Jump to content
MAD DOG

Инфоборд

Recommended Posts

Има ли такава джаджа или някакъв аналог?Преди време тук във форума имаше нещо такова но не успях да намеря информация докъде са стигнали нещата и какво се случва?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има,брат.Ето http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=63774&do=findComment&comment=1057226724

Имах телефона на човека-Свилен се казва,но ми е в "оня" телефон за съжаление

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма то маи маи вече не се правят тея машинки, скоро (преди 5-6 месеца) колегата Жоро каза че у него имало 2-3 оставени за продан, а момчето не се занимавало вече да ги прави. Колко е верно и правилно ли съм разбрал един господ знае, друг е въпроса че когато аз исках да си купувам тествахме една на моята кола и не тръгна, момчето ме покани в София да я тестваме с него ама къде ти да се грабна да ходя до София за един тест.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да Жоро каза,че не се правят вече.Ако имате обд2 може няква алтернатива с телефон :D Иначе,ако е само двупинова букса май в руския форум имаше нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 3 пиновата, колегата Кринг я беше тествал с кабела на БРЦ които е по К линия само, и каза че без проблем я вързал с някои от руските софтове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте След като разбрах ,че тук вече няма такива и не се произвеждат един приятел ми подари това преди нова година http://www.multitronics.ru/products/univers/tc740/Един друг ми го монтира в колата но в универсален режим и сега ми е много трудно да направя настройките вярно показва само външна температура , час и дата.Позабравил съм руския и в упътването има много технически термини който ме затрудняват но го мъча и не съм се отказал да го ползвам вярно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да тези са алтернативите.Сега с тая евтина рубла ще е още по-добре ;) 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, ползвам темата на колегата да не отварям нова относно това "устройство". Изпадна ми едно във варианта с тъч дисплей, ако тръгне на моето ЦР-В със старият протокол на трипиновата букса някой има ли спомен какви настройки да се вкарат за инжектори, цикли на работа, гуми, маса на автомобила и т.н. за да работи актуално относно Хонда ЦР-В 1999 год. 128 к.с. (старият двигател). Благодаря на отзовалите се!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...