Jump to content
Emicha

Загледал съм го от една седмица и се чудя?!?

Recommended Posts

Мухата е в главата, но се чудя дали ми трябва таралеж в гащитеПубликувано изображение?

Нищо не ми говори като цяло, само визуално прилича на ОПЕЛ- Фронтера, а таблото е като на ISUZU-Trooper .

В описанието намесват нещо и SUBARU ?

Някой, ако е по-запознат , ще съм благодарен да сподели повече информация /и за двигателя/, за да преценя дали си заслужава да ходя да го гледам.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21374849553889177&f1=details&slink=5clhax

Редактирано от Еmicha1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мухата е в главата, но се чудя дали ми трябва таралеж в гащитеПубликувано изображение?

Нищо не ми говори като цяло, само визуално прилича на ОПЕЛ- Фронтера, а таблото е като на ISUZU-Trooper .

В описанието намесват нещо и SUBARU ?

Някой, ако е по-запознат , ще съм благодарен да сподели повече информация /и за двигателя/, за да преценя дали си заслужава да ходя да го гледам.

http://nfs.mobile.bg...ls&slink=5clhax

Не ти говори, защото е вкарвана от Америка. С тия 74000 мили обаче, забравяш да са реални. Кола 98-ма година, ако е карана там е на най-малко 150 000 мили (220 000км), т.е. двойно от реалните. Има вероятност да е била на малко мили и да е внесена в БГ и от тук да идват по-малкото километри, което значи, че най-вероятно ще си трети собственик. При всички случаи бъди внимателен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата (и двигателя) са си Исузу, не са Хондови.През 90 -те и първото десетилетие на този век, Хонда имаха джоинтвенчър взаимотношене с GENERAL MOTORS (собствениците на Исузу) - хонда даваха изцяло свои коли, продавани под различни марки на дженерал мотърс (Сивик и Домани като Исузу Джемини, Акорд като исузу аска, одисей като исузу оазис, леджънд като.... деу аркадия :blink: ), от своя страна GM даваха на хонда модели, които тя нямаше през 90те (джипки) като исузу трупър (известно като хонда хоризон и Acura SLX и опел монтерей) и исузу родео (въпросната хонда паспорт, известно и като опел фронтера). По-късно исузу даваха и дизеловия 1.7 мотор.Към момента Хонда не правят чак такива вземане-даване с GM, но не са спряли взаимотношения - миналата година подписаха договор, за бъдещи взаимни проекти свързани с водородното задвижване.Глобализация, най-просто казано и този модел е плода на този вид дейностПс: колата е собственост на човек от форумът, VASO му е прякора.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То това което си написал е повече от ясно и се знае.Имах в предвид, какво е това животно,какъв сбирток е, каква платформа ползва,на рама ли е /че не виждам/, нещо за двигателя-Хондов ли е ,какъв ли е,какво му е 4х4-то и така нататък?Информацията е малко ,но който каквото знае е все добре дошло.п.п. Ааа, това е друго нещо.Как не съм я видял тука? Има я обявена и в Офроуд-форума.Значи нещо като платформа Опел, двигател Исузу и натам ...?

Редактирано от Еmicha1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах в предвид, какво е това животно,какъв сбирток е, каква платформа ползва,на рама ли е /че не виждам/, нещо за двигателя-Хондов ли е ,какъв ли е,какво му е 4х4-то и така нататък?

Еми прочети примерно какво са ти писали в темата преди да си повтаряш въпроса, мнението на ADH-Honda отговаря на всичките ти въпроси (или позволява много лесно да намериш отговора). Но за по-лесно да обобщим - платформата е Опел Фронтера, двигателя е Исузу, системата за задвижване е part-time с ръчно активиране на раздатъчната кутия (което лесно се отгатва от втория лост до скоростния), на рама, а не самоносеща каросерия. Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображениеVeseliq, прочетох го, но сме писали по едно и също време и го видях след като публикувах.

Затова редактирах мнението и написах послепис, ама или не си го видял, или не си го разбралПубликувано изображение.

Та благодарение на написаното от ADH-HondaПубликувано изображение, се поразрових малко в руските форуми и намерих доста информация.

Един час откарах в четене , но ми изникна работа, та утре продължавам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай тогава за заяждането, колата наистина е много интересна :) Принципно проблема с американските Хонди (аз самият се бях надъхал за Acura TL 2007) е, че няма достъпни, налични части. И като изникне проблем (или недай си боже някой удар) се почва едно чакане... Ако обаче тази кола е реално ребрандиран Opel Frontera, каквито у нас под път и над път, като изключим разни интериорни и екстериорни разлики в детайлите, чаркалък колко щеш. Друг е въпроса какво повече от кефа от емблемата ти дава спрямо Opel Frontera, който се намира по-евтино и дооста по-лесно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ,аз не съм го разбрал като заяждане /човечетата трябва да ти говорят за товаПубликувано изображение/.

Иначе, много си прав за екзотиката - трудно е с нея тук. Дори още не съм много сигурен, дали въобще нещо може да стане от Фронтера? Визуално си приличат но натам не знам, а и е по-вероятно да е по-близка до Исузу-Родеото. Ето върху тези работи умувам и тях търся като информация. То и момчето си е написало , че дава допълнително и водна помпа, която едвам намерил. А и от това което вчера прочетох набързо в руските форуми, останах с впечатление , че и там трудно се намират части. Абе ще се поразровя още малко и ще решавам тогава, ако не е тя, най-вероятно ще взема още едно ЦРВ 2 генерация и пак дизелПубликувано изображение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...