Иво Ленков 133 #1 Публикувано 1 Април, 2015 Колко литрова бутилка има във вашия багажник? IMG_20150401_165529.zip Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 2 Април, 2015 Моята е 38л. полезно и някъде към 45 общо май. Но съм без масата. Ако и ти я нямаш, влиза точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ijp_cor 27 #3 Отговорено 2 Април, 2015 Здравей, аз съм с 30 литрова и масата, полезно пълни към 26, аз съм махнал ограничителя и ми я пълнят догоре, но го правя само когато ми предстои веднага по дълго пътуване. Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 2 Април, 2015 Айде на рекламатааа, моята е Романо 42 литра, сложена от Иво Ленков и пасваща идеално Само леко ми повдига масичката. Събира към 33 горе-долу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 2 Април, 2015 41л.Тороидална в дупката за резервната гума.Вътре ми е и пожарогасителя,жилетката,крика,аптечката,2-3-4 шишета от масло,въже за дърпане и това е в общи линии едит:Има повече място от на горната снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 2 Април, 2015 38 тип гума влизат 32.5-33 литра не ми повдига нищо Пасва перфектно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
backstage1978 0 #7 Отговорено 18 Април, 2015 моята е 42 литра общо,като пълни до 30 литра...обаче масата ми не ляга добре и мисля да я махна че само се мотае в багажника,бутилката я надига леко.Отгоре върху бутилката ще оставя мокета и това е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #8 Отговорено 23 Април, 2015 Идеята ми е да има максимално голяма бутилка на мястото на рез. гума без това да си личи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Richard 41 #9 Отговорено 24 Април, 2015 Преди две години, когато Омбре ми монтира ГИ-то, ми постави 47л. бутилка, която не надига въобще масата. Налоги се да отстраним някои пластмаси в легена на багажника, и естествено крика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #10 Отговорено 24 Април, 2015 (Редактирано) Ще ми е интересно да го видя. Редактирано 24 Април, 2015 от Ivo Lenkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #11 Отговорено 20 Май, 2015 И на мен, щото освен някои пласмаси ще трябва да е отстранил и някои тенекии и да е изчукал други. При мен е 27 литрова като около нея има бая място, с вътрешно гърло е и нищо не е изчуквано в коша, само стоиката на крика е махната. Можеше да сложа и по голяма с малко по "квадратен" профил и с външно гърло което излиза през купето съответно вътрешния и диаметър е много малък и събира към 35 л газ ама не ми се занимаваше. Е сега съжалявам щото моята събира 21 литра с възелин и не мога и до Бургас да стигна ама..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Richard 41 #12 Отговорено 20 Май, 2015 (Редактирано) Ами снимах бутилката, имах и голямо желание да кача снимките, ама просто не става. Що така, не моа си обясна Редактирано 20 Май, 2015 от Stamba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове