dimityr_prelude 1 #1 Публикувано 4 Ноември, 2014 Здравейте колеги! Днес ходих да сменям масло и филтри маслен и горивен, смениха масления и стигнаха до горивния и се отказаха защото бил сложен и били ставали някъкви изгъзаци с него и ми казаха да ходя при някой специализиран сервиз. Та да попитам къде в Пловдив може да го сменят.? Колата е Хонда Прелюд 5 ген. F20A4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1003 #2 Отговорено 17 Ноември, 2014 Рубриката "Без думи" никога няма да остарее.Това сериозно ли са ти го казали ? Вярно , че е глад ама кви хора има по сервизите не е истина.Горивният филтър при 5-та генерация се сменя по-лесно като колата е вдигната като всъщност не знам даже дали може като не е.Общо взето ти трябва канал или подемник или майстор който е виждал и друг път нещо различно конструктор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
canko79 5 #3 Отговорено 18 Ноември, 2014 Вярно че е заврян на май-ата си,но за какво са тия майстори ако немогат един филтър да сменят.Моя го смених на канал,като едим приятел помагаше от горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimityr_prelude 1 #4 Отговорено 4 Декември, 2014 Той майстора ми вика ако искаш ще ти го сменя, ама вика щял да почне нещо да тече и вика ако тече трябва да пригаждаме такъв от ауди, бил сменял дузина такива ама само 4-5 му били успешните... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimityr_prelude 1 #5 Отговорено 4 Декември, 2014 Също каза че смяната щяла да струва около 100лв. при положение че филтъра е 17лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #6 Отговорено 5 Декември, 2014 ''Той майстора ми вика''.... Друже силно казано да е майстор това . ! Трябвало да пригажда от ауди смо 4-5 му били успешни , смяната щяла да струва 100 .... ами ако не стане колко ще струва пак ли 100 ... Знам че лесно да се каже ама не се занимавай с такива хора ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimityr_prelude 1 #7 Отговорено 5 Декември, 2014 ''Той майстора ми вика''.... Друже силно казано да е майстор това . ! Трябвало да пригажда от ауди смо 4-5 му били успешни , смяната щяла да струва 100 .... ами ако не стане колко ще струва пак ли 100 ... Знам че лесно да се каже ама не се занимавай с такива хора ! Ще се захващаме с едно приятелче да го сменим, отчаял съм се от майстори... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #8 Отговорено 5 Декември, 2014 Майна не ходиш при правилните хора... Аз съм ходил при двама.При единия сменях амортисьори и ремък,а при другия тампони на стаб. щанга.И двамата знаят какво правят и двамата карат хонда. Питай Слави CR-V той ще ти каже къде да идеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #9 Отговорено 6 Декември, 2014 Колега, кажи на твоя майстор, че на 5 - та се вади целия мотор, за да се смени филтъра. Още трябва колата да е измита, гумите да са точно 2.2 и да бичи яка чалга, ... щото иначе не става тая работа. Ако и това не помогне, да сменя също от трактор, комбайн,... да пробва също филтър от кафе машина... А бе, ... все от нещо ще стане. п.п. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kwot 32 #10 Отговорено 6 Декември, 2014 Пресен бисер от вчера - за смяна на съединител на акорд 6-та се сваляло магарето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 379 #11 Отговорено 7 Декември, 2014 За Акорд 6 не знам, ама на Акорд 7, 2.2 I-CTDI наистина се сваля магарето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eXb0y 4 #12 Отговорено 9 Декември, 2014 И аз съм от Пловдив, ако още не си го сменил пиши едно лично ще ти поюогна аз моя си го смених на канал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове