата решетка заради проблеми с двигателя, които принудиха японския тим да го подмени с нов и по този начин да приеме наказанието на ФИА от десет места назад на старта. Въпреки наказанието представянето на Бътън бе на ниво и той се добра до 13-та позиция, като изпревари повече от десет автомобила по време на състезанието.

„Беше забавно да изпреваря десет болида! Ако оставим на страна самото класиране, защото 13-то място е далеч от това, което желаем, имахме доста добро темпо, в сравнение с последното състезание. Да стартирам от последно място определено не е нещо, което искам да повтарям, но мисля, че днес тимът се представи много добре”, споделя Бътън след състезанието.

Съотборникът на Бътън Рубенс Барикело имаше малко по-слабо представяне, като не бе много доволен от поведението на колата, но също се придвижи напред от 21-во до 17-то място.

След стабилното представяне на Бътън, който без съмнение бе доста бърз и завърши пред Тойотата на Трули и на съвсем малко зад Ралф Шумахер, на улицата на Хонда започват да се показват първите слънчеви лъчи. Дали слънцето все пак ще изгрее за японците, които често са асоциирани именно с показващото се небесно светило, това ще стане ясно в следващите състезания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз бях в турция хондите летяха яко0о0о :cool: малко кофти че тръгнаха последни , но пакда гледаш как хонда наказва на завоя някой .. :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най оптимистичното състеэание преэ годината эа нас.Дано эа следващото оцелат настройките и вкарат некое подобренийце и с божията помощ да ги виждаме по често в точките.При эверски късмет може да видиме некой подиум до края на сеэона.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

чак пък подиум...... .струва ми се,че си прекалено голям оптимист за тази година :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при наличието на два аеродинамични тунела ,за следващаща година ще трябва да се съобразяват май с Хонда :plane: :plane: ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макларън изгоряха май ;) , за мое голямо удоволствие ... дори и малкото диване и то взе да ме дразни .... както го харесах така и взе да ме дразни .. и после защо само макларън се справиха със новите гуми а тимове като рено, хонда тойота и т.н. не можаха (верно ние си имаме други причини ...ама) а те преписвачи били ... не че всички не са де ....

Редактирано от cK1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия папардаци от ФИА не можаха да измислят по-тъпо наказание. Болидът е нелегален, а пилотите са спечелили честно точките си. Все едно да хванат някого с допинг, а да накажат само треньора му :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Струва ми се несправедливо и недоказано - не изключвам възможността цялата работа да е нагласена от Ферари ,щот изпускат лидерството за 20 години още май - ха ха ха :thumbs1: и тия двамата /Степни и Коул/ да вземат пари по друга линия /макаронаджийска :lol: /. Може да се види дали са същите елементи от документите .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

несправедливо и недоказано ?!

След като Алонсо и Де ла Роса са признали писмено, че са знаели от Кулън неща като разпределение на масите на Ферари, как загряват гумите и дори в коя обиколка в Австралия, Ферари са планирали питстоп?!

А горкия Рон Денис - той бил разбрал чак на Унгарското гран при какви имейли си разменят пилотите в неговия отбор... най-вероятно тогава Алонсо му е казал в очите, че няма да го прикрива...

И пилотите и отбора трябва да бъдат дисквалифицирани за измама. И забрана за 2-3 години напред да участват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на мен ми стана много странно яастта за честните пилоти и особено Галфонсо - как така хем знаел , хем бил готин ... и прав е колегата restless - абсолютно доказано си е като последния пирон ( главните пирони ) го заби галфонсо като предаде на фиа кореспонденциата си с педро де ла роса в което е описано всичко много подробно .. за загриаване на гуми и т.н. Но по-интересното за мен е слухът че галфонсо ги е издал за това че макларън подкрепят малкото диване почвече от него (може някой да се дразни че така му викам ..ама мен вече ме дразни "непобедимия вундеркинд" ) - и за да си прекрати договора с тях ги е издал (като е започнал да ги издава още на ГП на унгария )....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъките на тима продължават :)

Не мога да разбера кой е "мозъкът" по стратегиите в тима. Отново двамата бяха нафрашкани с гориво докато се пръснат по шевовете. Барикело влезе последен в пита от всички пилоти (26-та обиколка, 60% дистанция), а Бътън 2 обиколки преди него!

Ясно е, че нямаме достатъчна бързина за една обиколка, но с толкова тежки болиди не знам как ще се изпреварва и ще се удържат по-леките болиди на съперниците :)

Ето и коментарите на пилотите:

Барикело (13-то място): "Лош уикенд, колата се държеше ужасно. Днес сипахме в нея голямо количество гориво, избирайки стратегия с 1 спиране, задните колела често блокираха и по време на цялото състезание аз се борих с болида. Във вторник започват тестове, където ще изпитаме новата модификация на шасито - надявам се, че тя ще се окаже по-удачна и в 3-те оставащи състезания, ще успеем да постигнем прогрес"

Бътън (отпаднал): "Отпадането от състезание винаги е обидно, но аз се отървах от излишните 6 мъчителни кръга - болидът не беше лесен за управление. След юлските тестове, ние знаехме че състезанието ще бъде сложно, така се и получи. По време на обиколката поведението на болида рязко се променяше от ужасно презавиване към недозавиване. След това дойдоха трудности със съединителя, отказа управлението на волана и стана очевидно, че имаме проблеми с хидравликата. През следващата седмица ще тестваме няколко нововъведения в Херес и се надявам, че във Фуджи ще ни провърви"

Редактирано от Accord6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм за Хамилтон , този сезон :(скандалите да си ги оправят те са пилоти, нямат голяма дума :(;) малкия заслужава поздравления отличен сезон , за новак в ф1 :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абослютно.Hamilton се представя страхотно този сезон и наистина заслужава купата :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво ви дразни толкова Алонсо ?? , че ще остане в историята като пилота детронирал две поредни години Шумахер - хах аха ха кефи ме пича - страхотен пилот е! и кво да викам за Маса и макароните ?? - ха ха ха - глупости :dry: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я се замислете ве - с шпионска документация Макларън вадят по бърза кола цял сезон от Ферари ?? Кво става - как е по добра от оригинала ??- тези дето се кефите на наказанието сте Шуми фенове - сори -ама той вече го няма и шибаните макаронаджии отиват надолу дори и мощната подкрепа на ФИА Бърни и бюрократите. Освен мафиозите ,кой друг се кефи на Ферари ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С достъпа до информацията Макларън са имали преимущество - най-малкото мислиш не е важно да знаеш предварително кога противника прави питстоп?Или ако единия отбор по-добре си подгрява гумите, а отнякъде ти снесат информацията?Единствената причина да не са отстранени НАПЪЛНО са парите които са цакали кеш, в брой, на ръка и са подкупили, който трябва + нежеланието на Бърни да загуби приходи...А Ферари - на кой му пука за Ферари?! :P аз съм за Кими :P

Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да няма спор, доста пари се дадени за да останат в Ф1 McLaren ;)Но без тях всички ще загубим ... ;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново ми се родиха много неприлични мисли в главата относно майките на коментаторите по БТВ (и впоследвствие и към всички конкуренти във формулата ;) )... никва информация братче .... не можах да хвана старта .. станах на 25-та обиколка - гледам бътан го няма на картата ... двамата глупаци коментират .. страхотно изпреварване на бътан .. но едвали щяло да зарадва феновте битката му за 19та позиция с трули . Шшшшшш как цяло състезание не казаха на какво се дължи това изоставане .. тва тва са 13 места назад ;) .... после 2-е ферарита с 4 бокса ???? Като отпадна Дейвидсън - ето отпадна и 2-рото супер агури ... накрая на класирането обаче сато не беше отпаднал ...кво става ... те само ми се надъхват като мине гадното хлапе ..... и гадния калитар пак не отпадна изобщо какво да говора .. срещу късмета не можеш да се бориш , лошото е че при нас е комбинирано с глупост. А пък комбинирано с некомпетентен и дразнещ коментар ... секцията до телевизора няма да изкара ако има още един сезон като този ;) Но отново счупихе със стратегия а ????? - бахти тапаците .. 7 обиколки преди края вкараха барикело в бокса .... а хамилтън не влезна ... (и доста други пилоти караха само с един бокс) . Иначе бътан показа че е шофьорче на мокро :P , но как се изпънах като го дадоха , че е спрял в канафката- викам аре пак греда - отпадна последната обиколка .Та защо стана така ... изгаснал му е мотора ли какво е станало ?? защо ферарита бяха с по 100 бокса .. ако може да ми каже някой плс.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...