MAD DOG 445 #1 Публикувано 1 Февруари, 2015 Има ли такава джаджа или някакъв аналог?Преди време тук във форума имаше нещо такова но не успях да намеря информация докъде са стигнали нещата и какво се случва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 1 Февруари, 2015 Има,брат.Ето http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=63774&do=findComment&comment=1057226724 Имах телефона на човека-Свилен се казва,но ми е в "оня" телефон за съжаление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 2 Февруари, 2015 Ма то маи маи вече не се правят тея машинки, скоро (преди 5-6 месеца) колегата Жоро каза че у него имало 2-3 оставени за продан, а момчето не се занимавало вече да ги прави. Колко е верно и правилно ли съм разбрал един господ знае, друг е въпроса че когато аз исках да си купувам тествахме една на моята кола и не тръгна, момчето ме покани в София да я тестваме с него ама къде ти да се грабна да ходя до София за един тест. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 2 Февруари, 2015 Да Жоро каза,че не се правят вече.Ако имате обд2 може няква алтернатива с телефон Иначе,ако е само двупинова букса май в руския форум имаше нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 2 Февруари, 2015 За 3 пиновата, колегата Кринг я беше тествал с кабела на БРЦ които е по К линия само, и каза че без проблем я вързал с някои от руските софтове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
косьо 7+2 4 #6 Отговорено 3 Февруари, 2015 Здравейте След като разбрах ,че тук вече няма такива и не се произвеждат един приятел ми подари това преди нова година http://www.multitronics.ru/products/univers/tc740/Един друг ми го монтира в колата но в универсален режим и сега ми е много трудно да направя настройките вярно показва само външна температура , час и дата.Позабравил съм руския и в упътването има много технически термини който ме затрудняват но го мъча и не съм се отказал да го ползвам вярно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 3 Февруари, 2015 Да тези са алтернативите.Сега с тая евтина рубла ще е още по-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandy 23 #8 Отговорено 16 Октомври, 2015 Здравейте, ползвам темата на колегата да не отварям нова относно това "устройство". Изпадна ми едно във варианта с тъч дисплей, ако тръгне на моето ЦР-В със старият протокол на трипиновата букса някой има ли спомен какви настройки да се вкарат за инжектори, цикли на работа, гуми, маса на автомобила и т.н. за да работи актуално относно Хонда ЦР-В 1999 год. 128 к.с. (старият двигател). Благодаря на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове