kolean 7 #1 Публикувано 28 Септември, 2013 (Редактирано) колеги и аз да се похваля с ква кола се сдобих колата е с мотор 1.6.110 к.с 2005 та година . Редактирано 28 Септември, 2013 от kolean 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #2 Отговорено 28 Септември, 2013 Колата е страхотна за всеки ден,поздравления Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
<<ibo>> 8 #3 Отговорено 29 Септември, 2013 Честито колега много без аварийни км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 29 Септември, 2013 Хубавица,да ти е честита и много безаварийни!Липсва и само Тайп Р-ско крило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #5 Отговорено 29 Септември, 2013 Честито колега.Много е красива колата.Джантите са уникални.Със здраве да си я караш.:honda:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kolean 7 #6 Отговорено 29 Септември, 2013 Хубавица,да ти е честита и много безаварийни!Липсва и само Тайп Р-ско крило ще чакам да ми изпадне крило. и веднага го пръскам и го монтирам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM 8 #7 Отговорено 29 Септември, 2013 Красавица! Безаварийно шофиране колега :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #8 Отговорено 13 Ноември, 2013 Много е хубава! Честито, милиони безаварийни км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alexander__atanasov 0 #9 Отговорено 13 Ноември, 2013 Чудесна е колата : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kolean 7 #10 Отговорено 21 Юли, 2014 продава се колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #11 Отговорено 22 Юли, 2014 и що така? - нали 1,6 бяха супер и трудно се намирали ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kolean 7 #12 Отговорено 22 Юли, 2014 колега чесно да ти кажа много ми харесва колата и е много здрава и красива. и жена ми категорично е против да я продавам. обаче аз слезнах от миниван да се кача на хондата. и в минивана си мъкнах почти целият си инструмент и пътувах редовно в чужбина с него . което с хондата немога да го правя.немога да си кача инструмента а и хора с багаж немога да кача... затова в обявата съм писал перфектен автомобил за градски условия.. а не да пътуваш на 1500 км така че ако не се продаде тази кола ще махна на жената колата и тя ще я кара ама пак ще си купя ван.. а качиш ли се веднъж на дълъг път на ван след него всичко друго ти малее... така че кота е повече от прекрасна и без това немога да си върна парите дето съм налял в нея.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #13 Отговорено 30 Юли, 2014 Жорко,1.6 бяха и все още са си супер.Трудно се намират 1.6 с 5 врати и държат висока цена . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko85 0 #14 Отговорено 30 Юли, 2014 Карам Civic ,но седан с такъв мотор и ... не откъсва ! Очаквах повече макар ,че купето тежи невероятните тон и половина И все пак си се радвам адски много на возилото си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #15 Отговорено 5 Август, 2014 Като искаш да откъсва що не купи някой DODGE или Ford mustang пpимеpно ми се занимаваш със скапаните Хонди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko85 0 #16 Отговорено 21 Август, 2014 Защото не са скапани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове