Jump to content
Guest dragorip

Сгоних се най-накрая

Recommended Posts

да попитам предлагат ми дръпка за пари със чипнато 320д е46 аз съм със стоков crx д16з5 :) и се чудя да се пробвам ли защото не ми се дават 100 лева на тоя с немеца :punk: моля някои ако е правил старт с такова бмв да сподели :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://avtomarket.ru/catalog/BMW/3-seriya/?id=2171&class=1 Ако за такъв майтап говориш само чип надали ще му стигне да те бие. Най-вероятно и друго са бутали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да попитам предлагат ми дръпка за пари със чипнато 320д е46 аз съм със стоков crx д16з5 :P и се чудя да се пробвам ли защото не ми се дават 100 лева на тоя с немеца :) моля някои ако е правил старт с такова бмв да сподели :P

Зависи дали чипа му е с цел тунинг или анти-тунинг :punk:Ако е с позитивен ефект... 150 коня 320d 150 коня с чип, тръгва колкото стоково 330d 184hp :punk: Сиреч около висока 15-ка на 400м (Не ти препоръчвам на по-висока скорост)Преценявай си.Но никога нямаш гаранция, че ще е само това...Втория благоприятен вариант е да е 320d 136 коня... Налитай му смело, дори и да е чипнато. А нещо повече надали да са правили, защото се чупи и без да го тунинговат :) Редактирано от Roman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да попитам предлагат ми дръпка за пари със чипнато 320д е46 аз съм със стоков crx д16з5 :D и се чудя да се пробвам ли защото не ми се дават 100 лева на тоя с немеца :D моля някои ако е правил старт с такова бмв да сподели :)

Koлега ако е чипнато това бмв по добре не се пробвай, че ще останеш без пари :D Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

136 коня е и друго доколкото знам няма барано по него :D аз го предупредих че на 400 метра ще се пускаме :D:lol:http://vbox7.com/play:0b2bedfd на този клип си правих стартове несмятам че карам самолет ама мисля да го пробвам :lol: даже вече съм намерил снимачен екип :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D Споредм ен бмв ще падне,но защо за пари..се гоните.. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кога ще е гонката и къде.. :D да идваме да гледаме :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

събота вечерта на околовръсното :D нищо не сме се разбрали още :D пича сам каза да си взема едни бързи 100 лева :lol: :lol: кои кого ще резберем :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

събота вечерта на околовръсното :D нищо не сме се разбрали още :D пича сам каза да си взема едни бързи 100 лева :lol: :lol: кои кого ще резберем :D

лично мое мнение е, че или е глупав тоя пич или има скрити жокери щом е толкова сигурен в себе си и толкова надъхан :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко че съм нощна смяна наработа и сега отивам до 2ч. тцтцтц :D УСПЕХ с тоя гаден германски бъхел!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм се дърпал с Е46 330D 184коня и да ти кажа бие ме с има няма половин кола на 400мМоята кола е над 16 секунди на 400м начи оня да е на 16кръгло не по надолу...Ако си знаеш твоята какви резултати дава...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де,тоя с БМВ-то какво ти каза само,че е чипнато ли?Имам един познат,който беше правил някакви маниполации на такова БМВ мога да го разпитам евентуално за какво става въпрос и да ти пиша.Не съм капацитет,но определено в началото ще си пред него .:DП.С Може и да греша за началото:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На кого е това БМВ ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми то алфите какво да ви кажа ако трябва да съм откровен са по коли от хондите слязох от алфа със 148 коня на задно и се качих във сивик със 140 кончета ма само на книга мъртво роден и така ще си умре сивика

Редактирано от krakadal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако пича може да го кара, изклюил е спс-а, и има Пауър бокс, даже и без чип ще е доста пред рекса, и на старта и на финала.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И отново Венци слага печат ПОБЕДЕН върху BMW...при това 330d:Honda Crx Vs.bmw 330d..можете да продължите с коментарите си..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми то алфите какво да ви кажа ако трябва да съм откровен са по коли от хондите слязох от алфа със 148 коня на задно и се качих във сивик със 140 кончета ма само на книга мъртво роден и така ще си умре сивика

Искаш ли да замериш твоята супер алфа със задно с една мъртво родена Хонда с предно? Без жокери и олекотяване - четири седалки, кожен салон, 1300 кг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И отново Венци слага печат ПОБЕДЕН върху BMW...при това 330d:Honda Crx Vs.bmw 330d..можете да продължите с коментарите си..

Тоя Рекс с къв мотор е, и кви са му доработките? ;) Аз мисля, че едно такова 330Д ще ме отупа, но не съм има възможност да се пробвам досега! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекса е пълен сток с много добро задкормилно устройство , даже това е по бавния от двата ЦРХ-са на момчето :D Евала Венци .

Редактирано от rocnogap

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата на Венци е с D16Z5 и никой не знае какви са доработките, но това не е важно. От значение е само крайният резултат, който в повечето случаи е ...победа за Венци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CRX-са ако е пълен сток(така като го гледам определено не е резачка), значи това БМВ освен за в коша за друго не става :D :D ;) Просто БМВ 320Д(130 и нам колко си коня) бие такъв рекс значи нещо не е наред :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CRX-са ако е пълен сток(така като го гледам определено не е резачка), значи това БМВ освен за в коша за друго не става :D;):D Просто БМВ 320Д(130 и нам колко си коня) бие такъв рекс значи нещо не е наред :D

330д :D а не 320 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мъртво роден и така ще си умре сивика

...aз като разстрелвам Алфа 147 с огормна разлика с равни коне кво да напиша малоумното изказване,че са мъртво родени Алфите ли.Ти или си МЕГА прост или идваш от космоса да напишеш,че Алфите са по коли от Хонда :D
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това или не е 330-ка или клипа е нагласен, забележи ускорението на рекса до 100 - 10+ сек.
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига с тея Алфи защо въобще пишете в ХОНДА ФОРУМ,като карате алфа? 88% от мненията са за алфа Тя алфата била по-бърза,по нз какво и се сравняват коли с различни коне,ще сравняваш като се направят не като някой си направи дизела и е много бърз щото не е така.Карате си колите и тва е, стига глупости вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм се дърпал с Е46 330D 184коня и да ти кажа бие ме с има няма половин кола на 400мМоята кола е над 16 секунди на 400м начи оня да е на 16кръгло не по надолу...Ако си знаеш твоята какви резултати дава...

Дърпал си се с пробито БМВ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CRX-са ако е пълен сток(така като го гледам определено не е резачка), значи това БМВ освен за в коша за друго не става :) :) ;) Просто БМВ 320Д(130 и нам колко си коня) бие такъв рекс значи нещо не е наред ;)

330д :) а не 320 ;)
Първия ред е за клипчето, втория я е предстоящата гонка на колегата с/у 320-ката ;)
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идваш от космоса да напишеш,че Алфите са по коли от Хонда :)

В Русе алфите те дерем на ставане и лягане :) Шегувам се, бе Светльо хахахах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ако беше гонка, аз съм трамвай.... Никакъв старт от страна на колите и караха сигурно до 120-130.... Редактирано от Roman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета има няколко клипа на ЦРХ-са на месечни срещи как пребива всички VTI-та в София , а ти с алфата падаш от такива :) ела и направи един старт с този ЦРХ и тогава коментирай как е карал с БМВ-то. Както виждаш той даде гас от 30км/ч някаде :) може да се каже летящ от първа.пп. После ще направиш и с мен еидн старт :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета има няколко клипа на ЦРХ-са на месечни срещи как пребива всички VTI-та в София , а ти с алфата падаш от такива :) ела и направи един старт с този ЦРХ и тогава коментирай как е карал с БМВ-то. Както виждаш той даде гас от 30км/ч някаде :) може да се каже летящ от първа.пп. После ще направиш и с мен един старт :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Русе алфите те дерем на ставане и лягане :) Шегувам се, бе Светльо хахахах

Ти няма ли да спреш вече с тия алфи?! Дразниш! Алфите туй, алфите онуй, ок карай си алфата и тва е, кво се намесваш при Хондите. Писна ми да чета в тая тема всяко второ мнение, как ги хвалиш и боготвориш. @krakadal, продавай си Хондата и си взимай пак един спагетник, като са по-коли. За кво си слязал от нея калфа? Нали е по-кола?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета има няколко клипа на ЦРХ-са на месечни срещи как пребива всички VTI-та в София , а ти с алфата падаш от такива :) ела и направи един старт с този ЦРХ и тогава коментирай как е карал с БМВ-то. Както виждаш той даде гас от 30км/ч някаде :) може да се каже летящ от първа.пп. После ще направиш и с мен еидн старт :)

Хубаво е бил всички VTI-та този CRX, а аз падам от VTI....Само че тука има една малка подробност: http://vbox7.com/play:706c0712Та както казах, това тяхното не беше гонка. До 120 не е никаква гонка. Най-малкото че стартираха така, все едно за хляб отиват. Редактирано от Roman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво става тука.... Модераторите ли не трият или някой хора нямат спирачки... В последните страници най-често срещаната дума е Алфа. Нямам нищо против марката, ама до колкото съм запознат с интернет общностите и за Алфа си има БГ форум където да се обсъжда как колегата Roman се пуска с БМВ-та с моксвичи и други автоомобили... Не мисля, че е мястото в HONDA форума всяко второ мнение да е свързано с подвизите на някой стрийт рейсър фен на италианските автомобили и то дори състезанията му не са свързани по никакъв начин с хонда.... Ако искате може и ние да се регнем у нечий форум и да си пишем за подвизите, което ще е равносилно на А*ане.... Колега спри се малко или поне се сдържай и пиши за дръпките си с хонда... Влизам в темата за да видя някой познат как се е представил а вместо това, кво да видя Алфата е номер 1.... Почнах да се замислям вече дали да не сменя марката...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво става тука.... Модераторите ли не трият или някой хора нямат спирачки... В последните страници най-често срещаната дума е Алфа. Нямам нищо против марката, ама до колкото съм запознат с интернет общностите и за Алфа си има БГ форум където да се обсъжда как колегата Roman се пуска с БМВ-та с моксвичи и други автоомобили... Не мисля, че е мястото в HONDA форума всяко второ мнение да е свързано с подвизите на някой стрийт рейсър фен на италианските автомобили и то дори състезанията му не са свързани по никакъв начин с хонда.... Ако искате може и ние да се регнем у нечий форум и да си пишем за подвизите, което ще е равносилно на А*ане.... Колега спри се малко или поне се сдържай и пиши за дръпките си с хонда... Влизам в темата за да видя някой познат как се е представил а вместо това, кво да видя Алфата е номер 1.... Почнах да се замислям вече дали да не сменя марката...

Вие сами ме намесвате в темата. С какво съм гонил, падал и тн. Нямам правo да отговоря, като ми се споменава името ли?Аз алфа не съм споменавал, а стриктно по темата говорех. Мисля че това обръщение трябва да го насочиш към "rocnogap" В крайна сметка това е свободен форум. А ти малко вземай под внимание постовете преди да се изказваш. Редактирано от Roman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та както казах, това тяхното не беше гонка. До 120 не е никаква гонка. Най-малкото че стартираха така, все едно за хляб отиват.

Айде айде, до 120 не било гонка, как стартирали.. Стартираха си перфектно момчетата, според условията ("като светне зелено"), как да стартират според теб? После ако не забеляза, има и други коли, има ХОРА, ти в трафика в градски условия до 300 ли се гониш? И как по-точно гонка до 120 "не е гонка" според твоите разбирания? Айде обясни ни малко как се прави, щото не знаем. А с първите ти постове тук ми направи съвсем друго впечатление..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та както казах, това тяхното не беше гонка. До 120 не е никаква гонка. Най-малкото че стартираха така, все едно за хляб отиват.

Айде айде, до 120 не било гонка, как стартирали.. Стартираха си перфектно момчетата, според условията ("като светне зелено"), как да стартират според теб? После ако не забеляза, има и други коли, има ХОРА, ти в трафика в градски условия до 300 ли се гониш? И как по-точно гонка до 120 "не е гонка" според твоите разбирания? Айде обясни ни малко как се прави, щото не знаем. А с първите ти постове тук ми направи съвсем друго впечатление..
Как перфектно са стартирали? Даже не чух завъртане на гуми... Потеглиха си съвсем спокойно... Ми след като има други коли и хора значи клипа не си е на мястото, а заплашва безопасноста на други и това не е гонка, а убийство. Ми не е гонка. Да ускориш до 120 и да спреш... Нали при Хондите дисциплините бяха 400м? Или както ни е угодно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:):):) Е каква е гаранцията че на 400 метра не са на 120 ?;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакай сега, от кога стана задължително завъртането на гуми? :) Да го кажеш това на инжeнерите (а и на костюмарите) от Nissan, които в момента правят супер агресивен PR на (вече официалния) R Mode Launch Control на новия GTR 2011, чрез който колата се изтрелва (в космоса) без да си оставя гумите.А в конкретния случай, е дори по-равностоен летящия старт, който направиха, защото така дадоха газ едновременно. Голяма работа, че не са тръгнали от място, ами да речем от 10-15км/ч, важното е че в един и същи момент настъпиха и съответно гонката е съвсем реална.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакай сега, от кога стана задължително завъртането на гуми? :) Да го кажеш това на инжeнерите (а и на костюмарите) от Nissan, които в момента правят супер агресивен PR на (вече официалния) R Mode Launch Control на новия GTR 2011, чрез който колата се изтрелва (в космоса) без да си оставя гумите.А в конкретния случай, е дори по-равностоен летящия старт, който направиха, защото така дадоха газ едновременно. Голяма работа, че не са тръгнали от място, ами да речем от 10-15км/ч, важното е че в един и същи момент настъпиха и съответно гонката е съвсем реална.

Нали не си сравнил конкретното БМВ и Хонда с Nissan-а за който говориш? Мен не ме интересува какво е Нисан правят. ГЛедай на клипа. Де да знам.... Може би от над 100 гонки, които съм правял, за взема преднина на старта винаги завъртам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...