Antonina 2 #1 Публикувано 4 Май, 2015 Здравейте,сега се регистрирах в форума,но често влизам да чета... Имаме семейна ЦР-В 2009г автоматик.Уникална кола!Проблемът е че в последно време баща ми я кара доста и аз трудно се дореждам. Прочетох доста за ХР-В и ме устроива като цена.(покупка,подръжка и т.н.) Проблема е че никога не съм се качвала в такава кола и нямам нито един познат който да кара .Гледах в сайтовете за продажба и не намерих регистрирана ,за да мога да направя едно пробно кръгче..... ИИИ.... Молбата ми е ,ако някои има желание и свободно време без значение ден и час в София.Аз ще сипя бензин ,може и по кафе да пием и да сподели наблюденията си .Извинявам се,ако звучи нахално,но наистина не намирам кола която мога да пробвам. Моя тел.номер е 0878 97 32 34 -Тони Надявам се да има поне 1 желаещ ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 6 Май, 2015 Тук трябваше да има 10 отговора.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1256 #3 Отговорено 6 Май, 2015 (Редактирано) Ем тя ако искаше CR-V първа, втора... да предложим. :-) Ама усещам тука няква резервираност да се даде кола за тест драйв на жена... хах Редактирано 6 Май, 2015 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonina 2 #4 Отговорено 6 Май, 2015 Здравейте ,КОЛЕГИ ! Вече карах колата на Радо( ваш колега ) даже я спазарихме и другата седмица ще съм пълноправен член на форума. Колкото до колегата с изказването за Жена шофиор ела да те почерпя по бира и да те повозя ... Ако прецените може да закриете тази тема ! Приятен ден и внимавайте с Агнешкото .... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1256 #5 Отговорено 6 Май, 2015 Ами честито Харви А иначе ето как се вадят грешни изводи, друго се имаше предвид, ама карай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #6 Отговорено 7 Май, 2015 Честито и от мен Ако беше казала CRV сигурно щЕхме да се избием... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonina 2 #7 Отговорено 7 Май, 2015 CR-V карам на баща ми когато тои е извън БГ. Харвито ще ми е личната кола за ходене на работа и кафенце Зимата може да ми предадете по 1 урок за 4х4 ...Това зацепване придружено с донаместване на задницата ми се струва малко страшно ,като чета коментарите ви. До сега съм карала главно с предно предаване:Волво,авенсис,пасат и голф .Задно само един лексус гс 300. Ако не сте се събирали скоро,може да направим една мини среща да се запознаем ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #8 Отговорено 7 Май, 2015 Уоу,научено домашно.Кефиш! Това изместване го има при всички "On Demand" задни мостове.Случва се при голяма скорост в завой и лед.Не е толкова страшно и се владее с отпускане на газта,което си нормална човешка реакция.Не се усеща при натоварена отзад кола и добри гуми.Тая зима ми се случи нещо подобно София-Благоевград,след снеговалеж,изчистено добре и опясъчено.За късмет се движа 15 мин след машината дето хвърля пясъка и изобщо не ми дойде на ума ,че като я изпреваря ме чака филм....Който е карал зимата там знае какъв страничен вятър има на места.Бях намалил през един от тунелите и на изхода му минах на 4-та по навик да ускоря и естествено почнах да губя завоя.Включи задното и за моя изненада така поднесе ,че ми оправи завоя,естествено веднага върнах газта.Скоростта ми е била примерно 100-110.Затова в по-новите модели има тракшън и програма за стабилност...,но ние нямаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #9 Отговорено 8 Май, 2015 Аз го нямам тоя проблем Но пък един в Боровец,точно след големия снеговалеж беше решил,че аз съм с 4х4 и няма да ме пусне по стръмното 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #10 Отговорено 8 Май, 2015 (Редактирано) Маркони, отпускането на газта не е нормална реакция а по-скоро е заучена. Знаеш ли на колко огледи съм ходил, когато навремето в България започнаха да внасят западни коли с чудото на техниката ABS. Доста хора разбраха по трудния начин, че ABS-а не решава всички проблеми на лед.Иначе, в този край, само че до Кюстендил, и мен ме издуха от пътя един страшен вятър. Карам си с 40 в красив тунел от тополи. В момента, в който тополите свършиха задницата на Джигулката тръгна да ме изпреварва. Краката горе, яко врътенье на волана, и успях да се приземя в нивата, след скок от 2 метра, с фаровете напред, а не с вратите. Редактирано 8 Май, 2015 от Krasi-mir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #11 Отговорено 8 Май, 2015 Имах предвид,че като усетиш с задника ,че нещо става дърпаш газта по дефолт... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonina 2 #12 Отговорено 8 Май, 2015 Момчета,аз съм изчела 80% от темите във форума...на теория съм се подготвила.Практиката ми куца с такъв тип кола.Първата ми кола беше Голф гти 150 к.с.,следващите все по мощни.Добре че поулегнах и вече не бързам за Там (хаха) Харвито за 10 минути каране ми пасна идеално.Аз карам по главни булеварди,който обикновенно зимата са изчистени.Живея в Бояна и там също е асвалт,но зимата става по тегаво.С Лексуса автоматик не можех да тръгна(пищи че ще поднесе) и само на задна излизах от пряката пред нас. Радо ме предопреди да не влизам с над 70км/ч в завойи... аз с толкова карам на право по улиците ХАХАХА.... Дано бързо да продам Волвото и да взема Харвито Не намерих никъде инфо дали може да се добави споилер(мисля че се казваше ) защото неговото няма,а на мен ми харесва как изглежда.А и ще оказва тежест на задницата и психичеси че ме успокоява ... а и третият стоп е предимство все пак ! Темите са добре описани и дори блондинка с елементарна грамотност за автомобили придобива представа. Благодаря за старанието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ValMihov 20 #13 Отговорено 9 Май, 2015 Харвито предвидено да носи спойлер има антена в средата над предното стъкло, а това което НЕ Е предвидено за спойлер има антена в предната лява колонка. Поради това се явява проблем с антената. Спойлера я застъпва. А ако бъде отстранена спойлера не покрива изцяло останалия от липсващата антена отвор. Иначе спойлери се продават за около 400лв. +/- 50лв. Всичко се прави! Но въпросния отвор се явява скъпо усложнение и монтажа излиза от стандартното завиване на 8 винта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #14 Отговорено 9 Май, 2015 Мда ,имам излишен спойлер без стоп.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #15 Отговорено 10 Май, 2015 Колежката се отказа да взима моето ХР-В, така че някой ако си търси добре поддържано хърви с външни забележки да свирка : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #16 Отговорено 10 Май, 2015 И аз имам спойлез без стоп за продав ане за 3-вратка.Странно ,че още не го е грабнал някойhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=93309&hl= Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #17 Отговорено 10 Май, 2015 Знаех си, че трябва да си купя HR-v, пфу, заради това ЦРВ изпуснах бирата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1256 #18 Отговорено 10 Май, 2015 Знаех си, че трябва да си купя HR-v, пфу, заради това ЦРВ изпуснах бирата... Колега, преотстъпвам ти бирата и возенето Жена ми няма да ме пусне и без тва хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #19 Отговорено 10 Май, 2015 аз само заради возенето, не че ми се пие бира , стига колежката да обича да се вози... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #20 Отговорено 11 Май, 2015 Няма смисъл според мен от тоя трети спойлер.Предй фейслифта има 3ти стоп във задната врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonina 2 #21 Отговорено 12 Май, 2015 За момента съм на изчакване...трябва да си продам волвото и се мятам на Харви... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #22 Отговорено 14 Май, 2015 Няма смисъл според мен от тоя трети спойлер.Предй фейслифта има 3ти стоп във задната вра Е смисъла е визуален. Без него е като куче без уши 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1256 #23 Отговорено 19 Май, 2015 Колежката се отказа да взима моето ХР-В, така че някой ако си търси добре поддържано хърви с външни забележки да свирка : ) Dragijev, че то много кипро харви твойто, сега го гледам в Продава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #24 Отговорено 19 Май, 2015 (Редактирано) Кипро ? Иначе колата е спазарена, от утре е с нов собственик. Редактирано 19 Май, 2015 от Dragijev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1256 #25 Отговорено 19 Май, 2015 Демек читава, джиджана, харна, готина ала бала такива работи Колежката май изпусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #26 Отговорено 19 Май, 2015 Ами, гледах си я колицата. 4 години вярна служба. За цената, която й търся наистина изпусна : ) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #27 Отговорено 19 Май, 2015 За тая цена си е направо подарък Имайки предвит,че е плащаш и караш,а не като колите по автокъщите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #28 Отговорено 19 Май, 2015 Така е, но повечето хора не го осъзнават. Ако нямаше външни забележки, цената щеше да е доста по-различна. : ) Живи и здрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #29 Отговорено 20 Май, 2015 Ела да видиш мойта ква дупка има у веждата и не я сменям...кучетата не са ми толкова верни кат Харвито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antonina 2 #30 Отговорено 24 Май, 2015 Жалко,че изпуснах твойто харви...Аз чакам да си продам Волвото,но нещо се закучиха нещата.Малко хора са фенове на волво,заради скъпата подръжка. Надявам се скоро да му взема парите и да се покатеря на Харви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове