Jump to content
N_O_M_A_D

Кой беше................

Recommended Posts

4-ма :D Уоооооу:thumbs1:! Я да се обади човека който е натоварил толкова много хора в Прелюда и да каже как става :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest СОЧ В�ЙТЕКС

На завоя на Екото във вторник - бях с червената вектра и те загледах и ти ме загледа ама после се сетих, че си гледал не мен а жена ми :D

бах маа......му :D не помня ма не съм гледал нито тебе нито женати ,нито пък Орлето :D ама фани и си купи една свестна кола бре кви са тия орлета :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

С кой си махнахме днес към 9:10 на "Цариградско Шосе" пред Метро в посока Горубляне????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Macho вчера каде се беше засвяткал към 23:00 по бул.България в посока бояна, че не можах да те настигна с твоята резачка 1,3 :stupid::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой беше колегата със сивия Прелюд 4-та,днес сутринта чакахме заедно на светофара на комплекс "Дема' в Младост 1 и после тои ми свирна..да ме прощава ама нямам клаксон.. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

4-ма ;) Уоооооу;)! Я да се обади човека който е натоварил толкова много хора в Прелюда и да каже как става :)

Колега аз съм товарил петима(и то двама зад мене)! :) Редактирано от Nikolcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днеска се разминах с един цивик ж студески колега колата ти е супер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днеска се разминах с един цивик ж студески колега колата ти е супер

Като гледам описанието трябва да съм бил аз :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е баш тая нинджа беше аз бях с червения сивик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:)Червения хеч 4-та генерация пред УНСС , аз хубаво те огледах да видя дали не си някой познат от срещите. Редактирано от Izanagi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми брат още не сьм ходил на срещи щото от два дена я карам преди това бащата я уркаше но на края видя че е дьрт за такава возия и си взе едно ауди и естесвено аз докачих зверо :) но смятам да посещавам срещите с двама другари хондаджии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска съм като поздравително радио :P.Обаче съм длъжен:Поздрави на пича с черния Сивик с лепенка на клуба дето излизаше от Божурище (и дето му мигнах с аварийните по път за караулката:P) и на другия пич с червения Сивик,дето ми отвя главата на Мусю Бриколаж като свивах.Още поздрави и на пича дето се видяхме пред "Дюнерджийницата" в Люлин дето щях да му гепя дюнерите по погрешка и му забравих ника-щото съм овца (от рунтавите):).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gothic Angel

Имахме огромното удоволствие да забележим онзи прекрасен оранжев звяр CRX (дето се продаваше, с разградска регистрация) снощи във Варна. ;) Паркирал беше до басейна долу до жп гарата... ;) Голяма радост беше...Еееееххх... :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе и аз се почудих арабите откога са толко бързи с правенето на дюнери :lol:.Хоп-плащам и на секундата получавам.Щом си от Люлинско може да пийнем по питие, по две, по три някои ден.При желание разбира се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе и аз се почудих арабите откога са толко бързи с правенето на дюнери :huh:.Хоп-плащам и на секундата получавам.Щом си от Люлинско може да пийнем по питие, по две, по три някои ден.При желание разбира се.

Не съм от Люлинско ама то не пречи :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest saaron

Е аз пък днес видях поне четирима колеги на Евлоги Георгиев към 12.00 и много се изкефих и мигах с аварииките ,и светках но никакво внимание.Заради това ,че нямам лепенка ли ? Колите бяха сивик купе ,май един акорд и един хеч .....аз съм със син хеч. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз знам кой беше но се пак тук да споделя, към 9.10 ч. днес лщбимия ни модератор Capone беше засечен на караулката на Цариградско да излиза от София.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави на колегата с червения хеч, който го пуснах по пътя на 204 в Дружба-2 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави отново на колегата с бялата 4-та генерация с който се поздравихме на Тодор Александров и Опълченска :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде сега да си казва кой е колегата/колежката с червената сивик 5та генерация СА8603МР и с лепенка на клуба която мяркам от няколко дни в Гевгелийски до Т-маркета? Аз съм със сива 5 генерация, признавай си колега, че в тоя квартал сме малко с Хондите :) ... Пък може и по бира да пием!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ади :D и на теб поздрави п.п. егати задръстването имаше пак на тоя светофар

Редактирано от addevil

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти откога си Ани и откога висиш по горублянския светофар без да се обадиш за кафе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да си каже коя фенка си е дала колата на баща си, бързо без бой?Червен хеч 6 г. със angel eyes отпред черни и лепенки на форума.... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ади :D и на теб поздрави п.п. егати задръстването имаше пак на тоя светофар

Да бе колежке аз всеки ден минавам от там ама петък е купона там :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъмно зелен/черен ЦРХ 2 към 11 вечерта(вчера) на паркинга на кино Арена запад :) ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това ще да е била кака ви Мандилион :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко оф-топик:

Яка мацка в зелен crx с транзитни номера в дружба?Малко по селски се изсвирих на светофара :)

А, сефте.. ;)

Ти откога си Ани и откога висиш по горублянския светофар без да се обадиш за кафе?

Тя така си виси по севтофарите, не знаеш ли? А Ани е артистичният й псевдоним :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти ше издадеш сборник избрани мои творби бе човек :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъмно зелен/черен ЦРХ 2 към 11 вечерта(вчера) на паркинга на кино Арена запад :cool: ?

Дамм, аз бях! Ама що не си се обадил бре човек?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Morridina

Кой беше хондаджията, който заварих в пушалнята преди малко, и който с широка усмивка на лицето обсъждаше с шефа на фирмата, че познава финансовият специалист по друга линия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъмно зелен/черен ЦРХ 2 към 11 вечерта(вчера) на паркинга на кино Арена запад :P ?

Дамм, аз бях! Ама що не си се обадил бре човек?
бях спрял със старата кола до твоята хонда,не бях с прелюда :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми ... няма да те набия, че не си с Прелюда :P (само малко)Другия път ела да се запознаем ако ме видиш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

коя беше сладуранката днес към 11 30ч до ВМА с червения де ла сол :D добре го ръчка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D друг път ще се запознаем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, тоя ма4о не се наигра! :-D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам специално да поздравя колегата с ника CIVIC ако не се лъжа с турбинираната 5-та генрация доста добра колица е станала направо отлепих като я видях и чух гласчето, евала колега видяхме се на светофара в Младост кадето е кафето Джой до Шела супер е и също да си признае днес видях в ЕлинПелин един тъмно син прелюд с хасковска регистрация момчето беше с очилца това можах да видя, аз светках пусках аварийки ама никакво внимание може да не ме е видял незнам беше с лепенка на клуба да си признае :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес два пъти се засичаме с един червен сивик 4г с монтански номер. В района на дървеница и горубляне. Да си признава ако е тук :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да си каже коя фенка си е дала колата на баща си, бързо без бой?Червен хеч 6 г. със angel eyes отпред черни и лепенки на форума.... :)

извинявайте за офф-а :) ...ами може, тя колата ми сега 1седмица е в баща ми понеже неговата е на ремонт :) ...та аз съм дъщеря му ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrMcCooL

Кой беше...как кой беше :) Тази кола се разпознава отдалеко...просто от 1 км ми се наби в окото и си викам "Това е само онзи оранжев Ямболски прелюд" П.С.Темата е повечко да поздравя колегата за красивата кола от колкото да разбера кой е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondajapan

абе я и аз да запитам ....на няколко пьти пред входа до моя курник спира една 5-та-синя(става вьпрос за "КАЙСИЕВА")да не би да е от тука :D регистрацията беше май 8855 или нещо такова!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...