jikencio 46 #1 Публикувано 12 Април, 2014 Колеги,Попаднах на един абсолютно несериозен и психично болен човек, който се води много добър тенекиджия. Казва се Павлин и в интерес на истината пишат хубави неща в интернет за него. Още повече дори ми го препоръчаха. Може действително по отношение на качество да е много добър, но иначе се оказа голям мошеник:http://www.tuning.bg/forums/index.php?/topic/62018-auto-the-best-доверен-сервиз-на-дзи/След много уговорки последните два месеца се разбрахме да му откарам хондата миналата неделя, защото имам малко ръжда на единия праг. Откарах я в Неделя и му я оставих като каза да му се обадя във вторник и да дойда да си я взема (най-вероятно щяла да е готова). Аз му звънях и въобще не вдига. Отивам лично и ми каза, че една кола го е забавила и в сряда я почва и до петък ще е готова. Пак не ми вдигна. Отидох в четвъртак - колата въобще не беше пипната. Последно обеща, че в петък ще я почне, но до обяд това не се случи. Ядосах се и отидох да си я взема. Не стига че си изхабих нервите ами и карах другата хонда цяла седмица на бензин вместо на газ и просто нямам думи. Най-притеснителното беше, че човека не си е много с акъла. Имаше изказвания от рода на: "Аз на жена ми не вдигам та на теб", "Защо не вдигаш? Не мога да ти дам точно обяснение, незнам защо не вдигам", "За какво пък ти е толко тази кола? Това е тенекия, те хора умират и не ги спасяват... Какво ще стане пък яко поседи няколко седмици тук". Пълен кретен се оказа и реших да постна тази тема, за да не попадне някой като мен там и да му развали всички планове.Все пак да излолзвам темата и да попитам някой ако може да препоръча някой читав, бързоработещ и сериозен тенекиджия.Мерси 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 12 Април, 2014 Ти май с бояджии и тенекеджии до сега не си се занимавал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #3 Отговорено 12 Април, 2014 Ако си търсен автомонтьор или тенекеджия и по цял ден ти звъни телефона ще разбереш защо не вдигат. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #4 Отговорено 12 Април, 2014 това си е масова практика ,клиента се поема,но не се работи по автомобила защото си претъпкан.Идеята е да не отиде другата колата Аз имам същия случай преди 2 години,майстора е бояджия и се казва Радо и работи зад Примекс ШУмен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #5 Отговорено 12 Април, 2014 То е така ама поне да не лъжат и да не обещават... Нека са търсени, лошо няма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sobis 4 #6 Отговорено 12 Април, 2014 Тенекеджия кажели седмица, смятай го месец 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #7 Отговорено 12 Април, 2014 Моята две години вече чака за боя на едно петно на единия калник и маи така ще си остане хахах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #8 Отговорено 12 Април, 2014 Хващам се на бас, че всичките говорите за оня род михлюзи, на които и работата им, и думата им, са пълна шитня. Не знам защо изобщо се занимавате с такива гофрени. Смея да твърдя, че познавам хора от бранша, които без значение дали работят скъпо или евтино, като кажат утре - значи утре, като кажат пет дена - пет дена. И нито час отгоре. Защото са професионалисти и мъже в истинския смисъл на думите - държат на името си, на достойнството си и на уважението с клиентите си. Ако им искаш нещо неизгодно за тях като финанси и време, в прав текст ти казват "Не!" или "Когато стане!". Но никога не подвеждат като педерасти - "Ти се наведи, пък чакай да не те опънем". Чичо ми, лека му пръст, имаше една приказка - "Ако няма балами и тарикати няма да има!" 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 12 Април, 2014 (Редактирано) Я прочети пак щo си написал. големец. Редактирано 12 Април, 2014 от fenabg 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #10 Отговорено 12 Април, 2014 Обикновено чета преди да публикувам и тоя път не беше изключение - правя разлика между форум и чат. Стоя си зад думите, защото почиват на факти, но ако като модератор преценяваш, че нещо е в разрез с правилата или пък не те кефи, просто го изтрий и/или ме санкционирай. По правилата, нали. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 13 Април, 2014 Вече не съм модератор . но хем не си доволен от човека хем имаш и познати които да ти свършат същата работа. противоречиш си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове