ilkodenchev 0 #1 Публикувано 4 Май, 2014 Здравей те , От 2 дена съм собственик на ЦРВ 1999г 128к.с. Цената за която го взех е безумно ефтина / колата е с лява дирекция/ . Тъй като това ми е 1-та Хонда , кажете към кой магазен да се обърна и коя марка части да търся . п.с. Искам да стегна колата за жена ми и бебето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #2 Отговорено 4 Май, 2014 Честито колега и много безаварийни - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=92755 за части оригинални от USA. За читав майстор около Добрич по добре търси извън Варна - знаеш вземат доста пара... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #3 Отговорено 4 Май, 2014 Честито колега и много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkodenchev 0 #4 Отговорено 5 Май, 2014 Благодаря ви колеги , кажете ми с какво масло е препоръчителна да се кара колата ? В най-скоро време трябва да сменя името на темата - Почистване и възтановяване на ЦРВ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #5 Отговорено 5 Май, 2014 ПолезноТук можете да проверите какви масла, антифризи и т.н. препоръчват Мотул.Тук можете да проверите какви масла, антифризи и т.н. препоръчват Castrol Виж тук и тук. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=92717 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 1 #6 Отговорено 6 Май, 2014 Здравей Илко,честито.Имам приятел в Добрич който се занимава с такива Хонди като твоята.Това му е телефона 0888805460.Обади му се,малко е труден но работи добре и взема поносимо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkodenchev 0 #7 Отговорено 9 Юни, 2014 Здравей те колеги , благодаря ви за съветите ! Разочарован съм от хората !! ЦР-Вто което бях взел се оказа със запор !?!? Важното е , че си взех парите и върнах колата обратно на бившите собственици . 1 седмица се чудихме с жена ми каква кола да вземем , гледахме , мислих и накрая пак ЦР-В 2000г 2,0 16в 147к.с. - този път няма запор ,няма задължения и най-важното чиста и спретната кола ! За моя радост и съжаление жена ми я окупира . Очаквай те ни на сбирките ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #8 Отговорено 10 Юни, 2014 Честита придобивка! Няколко пъти и откачи акумулатора да не може да запали сутрин и колата си е твоя. Жена на 147 коня....опасно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #9 Отговорено 12 Юни, 2014 . Очаквай те ни на сбирките ! Де има сбирки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #10 Отговорено 12 Юни, 2014 Ще има някога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NEKTAR 5 #11 Отговорено 16 Юни, 2014 Ако сбирките са с бирки и аз съм за. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef_ 62 #12 Отговорено 27 Юни, 2014 Е, все някъде има сбирки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове