pinko_94 0 #1 Публикувано 24 Април, 2013 Эравеите колеги,искам да иэраэите мнение эа двигателя на Хонда Д 15 Б2 ? Искам да си вэема такава,дали е эдрав двигателя,раэход и други неща които се сетите?.... Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #2 Отговорено 24 Април, 2013 Кой от всичките въпроси е важният?:D/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #3 Отговорено 24 Април, 2013 Кой от всичките въпроси е важният?:D/>/>как кои от въпросите е важен. Колегата се двоуми дали да си вземе хонда, мотора е идиотоустоичив както на всяка хонда, но според мен не си земаи хонда големи дръгели са трошат се много и са адски неудобни коли, аз карам такава от 7 г близо и ко ти кажа че чак не ми се разделя с нея метнал сам и на гърба повече от 100к и умалях да вися по сервизите за смяна на масло на мотора вече 11 път, омразяват ме в сервиза че ходя само за тва, ЕДИН ПРИЯТЕЛ ВИКА АКО ВСИЧКИ КАРАТ ХОНДА СЕРВИЗИТЕ ЩЕ ЗАТВОРЯТ, естественно и само ХОННННННННННННДА, тоя мотор е доста пъргав за 90 коня които има но по добрия вариянт според мен е скачаи в едно купе 5г с моторетка д15б7 или демек пълна игла 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombyy4 0 #4 Отговорено 24 Април, 2013 Колега д15 ката е много здрав мотор,имах 5 та хеч 5 години сам я карал само на пална газ и мотора нема ядове:)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #5 Отговорено 24 Април, 2013 Здрав мотор е, разхода е относително понятие. По-добре купенце д15б7, няма ги проблемите на б2ката, които май никой не ги е разбрал, но идват от двуточковия инжекцион Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #6 Отговорено 24 Април, 2013 Чудна си е колцата,Имам 8 годинки с нея.Държи на газ.Кеф ти обикновен изпарител ,кеф ти газов инжекцион....малко по-съпичък.Разход 8,5-10 градско.Извън града жената кара с 6/100,аз с 8/100.Подръжката е елемнтарна.Чудесно седи на пътя с 15-ки.Окачването е уникално.Като се замисля толкова съм свикнал с нея,че не бих си купил нов сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasIs7a 81 #7 Отговорено 24 Април, 2013 Единствения проблем който би срещнал според мен е да набараш някоя кола с такъв мотор който вече гори масло и да е за сегменти.Друг проблем не се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #8 Отговорено 25 Април, 2013 Кой от всичките въпроси е важният?/>/> как кои от въпросите е важен. Явно когато ти си прочел темата, някой модератор е оправил будещото насмешка заглавие! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 25 Април, 2013 Заглавието беше чудно и го промених малко..... не че няма изписано по темата, ама нека си пита чуека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #10 Отговорено 26 Април, 2013 Както казаха повечето колеги по нагоре ,уникално здрав автомобил и като окачване и като двигател , сравнително евтини консумативи и лесна потдръжка ,разхода е относителен на газ като е карам ако не е натискам смесения разход е 7 на 100 като извън градцко не вдигам повече от 90 и рядко си позволявам да харам идиотцки бързо ако е карам само в града 8 на 100 това на газ поне при мен а аз съм с плочка( но е относително това за разхода как ти е настроен изпарителя как ускоряваш и така нататък) на бензин да ти кажа разхода извън градцко е някаде 6 - 7 на сто пак зависи от шофирането , като поведение на пътя на хечбека просто съм изумен тия японци какво са постигнали за годините ,изключително лесен за опревление и стабилност автомобил (макар че малко му е твърдо окачването) минусите според мен са (като изключим екстрите) високото ниво на шум в купето , ниската позиция на сядане (но това е при условие че използваш интезивно през деня) Според мен няма да збъркаш ако си вземеш Д15Б2 (но гледаи да има поне ел стакла като екстра че това с ръчното сваляне на прозореца не е работа) ;)/>Поздрави от Асеновград Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lokotron 9 #11 Отговорено 14 Май, 2013 имам Д15Б2 3та година, да ти кажа много здрава кола е. Това което казва колегата с малко по-твърдото окачване наистина малко дразни, но пък за ниското сядане на мен ми харесва Взимай колата ако не си я взел вече, няма да съжаляваш, много е здрава и лесна за подръжка. Двигателя иска само да има масло постоянно и редовно да го сменяш и янма да имаш ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове