policeman 1046 #1 Публикувано 16 Август, 2013 Стамба,достигна и ти Христовата възрастПожелавам ти преди всичко здраве,много късмет, винаги усмихнат и все така верен приятел!Надявам се като дойда до Варна даже и да почерпиш по този поводПоздрави от цялата фамилия 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #2 Отговорено 16 Август, 2013 чрд да си жив и здрав и всичко на хубава в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #3 Отговорено 16 Август, 2013 Честит празник,много здраве и късмет от цялото фемили. НаздравеИ да не забравим да поздравим Vesivanova по случай 102-та и годишнина. Много здраве, късмет и хиляди усмивки. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #4 Отговорено 16 Август, 2013 Честит рожден ден! Много здраве, късмет и сбъднати мечти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #5 Отговорено 16 Август, 2013 Жив и здрав, мен и много успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 16 Август, 2013 Честит рожден ден. Много здраве и рости да имаш в живота. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #7 Отговорено 16 Август, 2013 Благодаря ви приятели за хубавите думи , Благодаря и на всички които ми звъннаха по тела .Благодаря за всички пожелания , нека ви се връщат тъпкано .На мен , на цялото ми семейство и на всички вас пожелавам Здраве , Здраве и пак Здраве . Бъдете живи и здрави и още веднъж Благодаря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #8 Отговорено 16 Август, 2013 Младежо да си жив и здрав и прав и корав. И много пари за да си купиш ей тва зверче 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #9 Отговорено 16 Август, 2013 Честит рожден ден!Да си жив и здрав, да ти върви в живота и да не радваш с добри части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #10 Отговорено 16 Август, 2013 Честито Стаменчо.Много здраве и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #11 Отговорено 16 Август, 2013 Жив и здрав Стамене. Много щастие ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #12 Отговорено 16 Август, 2013 За много години ,фен много късмет и сбъднати мечти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #13 Отговорено 16 Август, 2013 Честито на патерица колега! Жив и здрав да си ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #14 Отговорено 17 Август, 2013 Честито на патерица и от мене Стамене. Жив и здрав бъди и все така точен и коректен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #15 Отговорено 20 Август, 2013 И теб те пропуснах...ше се реванширам като се видим следващия път!Ако има нещо по-ниско,по-бързо и по-вдъхновяващо от NSX,пожелавам ти го за подарък.И много години жив и здрав да му се радваш! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове