grigorivanov 0 #1 Публикувано 4 Декември, 2013 Здравейте колеги,Къде в София мога да си направя дупликат на ключа и колко ще струва,имам само 1 с който паля в момента. Май ключа е от по-сложните,защото в кварталната ключарница не успяха да го направят. Имам и някаква букса под таблото към която свързваха някаква машинка,но неуспешно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamenkey 0 #2 Отговорено 7 Декември, 2013 http://www.autolocksbg.com/index.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigorivanov 0 #3 Отговорено 8 Декември, 2013 http://www.autolocksbg.com/index.htmlМерси ще проверя още утре.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigorivanov 0 #4 Отговорено 9 Декември, 2013 Готово. 100 лв. и цял ден работа. Нещо моята се оказа костелив орех...Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 987 #5 Отговорено 10 Декември, 2013 Ако не се лъжа , ключа за 6-та ген е като на прелюд , CR-V и там колите от тези години.Питал съм и на 3 места ми казаха 40.00лв.Тези 100 лева за обикновен ключ с чип ми се струват страшно много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #6 Отговорено 10 Декември, 2013 Здравейте, колеги Аз карам сивик купе 6-та ген. 1996-1998год. и това лято си направих ключ с чип, т.е. клонинг, понеже имам само 1 ключ и цената ми беше 40лв. Чипа на моя ключ бил възможно най-обикновен.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigorivanov 0 #7 Отговорено 10 Декември, 2013 Ами и аз имам ЦРВ и ключа му струваше 40 лв. Но този трябваше да му свалят имобилайзера и да впишат новия там иначе не ставаше. През ОБД буксата не искаше да направи клонинг на ключа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kikoMC's 3 #8 Отговорено 29 Декември, 2014 Колега, ще използвам твоята тема, за да питам колегите от Варна къде мога да си направя дубликат на ключа и аз съм със 6ген Сивик. Надявам се, че не е проблем. Ходих при един ключар на Дубровник и той ми обяви цифра около 140лв. Точните думи му бяха: "от 120 нагоре". Затова 40лв. ми се струват като промоция на плодове по Коледа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #9 Отговорено 29 Декември, 2014 Не е точно по въпроса ти (къде във Варна), но го казвам за да имаш база за сравнение. Наскоро в София намерих един сервиз, където имаха промоция за израбока на ключ с чип за 20 (двадесет!) лева. Важи за имобилайзери със "статичен" код, като повечето до 2000г били такива. Моят ключ (фейслифтов сивик ЕК3) след проверка не попадна в тази графа и поискаха 60лв за изработка на чип, като за целта им е необходим и автомобила да е на място при тях. Та, не е като да е 120лв. Имат офиси в София и Пловдив само обаче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kikoMC's 3 #10 Отговорено 29 Декември, 2014 Човекът, при който ходих аз, ми каза, че всички коли след '97 били с чип и не спомена нищо да му оставям колата. Спомена нещо за една лента с 10-на цифров код. По думите му ключа го прави за 2 часа. Лесна била процедурата. Затова и ме се видяха много 120+ лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #11 Отговорено 29 Декември, 2014 Не е точно по въпроса ти (къде във Варна), но го казвам за да имаш база за сравнение. Наскоро в София намерих един сервиз, където имаха промоция за израбока на ключ с чип за 20 (двадесет!) лева. Важи за имобилайзери със "статичен" код, като повечето до 2000г били такива. Моят ключ (фейслифтов сивик ЕК3) след проверка не попадна в тази графа и поискаха 60лв за изработка на чип, като за целта им е необходим и автомобила да е на място при тях. Та, не е като да е 120лв. Имат офиси в София и Пловдив само обаче Давай адреса в скайп и да ходя Че имам само 1 ключ и ако го затрия ще стане жална майка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #12 Отговорено 30 Декември, 2014 Преди няколко Колега, ще използвам твоята тема, за да питам колегите от Варна къде мога да си направя дубликат на ключа и аз съм със 6ген Сивик. Надявам се, че не е проблем. Ходих при един ключар на Дубровник и той ми обяви цифра около 140лв. Точните думи му бяха: "от 120 нагоре". Затова 40лв. ми се струват като промоция на плодове по Коледа Преди няколко месеца приятел ходи да му правят такъв ключ при ключарите във практикер до двете кули и мисля, че беше 80лв. Има и на пазара, там на мен също ми бяха казали 80лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kikoMC's 3 #13 Отговорено 30 Декември, 2014 Мерси, колега. Тези 80лв. звучат малко по-приемливи за един глупав ключ с най-елементарен чип. Сигурно ще се разходя до там да проверя как са цените сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #14 Отговорено 2 Януари, 2015 Тук в Перник ми направиха за 35лв.рез.ключ за моят Сивик 97г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tErRifIeD 0 #15 Отговорено 2 Януари, 2015 Колеги на мен ми направиха за 40 лева с чипа - ключаря в "Хит" до Люлин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове