Jump to content
gamencerista

Новите камери на КАТ

Recommended Posts

Колеги доколкото съм запознат с правата си като жител на Р. България други лица нямат право да ме снимат и записват без мое разрешение. Как тогава катаджиите ще ме спират и ще ми записват проверката ? Имам ли право да откажа да бъда записван.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи сега оспори видеонаблюдението по повечето градове, молове, банки и тем подобни, както и, че те записват по всички възможни кол центрове...

Стига бе, човек, на всички е ясно каква е целта на това и, че се прави опит да се преустанови една много порочна практика. Защо винаги се намира някой, който да е наопаки?!  :huh:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм със Zlatozator. Обяснявм обаче разликата :) В МОЛ-овете , банки и всички други подобни имаш избор дали да влезеш или не и по закон на обектите трябва да има стикер "Обектът е под видеонаблюдение".При фуражките нямаш право на избор :) Но ако не си в нарушение няма от какво да се притесняваш , както не се притесняваш в МОЛ-а или в Банката ако не крадеш :) Поздрави !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички нередовни шофьори сега ще скочат, защото предпочитат да минат с 20лв. вместо с глоби. Ако си стоиш в колата никой няма да те снима. Виж в USA има доста клипове, едва ли не са решили проблема с правата там. 

И вече като ти кажат мина на червено, отиди кажи " не съм " :) Има си и добри страни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И вече като ти кажат мина на червено, отиди кажи " не съм " :) Има си и добри страни.

Дори и да минеш на жълто, ходи обяснявай на фурашката , че не било червено. Все едно да спориш с радиото. И се почват неща от рода на "какво работиш", "ама много хубава кола караш, сигурно е скъпа" и т.н.

Иначе подкрепям всички патрулки да са с камери, но съм малко скептичен. Със сигурност ще се изнамерят начини да се хитрува.

Edit: В този ред на мисли: От март връщат глобите от мобилните камери.

Редактирано от Imst

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Gamencerista,  имаш право да откажеш да те снимат и тогава си стоиш в колата докато ти пишат акта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Imst - и на жълто да си минал пак си в нарушение, сигурно знаеш , така че няма какво да се обясняваш. При наличието на камера ще стане ясно кога си минал и на какво си минал. Пък с микрофоните едва ли ще те питат " хубава кола имаш" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Imst - и на жълто да си минал пак си в нарушение, сигурно знаеш , така че няма какво да се обясняваш..........

Само че - не във всички случаи.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е ясно, че не във всички случаи, но имайки предвид културата на шофиране на българина съм склонен да повярвам, че жълтото се "гони" за минаване, а не за спиране.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да снимат, да глобяват, а и да започнат да спират най-накрая, че вече се не издържа...

Такова безхаберие по пътищата и улиците никога не е било!!!. Българинът не разбира от свобода и права- обръща го на свободия.

По софийските улици и нещо страшно. Вече не се еба*ат светофари, престройване, всеки си спира кой където му кеф.

Масово шАфиорите са с убедеността, че подаденият мигач им осигурява безпрекословно предимство.

Културата на шофиране и съобразяването с останалите е сведено до нула!!!

• Нагоре 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...