Miramax 11 #1 Публикувано 4 Март, 2014 Здравейте ! Имам мерак да си направя кръгли отвори в броните. Един в предната броня и 4 в задната броня. Изцяло с декоративна цел. Знае ли някой, кой в Пловдив или района, може да сътвори нещо такова ? Нещо като клиповете тук - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #2 Отговорено 4 Март, 2014 Ето: http://praktiker-online.bg/product/94662/diskov-trion-bosch.htmlаз с такъв трион си направив сам дупки на пластмаса който държи халогените. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miramax 11 #3 Отговорено 4 Март, 2014 Това за пробиване на отвора е почти ясно. Но как ще направя това силиконово или пластмасово оплътнение на самата дупка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 4 Март, 2014 Къде видя уплътнение на клипа ? Отзад няма нищо отпред на отвора е турбината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #5 Отговорено 4 Март, 2014 Уплътнение(гума) можеш да сложиш от тези дето стават за "нещо" ето пример http://markita.net/uplatnenie-gumeno-1014.htmlсамо си вземи точната дебелина,залепи я от вътрешната страна и е готова за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #6 Отговорено 5 Март, 2014 Здравейте ! Имам мерак да си направя кръгли отвори в броните. Един в предната броня и 4 в задната броня. Изцяло с декоративна цел. Колега, ама ти сериозно ли или си гоУфаджия? Декоративно може и много дупки да направиш! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
californiaboy 2 #7 Отговорено 9 Март, 2014 За пръв път чувам някой да си прави дупки в броните за красота. Има 2 Сивика 5 ген в Пловдив с дупки отзад и отпред , на едната се е получила сполучливо и си личи че са вложени пари, другия е правен май на село и отзад е като ренде бронята не мяса на нищо. Помисли си да не си развалиш само броните с тия дупки не че са много пари, за боя ще ти излезнат повече. Иначе има и майстори които ще ти направят процедурата от Била 1 към изгрев пътя покрай Марица на гърба на Бриколаж в халетата е единия , на Такси 1 пак навътре в халетата познавам едно момче което прави такива неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #8 Отговорено 9 Март, 2014 Колегата ще прави колата май самолет - аеродинамични ще са, да не го спира пустия въздух ... п.п. Вземи си шпули, от тонколони. По техния диаметър - има различни си прави отворите, после берта им ще скрие рязаното! А - ааа, пия Загорка, ... мерси че попита... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #9 Отговорено 9 Март, 2014 Виждал съм да се прекрива рязаното , като се използва един бас рефлектор. Естествено взема се само предната част на рефлектора, останалата се отрязва и ползваш само предната периферия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #10 Отговорено 9 Март, 2014 За пръв път чувам някой да си прави дупки в броните за красота. Има 2 Сивика 5 ген в Пловдив с дупки отзад и отпред , на едната се е получила сполучливо и си личи че са вложени пари, другия е правен май на село и отзад е като ренде бронята не мяса на нищо. Помисли си да не си развалиш само броните с тия дупки не че са много пари, за боя ще ти излезнат повече. Иначе има и майстори които ще ти направят процедурата от Била 1 към изгрев пътя покрай Марица на гърба на Бриколаж в халетата е единия , на Такси 1 пак навътре в халетата познавам едно момче което прави такива неща Специално за синята знам, че не е с декоративна цел... м/у другото, човека си има още една (цяла) броня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #11 Отговорено 10 Март, 2014 отпред дупката се прави да взима въздух филтъра най често.отзад дупките се правят заради въздушния джоб,който се получава в бронята...та тези коли с дупките не са много евридейки.като ще си дупчиш колата,помисли преди да си го сторил.ефтини пласмаси за окантване на предната дупка има във викиват до моста на герджика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moritz1488 1 #12 Отговорено 15 Април, 2015 Според мен на "евридейка" ще й бутне разхода не, че нещо, но по-малкото съпротивление трябва да води до по-малък разход(особенно при малките мотори).п.с. аз лично знам 4 хонди с дупки на задната броня в Пловдив, без да съм кой знае какъв хондаджия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #13 Отговорено 19 Април, 2015 Тотално полудяхте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове