jaccomo 96 #1 Публикувано 23 Октомври, 2014 Колеги, НИКОГА НИКОГА ама НИКОГА не си и помисляйте да посетите сервиза за автотенекеджийство и бояджийство в НОВИ ИСКЪР на УЛ. ДОДО НАКОВ. Изправяха автомобила от градужка със спотер, което беше добре защото се използваше много малко кит а колата беше зверски крива, и до там. Като отидох да си взема колата за съжаление валеше а тя беше навън и не видях доста от нещата, но мърлявщината и безхаберието немогат да се скрият. 1. Адски много личащ се кит и деруги от шкурката, подозирам че въобще не е имало финно шлайфане преди боята. 2. Елементите не са прави а вълнообразни всичките по които се е работило. 3. Боядисвало се е върху необработени повърхности, като налепи и боклуци върху старата боя 4. Масово са напръскани черните елементи, като вежди и т.н. 5. Огромно количество боя и лак върху гумите на автомобила 6. Прикривани са някъкви грешки от сорта на напръскани вежди и коригирани с черен спрей ама до половината на веждата 7. Елементи от купето които имат пропуски от боядисването (говоря за проспуски от по 5-10 см) 8. Допълнително нанесени щети върху автомобила 9. Цялата боя е налепена с боклуци, които при допир се усещат и драскат, за което обясниха че трябвало да си я полирам с водна шкурка и после с 3 пасти и щяло да стане "кукла", което всъщност мисля че е тяхно задължение. По- големи мърлячи от тези и по- зле цялостно боядисана кола никога не съм виждал. Имам чувството че е правено нарочно. Просто пича се е изморил доста от изправяните и си е казал че за тези пари толкова (а парите са толкова колкото са ми поискали без никакви пазарлъци) и с боята и кита не си е дал капка зор а я е натрупал и нахвърлял набързо защото е СЕЛЯНИН ! Непрекъснато ми се обесняваше как за тия пари и корса нямало да ми направят. А аз за пари не съм си отварял устата, отидох, видяха колата, казаха цената и започнаха да я правят. Много или малко това е тяхната цена е не моята! Съжалявам само, че съм такъв да уважавам човешкия труд и макар и с малко договорки (само допълнително нанесените щети) да си заплащам дължимото. Някой друг ще ги накаже! Надявам се да съм бил полезен! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 23 Октомври, 2014 Извинявай каква беше цената само, че на повечето колеги ще им е много интересно? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #3 Отговорено 25 Октомври, 2014 Също да споделя, но за друго такова място. Долу на горубляне SIGI тунинг, преди 2 години ми боядисваха Rover-a боята по лайсните след 6 месеца започна да се люпи, бяха напръскали всички стъкла и ненужни панели с боя лак и т.н иначе казваха, че ще стане кукла и те... боклуци по боята и т.н и спойлера започна да му се люпи боята.. добре, че си намерих хубав бояджия да я оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #4 Отговорено 20 Ноември, 2014 Извинявай каква беше цената само, че на повечето колеги ще им е много интересно? 1100лв. като си подмених предния капак и един калник, които бяха невероятно зле. Но пак казвам, не съм се пазарил и за секунда, единственото ми изискване беше да стане добре и да я започнат веднага. Непрекъснато повтарях да не се бърза ако ще и 2 месеца да я правят. Бях готов да платя и повече, защото Бул инс ми изплатиха 2140лв. и имах мерак да си направя колата като хората. Онзи ден в Бул инс като снимаха колата за новото каско мо отбиха 3 ЕЛЕМЕНТА !!! заради грешките на бояджийте ! За да не ти признаят от казкото 3 от елементите на цялостно пребоядисана кола..................... просто си е показателно. Да не говориме, че за тези забележки за които се хванаха аз бих отбил по 6-7 + огледата !! АБЕ ОТВРАТ! Дано на пролет (така съм го замислил) като я полират с водна шкурка и пасти да се поскрият повечето забележки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 20 Ноември, 2014 Един колега си боядиса пежото цялото за 700лв.И е като ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #6 Отговорено 20 Ноември, 2014 Колега,аз работя в автотенекиджийски сервиз,но в Македония-Велес и искам да ти кажа че никаква водна шкурка и пасти няма да ти оправят гадотията нанесена върху колата,единственото което ще ти помогне е да си намериш свесен сервиз и да ти я оправи изцяло.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #7 Отговорено 21 Ноември, 2014 Колега,аз работя в автотенекиджийски сервиз,но в Македония-Велес и искам да ти кажа че никаква водна шкурка и пасти няма да ти оправят гадотията нанесена върху колата,единственото което ще ти помогне е да си намериш свесен сервиз и да ти я оправи изцяло.Успех. Това е ясно, че няма да стане като нова, но поне да изкара малко блясък и няков друга стечка и песачинка да оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #8 Отговорено 21 Ноември, 2014 Един колега си боядиса пежото цялото за 700лв.И е като ново. Може ли да дадеш контакти колега,. Аз търся за Сивика и под 1000 лв не намирам оферта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове