Jump to content
pinko_94

Хонда D15B2 мнения

Recommended Posts

Эравеите колеги,искам да иэраэите мнение эа двигателя на Хонда Д 15 Б2 ? Искам да си вэема такава,дали е эдрав двигателя,раэход и други неща които се сетите?.... Благодаря предварително Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой от всичките въпроси е важният?:D/>

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой от всичките въпроси е важният?:D/>/>

как кои от въпросите е важен. Колегата се двоуми дали да си вземе хонда, мотора е идиотоустоичив както на всяка хонда, но според мен не си земаи хонда големи дръгели са трошат се много и са адски неудобни коли, аз карам такава от 7 г близо и ко ти кажа че чак не ми се разделя с нея метнал сам и на гърба повече от 100к и умалях да вися по сервизите за смяна на масло на мотора вече 11 път, омразяват ме в сервиза че ходя само за тва, ЕДИН ПРИЯТЕЛ ВИКА АКО ВСИЧКИ КАРАТ ХОНДА СЕРВИЗИТЕ ЩЕ ЗАТВОРЯТ, естественно и само ХОННННННННННННДА, тоя мотор е доста пъргав за 90 коня които има но по добрия вариянт според мен е скачаи в едно купе 5г с моторетка д15б7 или демек пълна игла
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега д15 ката е много здрав мотор,имах 5 та хеч 5 години сам я карал само на пална газ и мотора нема ядове:)/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрав мотор е, разхода е относително понятие. По-добре купенце д15б7, няма ги проблемите на б2ката, които май никой не ги е разбрал, но идват от двуточковия инжекцион :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудна си е колцата,Имам 8 годинки с нея.Държи на газ.Кеф ти обикновен изпарител ,кеф ти газов инжекцион....малко по-съпичък.Разход 8,5-10 градско.Извън града жената кара с 6/100,аз с 8/100.Подръжката е елемнтарна.Чудесно седи на пътя с 15-ки.Окачването е уникално.Като се замисля толкова съм свикнал с нея,че не бих си купил нов сивик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствения проблем който би срещнал според мен е да набараш някоя кола с такъв мотор който вече гори масло и да е за сегменти.Друг проблем не се сещам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой от всичките въпроси е важният?Публикувано изображение/>/>

как кои от въпросите е важен.

Явно когато ти си прочел темата, някой модератор е оправил будещото насмешка заглавие!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заглавието беше чудно и го промених малко..... не че няма изписано по темата, ама нека си пита чуека :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както казаха повечето колеги по нагоре ,уникално здрав автомобил и като окачване и като двигател , сравнително евтини консумативи и лесна потдръжка ,разхода е относителен на газ като е карам ако не е натискам смесения разход е 7 на 100 като извън градцко не вдигам повече от 90 и рядко си позволявам да харам идиотцки бързо ако е карам само в града 8 на 100 това на газ поне при мен а аз съм с плочка( но е относително това за разхода как ти е настроен изпарителя как ускоряваш и така нататък) на бензин да ти кажа разхода извън градцко е някаде 6 - 7 на сто пак зависи от шофирането , като поведение на пътя на хечбека просто съм изумен тия японци какво са постигнали за годините ,изключително лесен за опревление и стабилност автомобил (макар че малко му е твърдо окачването) минусите според мен са (като изключим екстрите) високото ниво на шум в купето , ниската позиция на сядане (но това е при условие че използваш интезивно през деня) Според мен няма да збъркаш ако си вземеш Д15Б2 (но гледаи да има поне ел стакла като екстра че това с ръчното сваляне на прозореца не е работа) ;)/>Поздрави от Асеновград

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам Д15Б2 3та година, да ти кажа много здрава кола е. Това което казва колегата с малко по-твърдото окачване наистина малко дразни, но пък за ниското сядане на мен ми харесва :) Взимай колата ако не си я взел вече, няма да съжаляваш, много е здрава и лесна за подръжка. Двигателя иска само да има масло постоянно и редовно да го сменяш и янма да имаш ядове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...