f0rget 0 #1 Публикувано 25 Февруари, 2015 Здравейте! Искам да попитам нещо имам Хонда Сивик 95 г. хетч, въпросът ми е при намаляне на бензина дали имат лампа която да светне или трябва да се ориентирам само от стрелката търсих много из интернет и не намерих почти нищо. Моля някой да помогне ако знае нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 25 Февруари, 2015 Повечето нямат, много са малко с лампа. Недей да търсиш. Стигнеш ли до "Е" имаш около 4-5 литра останали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
f0rget 0 #3 Отговорено 25 Февруари, 2015 Ясно. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #4 Отговорено 1 Март, 2015 При мен никога такава лампа не е светвала. Не знам изгоряла ли е, или просто нямам такава екстра. Но това не ми пречи, изобщо нямам нужда от такава лампа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaPower 15 #5 Отговорено 3 Септември, 2015 Аз съм със същата кола 1993г. и нямам такава лампа, че и не ми показва правилно, та аз си я карам до червената стрелка и отивам до бензиностанцията. Иначе и аз доста разпитвах за въпросната лампа и на мен ми казаха, че повечето 5 ген. нямат. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 357 #6 Отговорено 3 Септември, 2015 На 6-та има ли? Още не съм стигал до резерва, но виждам, че има такава жълта икона на таблото. Въпроса е има ли инсталация и лампа вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaPower 15 #7 Отговорено 4 Септември, 2015 На 90% съм сигурен, че имат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AleCS 4 #8 Отговорено 13 Септември, 2015 Значи на 6 генерация има лампа така ли, защото и аз виждам една лампичка с колонка обаче не свтва когато отиде до червената линия, а пък ме е страх да я тествам кога ще изгасне... Стрвлката на уреда за водата пада доста надолу, дали тази на бензина също пада толкова? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове