meloman 0 #1 Публикувано 7 Ноември, 2013 Здравейте бъдещи колеги ! Твърдо съм решил да влизам в клуба на Хонда като искам първата ми такава да е Сивик 6та генерация. Ще ходя след няколко дни да видя на живо една в Бяла слатина. Какво мислите за нея ? http://www.cars.bg/c468153Това,че няма климатик не е проблем за мен.Внос е от Австрия.На какво да наблегна когато я разгледам.Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #2 Отговорено 7 Ноември, 2013 Наблегни на поглед отдолу. Като гледам какво е под капака големи ръжди ще да са отдолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #3 Отговорено 7 Ноември, 2013 Тази кола не си заслужава разходката според мен ... от снимките само виждам че броните ( и 2 те ) не са от тази кола ... ( от преди феиса са) а ако се вярва на решетката и обявената дата на производство в саита 1999 трябва да изглеждат малко по различно ... на измит мотор нямам вяра ( лично аз ) и на обявените километри пак нямам .. поне на 200 000 е .. взе пак е на 15 години ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marchev 23 #4 Отговорено 7 Ноември, 2013 Щом е от австрия наблегни за оглед за ръжда и гнило. Две коли съм имал от австрия и при ремонт на ходовата част доста зор виждах с болтовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #5 Отговорено 7 Ноември, 2013 Тази кола не си заслужава разходката според мен ... от снимките само виждам че броните ( и 2 те ) не са от тази кола ... ( от преди феиса са) а ако се вярва на решетката и обявената дата на производство в саита 1999 трябва да изглеждат малко по различно ... на измит мотор нямам вяра ( лично аз ) и на обявените километри пак нямам .. поне на 200 000 е .. взе пак е на 15 години ...Точно от след фейса са си и двете брони. Не го обърквайте с такива мнения. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #6 Отговорено 8 Ноември, 2013 На феислифта няма протектори ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meloman 0 #7 Отговорено 8 Ноември, 2013 (Редактирано) Благодаря ви за бързите отзиви.Наистина се зачудих дали да ходя до там.. Редактирано 8 Ноември, 2013 от meloman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #8 Отговорено 8 Ноември, 2013 В обявата пише - Двигател,ходова част и салон са перфектни..Те направо са си го написали, да очакваш ръжди, търси такава обява кадето да пише, без точка ръжда. И колата е 98г. което значи, че е преди фейслифта, късмет и питай смело ако харесаш друга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 987 #9 Отговорено 8 Ноември, 2013 А за 2000 какво очаквате да има ? Такава от магазина няма да намери а и трябва да се преглътне нещо в крайна сметка.Я някоя ръждичка , я нещо друго.Перфектна кола на 17-18 години няма. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meloman 0 #10 Отговорено 8 Ноември, 2013 http://www.cars.bg/c208910 Колеги,а за тази какво мислите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #11 Отговорено 8 Ноември, 2013 Тази е по-малко вероятно да има ръжди,защото е от Италия,но не отпада условието да се прегледа в читав сервиз преди да и се яхнеш.Май е по-добър вариант от предната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #12 Отговорено 8 Ноември, 2013 качваш се вътре...газ до ламарината на място,слизаш и гледаш какво става зад нея.Ако яко кади...не я взимай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #13 Отговорено 8 Ноември, 2013 Пък и тази си има климатик, нищо че не те притеснява и да нямаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #14 Отговорено 8 Ноември, 2013 От Австрия колите масово са проблемни от към ръжди и обяснението е просто и ясно, дори да не са на толкова години, но и от приложената обява по-долу нищо не може да се разбере, понеже българинът има навика със задоволство да продава "наредени" коли. Цената е примамлива, но не е и невъзможно колата да е добра. Препоръчвам ти оглед с техническо лице, което със сигурност излиза по-евтино от колкото средства може да завлече една сляпа покупка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове