StefanGramadnikov 0 #1 Публикувано 2 Август, 2015 Здравейте колеги! Имам много странен проблем и не знам към кого да се обърна и реших да се пробвам във форума. В колата ми се чува някакво много странно и тихо писукане.Звука мисля че идва някъде от под волана.Понякога се чува веднъж на 2 дена, а напоследък през 5 - 10 секунди. Дори когато колата не е на контакт, а само ключа е в стартера пак се чува.Вече говорих с алармаджията и газаджията и двамата казаха, че не е от тях.По колата няма нищо друго неоргинално и е с най - малкия пакет. Климатик и това е. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #2 Отговорено 3 Август, 2015 Колега, запиши го да чуем. Нещо подобно на писукане като на зарядно за телефон ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #3 Отговорено 3 Август, 2015 Да не би да е нещо свързано с радиото, т.к. то е единственото нещо при мен, което работи и на полуконтакт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duch 32 #4 Отговорено 3 Август, 2015 Единственото нещо при мен което издава звук оттам са фаровете при загасена и отворена врата. Ако не е това бих заложил че е от алармата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове