Tino 293 #1 Публикувано 3 Март, 2014 Инсталирали сме нова опция ограничаваща възможността потребителя да си обнови или качи темата по-рано от 7 дни ( конкретно 10080 мин) Функцията е належаща поради наличието на потребители , които не са наясно с това ограничение или злоупотребяват. Също така, вместо да пишете в темата всеки път ново мнение - Ъп , просто натиснете бутона Bump , който се намира над първото мнение в темата в дясно За улеснение има и таймер Моля пишете тук ако имате затруднения или проблеми с опцията 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 4 Март, 2014 Нещо не го виждам този бутон,нито пък таймер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 5 Март, 2014 След като го "фраснах" бутоня , почна обратно отброяване ... начи баца ! Пепииии , смени очилата Мой ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 5 Март, 2014 Ба, къде го "фраскаш",аз такъв бутон не виждам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #5 Отговорено 5 Март, 2014 Иииии тъкмо най-после ми се яви прозореца за прикачването на файлове, сега пък не мога да видя това откъде става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 6 Март, 2014 Ето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #7 Отговорено 6 Март, 2014 (Редактирано) И аз не го виждам тоя бутон.. ПС: И това за качването на снимки също не ми се показва.. Редактирано 6 Март, 2014 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #8 Отговорено 6 Март, 2014 И аз не го виждам този бутон.Не виждам и за прикачени фаилове. Също не мога да си редактирам начална страница,виждам само разширения вариант.Не виждам новите мнения и рожденниците. п.п.Ако това има значение операционната ми система е Убунто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #9 Отговорено 6 Март, 2014 А кеша на браузъра изтрихте ли си ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #10 Отговорено 6 Март, 2014 Аз да.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #11 Отговорено 7 Март, 2014 Кеша изчистен,появиха се част от нещата без бутона Bump. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #12 Отговорено 7 Март, 2014 Ще видите бутона BUMP, само ако са изминали 7 дни от последното повдигане на темата ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #13 Отговорено 8 Март, 2014 Еми да ама аз не видях.Тези 7 дена по кой календар да ги гледам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #14 Отговорено 8 Март, 2014 По лунния 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #15 Отговорено 8 Март, 2014 Зависи в коя фаза е луната може да е в меркурии и тогава календара лагва и върти по бавно догато вдигне буст. И да не сам оф опцията е хубава са остава да намалите и моабетите в темите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #16 Отговорено 10 Март, 2014 Имах една стара тема, неъпвана от месец сигурно. Чистих кеш на мозилата. Пак я няма опцията. И това на нито един от компютрите ми. Да не би да е видима само за теми, създадени след ъпдейта?! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonStarr 14 #17 Отговорено 10 Март, 2014 Имах една стара тема, неъпвана от месец сигурно. Чистих кеш на мозилата. Пак я няма опцията. И това на нито един от компютрите ми. Да не би да е видима само за теми, създадени след ъпдейта?! И аз останах с такива впечатления и подозрения, защото и аз имам доста стари, които също нямат бутона. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #18 Отговорено 10 Март, 2014 Може и да е така , лошото е , че няма как да го проверя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #19 Отговорено 15 Март, 2014 Мдам, само за нови е. Снощи пуснах една тема, а днес вече имам брояч. Интересно, че броячът не се появи веднага, а след известно време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #20 Отговорено 15 Март, 2014 Ами , оказа се , че като съм отбелязвал форумите съм пропуснал точно продава части и опцията на практика не работеше Днеска се коригирах 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #21 Отговорено 15 Март, 2014 Мда бачка вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #22 Отговорено 15 Март, 2014 Възможно ли е след като минат 7-те дена да се добави и бутон "Редакция на тема" ? Един вид на всяко ъпване да не се пише "еди кое си продадено" а направо потребителят пуснал темата сам да си трие и да си редактира. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #23 Отговорено 13 Април, 2014 Има някакъв бъг.Като ми изтече времето и ако не повдигна темата брояча отново тръгва все едно съм я ъпнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #24 Отговорено 13 Април, 2014 Не би трябвало да има такъв проблем ? а ново мнение можеш ли да пуснеш? Някой друг с такъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #25 Отговорено 13 Април, 2014 Мнение мога да пусна,но ако не я ъпна като изтече времето,брояча пак тръгва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #26 Отговорено 13 Април, 2014 А пробва ли да я ъпнеш и да видиш дали брояча се занулява? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #27 Отговорено 13 Април, 2014 (Редактирано) Ми няма промяна.Все едно съм натиснал бутона и си отброява но темата си ми стои някъде надолу из страниците.Това ми се случва за 2-ри път. Редактирано 13 Април, 2014 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #28 Отговорено 14 Април, 2014 Някой друг да ми каже , че и той има подобен проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #29 Отговорено 21 Април, 2014 Христос воскресе. Току що си вдигнах едната обява и като отидох на другата отново беще активиран таймера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #30 Отговорено 11 Септември, 2014 Същия проблем давам bump на едната тема и като отида на другата брояча е активиран и там , без темата да е избутана но може да се пише.Интересното е че и в темите за триене се активира също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #31 Отговорено 11 Септември, 2014 Уж го бях оправил, кажете ми моля темите ви в кои раздели са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #32 Отговорено 12 Септември, 2014 (Редактирано) Преди ми го правеше е на мен,сега е ок. Редактирано 12 Септември, 2014 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #33 Отговорено 12 Септември, 2014 Същия проблем давам bump на едната тема и като отида на другата брояча е активиран и там , без темата да е избутана но може да се пише.Интересното е че и в темите за триене се активира също. Същото и при мен , като при колегата . - Раздел продава . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #34 Отговорено 12 Септември, 2014 Моите са в Продава части и аксесори две са актулните другите са за триене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #35 Отговорено 12 Септември, 2014 Като цяло мисля че опцията действа за всяка тема, не знам защо нулира и на всички останали теми брояча ще се човърка пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове