Jump to content

Didko85

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Didko85

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Габрово

Последни посетители

1010 профилни разглеждания
  1. Много ви благодаря за съветите . Лошото при мене е ,че съм със спортни пружини.В сервиза ми казаха че ако сложа обикновени с тия седемнайски дето тежат по "50" кила парчето окачването пак ще замине бързо. А пък комбинацията от спортни пружини и НЕспортни амортисьори клони повече към варианта да заминат бързо амортисьорите. Особено пък ако не са оригинални. Засега не съм си купил никакви. То и някой като се качи в хондичката и вика "А кво се прайш нищо и няма" , но мен ме дразни как поначукват по някои дупчици!
  2. Извинявам се ,че не се уточних! Може ли някой да ме посъветва какви амортисьори да си взема , и от къде!
  3. Здравейте! Преди два месеца си купих Honda Civic 1.6 ES от Германия. Там в обявата пишеше ,че е със спортно окачване но се оказа ,че са сменени само пружините! Реших все пак да я взема на риск ,въпреки ,че ме предупредиха ,че може да имам ядове с окачването! От два месеца си я карам по нашите "гладки" пътища и нещо взе да ми почуква и полопва отпред Оказа се ,че ми заминават предните амортисори и ми препоръчаха да разгледам какви има и какви ще е най-добре да сложа ,тъй като най обикновените по магазините най-вероятно ще заминат набързо ,набързо!
  4. Браво! Става все по-хубава Продължавай в същият дух и аз ще започна да пипам по моята
  5. Карам Civic ,но седан с такъв мотор и ... не откъсва ! Очаквах повече макар ,че купето тежи невероятните тон и половина И все пак си се радвам адски много на возилото си!
×
×
  • Създай нов...