Jump to content

Roman

Фен
  • Мнения

    170
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-29 Poor

Относно Roman

  • Ранг
    Потребител
  1. Сигурно РУмен е искал да каже, че е от Ланча Делта Интеграле. Само дето му липсва диференциала и кардана за да е интеграле А тея с голфа сигурно са го мапвали и знаят на колко бууства ВЪх... Аз тука само няколко пъти съм писал и вече съм се бил появявал. Сигурно ме бъркаш с друг Роман А уточнявам защото съм запознат с колата.
  2. 150 коня е със старото ЕКУ Бош , по-дъртите ланчовски турбо матори 165 коня е с Магнети Марели, ама и те са малко архаични. 8 клапанов едва е... За това такива буустове му трябват.
  3. Киро.Алфата е 165 коня стоково и не е на 1.2-3 бара На 1.1 е Честито за победата.
  4. Аз ти правя 2, той на теб ще ти направи 1 спокойно. Гарантирам ти. Не се надценявай По-добре от всеки друг тук знам как вървиш.
  5. Пише 178 на колелата, не се прави на ударен. Защо не дойде снощи умрелия дел сол да ти сложи на тебе 1 тир?Каня те за 10 път на гонки и все се оправдаваш с нещо, а после определения даваш за колите на другите.
  6. Тя тази, дето е идвала до вас каква B16-ка по точно е? Не съм запознат с тази на "Яшо" също каква точно е Все пак, ако се навие някой от тях, пиши ми тука или на личен и да се разберем нещо. Няма да им отнема повече от 30 мин от времето.Мерси за комплимента.
  7. Можеш ли да ми намериш другите VTI-ки за замерка?
  8. http://vbox7.com/play:7bc4e605Да отбележа, че съм объркал описанието. Не е BMC интейк, а просто спортен филтър от същата марка.И конете са си точно 160.
  9. Най-накрая се престраши oще една VTI-ка да застане срещу алфата ми. Евала на момчето.Колата е Дел Сол 1.6 VTI с права генерация и BMC интейк.Предполагайте резултата.
  10. Не споменавай думата "алфа" че модераторите се карат
  11. На 1.8Т им викат GTI при голф 4 Доста умрял кон в стоков вариант бих казал.Чак се учудих, как ParaDox не е успял да се справи със 150 коня при мисълта, че бие 220 Сигурно е изтървал скорост.
  12. Съпоставката е 133 коня срещу 220, а не марка.Ми не ги чети. Никой не те задължава. Карай си Акордиона и се радвай на живота.
  13. Фабрично само за Япония, но и тук имаме, прави се, H23 с VTEC глава от H22.. чак ми е странно да се коментират хонди Какви коне е това нещо? Ниски, високи 15-ки?
  14. Ето ти по-кадърен опит отново от миналата година, само че няколко дена по-късно ( тук е вече на 100 октана и на 400м ) Пусни на 3 мин и 50 сек. Изоставането значи, вкарване на прекалено високи обороти където губя мощност. Тогава започвахме ( още колата е в екпериментален стадий ) още да си играем по-сериозно със софтуера и още не усещах колата с новите настройки. От летящ старт още тогава е нямало сравнение между нас и си го виждаш в предния клип.Ако правиш съпостaвка от тия клипове, дизела ми там въобще не върви А за колко време.... Ми използвам 60-70% от възможностите на стоковата карантия.P.S. Има 2.3 Vtec на прелюд?
  15. Напротив B16-ките са хубави мотори и много ми харесват. Но е смешна съпоставката заради която е тоя разговор между 136 коня Prelude и 220 коня V6 мотор И ви се доказа 2 пъти досега срещу много по-силен Прелюд.
×
×
  • Създай нов...