Слави CR-V 488 #1 Публикувано 30 Април, 2015 Колеги на кумеца взехме един сивик 7 1,4. Налага се да профелкатираме стартера че като е студена бавно връща бендикса. Обаче ако откачим аку радиото после ще иска код. Разгледахме обичааините места за този код но го няма никъде. На самата папка в която седят книжките има залепена лепенка но на нея нищо не пише, има само два номера, единия е голям към 9-10 цифри и един с по едри цифри 5 на брои. Някои може ли да каже колко цифрен е кода на оригиналния радиокасетофон. Възможно ли е да не иска код, възможно ли е и къв е начина ако махнем аку и поиска код после тоя касетофон пак да заработи. Благодаря предварително Радиото е като това http://ipocars.com/imgs/a/c/b/c/h/honda__civic_1_6i_ls_2002_3_lgw.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomir 13 #2 Отговорено 30 Април, 2015 Колега , на моята картичка за радиото има 2 кода : 1вия е 5-цифрен , другият - 8 .Първия е кода ,а 2рия серийния номер.И да, ще ти поиска код. п.п. бях гледал някакво клипче в което ако си го загубил ти показват как да го разкодираш , но не помня вече как се казваше (може да потърсиш в гоогле) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 379 #3 Отговорено 30 Април, 2015 Здравей колега, Мога да споделя опита ми с Акорди седмо и осмо поколение, и двата с навигация: При седмицата, фейслифтова кода беше четири цифрен, случвало се е да махам акумулатора и никога не ми е искала код. Възможно е да е била омагьосана нещо, но това не го знаех преди първото откачане на акумулатора. Затова отидох при тогавашния представител на Хонда за Варна (Карада) и те по ВИН-а на колата и по серийния номер на системата който изкараха на дисплея на самото радио ми дадоха кода. Не ми взеха пари. При осмата генерация още като я купувах продавача предложи да смени оригиналния акумулатор с чисто нов, защото стария въртеше много бавно и явно щеше да създава ядове. След монтажа на новия радиото естествено поиска кода. Отидохме в Бултрако и по аналогичен начин както при седмицата получихме кода, отново без пари. На осмицата кода е пет цифрен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #4 Отговорено 1 Май, 2015 Еее, то ако бултрако са толкова ларж, няма кво да се плаши Инак гледах в гугъл как вадят сериния номер на радиото, сега можем да пробваме тоя пиниз и ако номера които излезе отговаря на лепенката която е лепната на папката с документите то явно другите 5 цифри са кода, ако ли не бегом в Бултрако. Мерси колеги, а ако в Бултрако решат да искат пари ще звъним във Варненската Карада да ни го издиктуват по телефона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 2 Май, 2015 (Редактирано) Такаааа, греда касетофона в тая кола е от тип А според книжката и фатката с 1 и 6 butonite не става демек не знаем номера на касетофона, сега къв е варианта, да го вадим и да гледаме или ? Редактирано 2 Май, 2015 от Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1571 #6 Отговорено 2 Май, 2015 (Редактирано) Слави, от скромния ми опит с такава техника - предполагам, че кода ти е онова 5-цифреното, и се въвежда с някой от бутоните със стрелки, за търсене на станции например, или с копчето за усилване/намаляване. Значи, появява се на екрана чертичка, и ти с някое от тези копчета стигаш до цифра 8 например. п.п. Е сега се усетих, че въпросът ти не е точно за това, което обяснявам, а е по-скоро, как да намериш кода. На Бултрако обажда ли се? Имай предвид, че кода го дават само на собственика по талон, при мен поне е така. И мисля, че с вадене на радиото няма да стане. Такива неща не се маркират върху самото уредче, иначе к'во правим с крадците Редактирано 2 Май, 2015 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #7 Отговорено 2 Май, 2015 А ми не сме се обаждали щото още не се е налагало, ама трябва да сервизираме стартера че като му е студено и малко задържа с връщането, което значи че ще откачаме аку и после ще иска кодче, та реших до де са почивните дни и Бултрако не бачкат да видим кво може да се изчопли от нета Лепенката върху папката ми мяса на 90% на това което търсим но ще си покаже тези дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
quovadis 6 #8 Отговорено 4 Май, 2015 Кода е 5-цифрен. Залепен е на книжката на колата на страница 2. Въвежда се с числата за станциите (1-6) без никакви пинизи - самият код не съдържа код с число различно от тези, които можеш да набереш. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове