Frank 1 #1 Публикувано 15 Март, 2015 Търся си Хонда CR-V, най-добре черна в краен случай сива или нещо подобно има доста блиски цветове до сивото. С климатик друго нищо няма значение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #2 Отговорено 16 Март, 2015 Зависи колко ти е сива хондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #3 Отговорено 16 Март, 2015 не е като да няма сиво по нея, зависи дали офертата му ще ме накара да се откажа от нея, защото ако търси за около 6300 по - добре да търси от автокъща, тук никой няма да си даде обслуженото бижу за толкова, поне аз не бих... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #4 Отговорено 16 Март, 2015 Аз на моята даже и повече и искам та да не би някои случааино да вземе да извади сумата и да тряя да я давам, щото хич не си я давам. пък и червена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 16 Март, 2015 Баси цените искате 15 годишен кошник от друга марка струва към 3-4 хилки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #6 Отговорено 16 Март, 2015 Хем и за най-сивите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NEKTAR 5 #7 Отговорено 5 Април, 2015 (Редактирано) За 15 я давам ако новия собственик изгледа свестен Редактирано 5 Април, 2015 от NEKTAR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #8 Отговорено 6 Април, 2015 Тия дни точно си мислех, че ако реша да продавам моята ще почна някъде от 8 хиляди. Само дето моята а и всички коли карани тук просто наистина са "качваш се и караш", а не "перфектни нов внос" дето тепърва има да наливаш още 4-5 хиляди за да можеш само да я караш, камо ли да си спокоен... За тая цена си е вечно моя, ама нямам нищо против Пък и моята е оранджава 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Frank 1 #9 Отговорено 23 Април, 2015 Взех черна Хонда на газ преди няколко седмици. По израсихсе, но за сега няма никакав проблем. Дано от тук нататък ми е на касмет. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #10 Отговорено 23 Април, 2015 Хайде хаирлия да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolay_belchev 0 #11 Отговорено 30 Май, 2015 Здравейте, колеги! И аз се триумя за такава хонда 2002-2003 година (CR-V) обаче като изчетох половината свят забелязвам че всички сте или от София или от Варна. Аз съм от Велико Търново и идея нямам какво ще правя със сервизите, които май тук няма. Иначе страшно ми харесва колата. С тия чести реглажи на клапани и чудесии идея нямам как ще си правя обслужването тук. Ако някой има инфо, моля да ме светнете по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1547 #12 Отговорено 30 Май, 2015 Нема се плашиш!Регулиране на клапани и обслужване може да ти направи всеки уважаващ себе си автомонтьор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове