PILETORADI 1 #1 Публикувано 9 Ноември, 2014 Ще помоля, ако някой може да даде съвет за радиатор с прилично качество, двигателят е 1.4, 90 к.с., D14Z4 , англичнака, хеч, , входа и изхода за маркучите са външен диаметър 28 мм. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #2 Отговорено 9 Ноември, 2014 Кой мери външен диаметър?!? Купи си втора ръка радиатор 5-та, 6-та - еднакви са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #3 Отговорено 12 Ноември, 2014 Не са баш еднакви. Аз карам същата хонда(англичанка с D14Z4) и съм с радиатор от 6-та хеч и като размери са еднакви, но като диаметри на тръбите, тези на хеч-а са с няколко милиметра по-големи. Оригиналната скоба за горния маркуч не можах да я сложа и сложих обикновена червячна. Капачките не са еднакви, та ако взима радиатор от японка, да го вземе с капачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #4 Отговорено 12 Ноември, 2014 Не са баш еднакви. Аз карам същата хонда(англичанка с D14Z4) и съм с радиатор от 6-та хеч и като размери са еднакви, но като диаметри на тръбите, тези на хеч-а са с няколко милиметра по-големи. Оригиналната скоба за горния маркуч не можах да я сложа и сложих обикновена червячна. Капачките не са еднакви, та ако взима радиатор от японка, да го вземе с капачката. Колега даже и горния маркуч да е няколко мм по голям диаметър не би трябвало да имаш проблем с слагането на скобата , а иначе сме слагали капачка от англичанков радиатор на 5 та ген хеч и нямаше проблем никакъв . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #5 Отговорено 18 Ноември, 2014 2 стандарта са капачките, така че има значение от радиатора! Относно диаметрите на входа/изхода няма ядове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове