HenoxBaTeH 3 #1 Публикувано 25 Юни, 2014 Здравейте Колеги, От онзи ден съм собственик на Honda Accord 2004 от германия ми я докараха на 80 000 км, но имам няколко въпроса. Като натискам съединителя и се чува някакво пукане, но все едно вътре в купето от самия педал... някакво припукване като го натискам ... някой да му се е случвало нещо подобно ? Също така като съм дал ляв мигач, а мисля и при десен .. като завивам някъде по средата волана преди да се изключи мигача, пак припуква нещо пластмасата .. това нормално ли е ? Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVTEC 58 #2 Отговорено 25 Юни, 2014 Моята е автомат, така че за съединителя не мога да взема становище. Що се касае до мигача обаче, аз нямам никакво припукване. А на какво може да се дължи, нямам идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 25 Юни, 2014 Ха да ти е честит ,аз много исках втората ми хонда да е акорд ама мечтиииии !Нищо му няма на акорда -много се вслушваш в това онова и понеже е нова си мислиш че и има нещо.Много безаварийни километри ти пожелавам ,което с акорда няма да бъде проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HenoxBaTeH 3 #4 Отговорено 26 Юни, 2014 Да ви кажа пука си съединителя при натискане .... нещо трябва да се смаже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 66 #5 Отговорено 28 Юни, 2014 Честита количка, за мигача и моята е така.За педала на съединителя също,често срещан проблем при акорда, на мого коли в гаранция се сменява помпата на съединителя ама след време пак почва да пука.Четох във испанския форум че се оправя със смазване на стеблото на помпата,трябва да пробам да го направя ама сега е много жега и не ми се занимава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HenoxBaTeH 3 #6 Отговорено 28 Юни, 2014 Ха мерси @niko75 един човек да е като мен ... реиших, че само на мен ми ги има тези дефекти ,,, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunkata 0 #7 Отговорено 29 Юни, 2014 И моят съединител пука леко все едно се разпъва пружина. Не му обръщам внимание и той на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DYNACORD 23 #8 Отговорено 2 Юли, 2014 и при мен ги има същите неща, пукане на съединителя и пукане на волана при пуснат мигач явно някоя помпа е за смяна скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #9 Отговорено 2 Юли, 2014 И при мен са и педала и волана при мигач. В началото се притеснявах, за 4 години свикнах. Сменях съединител 2 пъти между другото (веднъж без, веднъж с маховик), няма разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max_3d_3 29 #10 Отговорено 2 Юли, 2014 И при мен е така. Зимата не се чува пукането на съединителя, но лятото си пука. Мигача също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДДК 9 #11 Отговорено 2 Юли, 2014 И при мен- абсолютно същото ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shofera 3 #12 Отговорено 28 Юли, 2014 Здравейте, Имах същия проблем, след като смених педала и скърцащият звук се появи отново се разтърсих из чуждите форуми и открих как да разреша проблема си сам! По-малко от 10 лева и 5мин. по-късно - скърцането изчезна. http://typeaccord.co.uk/forum/topic/8643-clutch-pedal-creakingclicking-fix/ Успех! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове