Николай Димитров 8 #1 Публикувано 17 Септември, 2014 Привет,колеги!Интересува ме някои дали е поставял Cruise control на Сивик 6ген. японка?Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maxxx 0 #2 Отговорено 17 Септември, 2014 Преди седмица поставих на моята хонда темпомат Waeco MS 50. Работи перфектно като сигнала за скоростта съм го взел от скоростомера. Не виждам проблем да се монтира и на 6 генерация /аз съм с 7ма/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #3 Отговорено 17 Септември, 2014 Колега откъде закупи темпомата и каква е цената му? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maxxx 0 #4 Отговорено 17 Септември, 2014 ebay към 120 евро е с транспорта от Германия, освен ако не го спазариш за по малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zamunda_83 0 #5 Отговорено 28 Септември, 2014 Здравейте колеги, а дали ще стане на crv 2003г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #6 Отговорено 29 Септември, 2014 Преди седмица поставих на моята хонда темпомат Waeco MS 50. Работи перфектно като сигнала за скоростта съм го взел от скоростомера. Не виждам проблем да се монтира и на 6 генерация /аз съм с 7ма/. Колега,би ли споделил подробности по монтажа.Предполагам ще е от полза и за автора на темата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #7 Отговорено 1 Октомври, 2014 (Редактирано) На мен също ми се върти идеята за поставянето на автопилот, но на 6 генерация Англичанка. Имам идеята да монтирам автопилот от Сивик 5 генерация. Някой пробвал ли е подобно нещо и може ли да даде някакви съвети? Редактирано 1 Октомври, 2014 от Юлиян Петров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maxxx 0 #8 Отговорено 2 Октомври, 2014 Няма нищо кой знае колко сложно или трудно при монтажа. Просто си следвате инструкциите от кутииката. Най много време при мен отне прекарването на кабелите от купето до под капака и избирането на място за джажата под капака, тя се оказа по голяма от колкото си мислех и трудно и намерих място където да се вмести. Ако има конкретни въпроси по монтажа може да направя малко снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #9 Отговорено 5 Октомври, 2014 Има и универсални Waeco на цена около 300лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #10 Отговорено 10 Октомври, 2016 Да побутната малко старата тема, че наскоро ми дойде мерака да добавя тази екстра. Има ли вариант някой от тези системи да се ползва с оригиналните бутони за автопилот на 6-та? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #11 Отговорено 10 Октомври, 2016 Не виждам проблем да се подкара със заводските бутони.На моята 7ма сивик също имам бутони ама все още нямам лентов кабел.Излизат 4 кабелчета,просто мисля логически 1 общ кабел + по един кабел за всеки един бутон.Така като гледам на тоя модел Waeco MS 50 пак са му 4 кабела.Според мен може да се преработи да ползва оригиналните бутони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове