HONDA-TEAM 129 #1 Публикувано 26 Март, 2013 Здравейте колеги. От доста време се каня да я пусна тази тема, но все я отлагам за друг ден. Та идеята ми е, тук да покажем кой какъв звяр има, къде го разхожда и всички тези неща свързани с кучетата. Тренировки, oбучение, храна и т.н. Нека всеки да споделя. ето аз ще започна с моя звяр: Арес, 7 месечен, 20 kg American Pitbull Terrier 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 26 Март, 2013 (Редактирано) Ето го и моето говедо Разходки основно във Владиславовската гора и из морската градина Храни се основно с консерви и готвено Редактирано 26 Март, 2013 от ObiChLiFk0 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #3 Отговорено 26 Март, 2013 Два песа от които кангала е моя.Турски кангал женски Даниела в момента 45кг. на 1г.и 2м.много я обичам само в леглото не сме заедно ако това стане ще ме исхвърлят от вкъщи вече 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #4 Отговорено 27 Март, 2013 (Редактирано) Ааа,е те тва е моята тема....http://prikachi.com/images/872/6046872y.jpg2 броя ротвайлери,мъжки и женски,Кофи,на 4 години и Нора на 3 години,имах и още един женски,но почина от инсулт преди 2 годиниЗа тренировки,хранене и гледане,не ми се пише,че ще ми мине предиобеда.Гледам кучета от 15 годишен. Редактирано 27 Март, 2013 от RadoslavKZ 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 27 Март, 2013 Хаха, двуглавия цербер 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #6 Отговорено 27 Март, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/225241_218992018130619_2376808_n.jpgТе го те! Сара, на 7-8 годинки вече, своенравна немска овчарка. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #7 Отговорено 27 Март, 2013 Ето и мойте по ред на номерата . От ляво на дясно Далинда(на задни лапи) , Арес, Демон и Тони(уж немската овчарка, намерих я и я прибрах при останалите.) Хъскитата са на 1 година и 3 месеца, на 2 години и 8 месеца и 4 години -Демон ми е първото куче. Храня ги основно с консерви,гранули и кокали. Разходки през ден в полето на село,не са лишени от пространство . 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #8 Отговорено 27 Март, 2013 Бурак (няма нищо общо с турските имена ) на ~2.5 години e. Порода - не се знае, някъква смеска е, просто си го приютихме Живее в двора на къщата ни в Смолян и родителите ми се грижат за него предимно, но и аз си го гледам като си ходя Яде абсолютно всичко, каквото му даде човек дори ябълки Разходки, къде кратки по 10-15 мин, къде по 2-3 часа с мен в гората. Иначе имам огромното желание да си взема лично мое куче - Алабай, но още немога да се реша да го взема и затворя в апартамент, че е доста голямо п.п. доста интересна тема, предполагам че много колеги имат кученца п.п. 2 от как се помня, имаме куче, много ги уважавам 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #9 Отговорено 27 Март, 2013 Колеги, можете да споделяте всичко за кучетата си: - какви марки храни предпочитате и ползвате - какви храни мислите да опитате - болести - проблемиабе всичко което мислите за полезно, за да знаят и тези, който сега започват да гледат кутре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #10 Отговорено 27 Март, 2013 Боко. Да не се бърка с "бат' Боко" :D/> 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtecdreamcrx 7 #11 Отговорено 27 Март, 2013 Аз имам питбул .......... американски. Голям изруд е моя..... на 2 години и 5 месеца............................ само да го разлигавя, иначе е много колтурен и не е опасен. Най-много обича малките децича да го разхождат из парка и да му се радват. Преди време бях започнал да го тренирам за мускули и го хранех неравномерно с какви ли не хапчета за мускули, но спрях защото се промени самото куче. Не е като преди грижливо към останалите, а нападаше постоянно все едно го пускам в кучешки двубой. Но вече му свикнах и пак от начало го уча на елементарни неща, които си ги правеше преди да взема да му давам хапове. Снимки довечера защото пиша от лаптопа, а на него нямам снимки:)/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #12 Отговорено 27 Март, 2013 Ей го е и моя лигльо Rush - Jack Russell Terrier на година и два месеца 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #13 Отговорено 27 Март, 2013 Докато работех Демон се хранеше с гранули Про План и консерви Дарлинг.Сега минахме на нискобюджетни от Лидл.Болест за сега да чукна на дърво сме нямали сериозно. Най-сериозно беше едно срязване на лапата.Проблеми ... не се ли прибера преди 19:00 започва едно търсене и адския вой ... без значение има ли някой друг у дома или не ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #14 Отговорено 27 Март, 2013 (Редактирано) Моето куче Панчо Имам и една котка Мунчо Готви му се манджичка и от време на време суха храна за разнобразие. Преди това имахме една кавказка овчарка,която почина от рак въпреки операциите... и една подобна на немска овчаркана 15годишма, която претърпя няколко операции за премахване на тумор после получи няколко инсулта и почина ПП: Имаше преди някаква тема за домашните любимци там има снимки на кавказка и немската овчарка снимки. Редактирано 27 Март, 2013 от fakel4e 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #15 Отговорено 27 Март, 2013 ей го и моя 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #16 Отговорено 27 Март, 2013 Това с адския вой и търсенето ми е познато в троен размер колега, за хъскита съм изчел над 2000 страници литература и кадето и да съм чел това е основното нещо- обичта и загрижеността за стопанина. Гледаш ли го хубаво това куче ще е по-вярно от всеки един около теб!!! Ако не си гледал филма Hachiko a dog's story го гледай!!! и на всеки обичащ кучета го преопръчвам, както и осем герой , и мно0го други, но хъскито си е хъски, гледал съм и чао чао- красиво куче но адски глупаво.... Докато работех Демон се хранеше с гранули Про План и консерви Дарлинг. Сега минахме на нискобюджетни от Лидл. Болест за сега да чукна на дърво сме нямали сериозно. Най-сериозно беше едно срязване на лапата. Проблеми ... не се ли прибера преди 19:00 започва едно търсене и адския вой ... без значение има ли някой друг у дома или не ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #17 Отговорено 27 Март, 2013 (Редактирано) Моята кучка си я храна с варива, но се храни и всеки ден с витамини под формата на хапчета.Иначе болести до 5-тия месец нямаше, но изведнъж започна да отслабва да не яде омърлушисе започна да повръща и растройство.Много се уплаших да не е отровена, но за късмет не беше, но се оказа нещо много по лошо ПарвовирозаБуквално я спасихме на косъм.Сега вече е добре растеси здрава права и бойна към всякакви улични кучета не знам защо е такава, но направо полудява като види такова куче.Иначе много е привързна към мен и приятелката ми направо я обича само като я види или и чуе гласа се втурва към нея.Много съм чел за кангалите или по точно това което е писано в нета.Но най много ме впечатлява силата на това куче закачиш ли я за кола ще я дърпа със сигорност.Луда е много, започне ли да си играе понякога загрубява играта. Доста дрехи работни е накъсала.Най добрия и приятел "куче"е Шаро на снимките каракачанка с него е израснала и са невероятна гледка да ги гледаш как си играят. :D/>/> Редактирано 27 Март, 2013 от predatov 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #18 Отговорено 27 Март, 2013 (Редактирано) Това с адския вой и търсенето ми е познато в троен размер колега, за хъскита съм изчел над 2000 страници литература и кадето и да съм чел това е основното нещо- обичта и загрижеността за стопанина. Гледаш ли го хубаво това куче ще е по-вярно от всеки един около теб!!!/>/> Ако не си гледал филма Hachiko a dog's story го гледай!!!/>/> и на всеки обичащ кучета го преопръчвам, както и осем герой , и мно0го други, но хъскито си е хъски, гледал съм и чао чао- красиво куче но адски глупаво.... Докато работех Демон се хранеше с гранули Про План и консерви Дарлинг. Сега минахме на нискобюджетни от Лидл. Болест за сега да чукна на дърво сме нямали сериозно. Най-сериозно беше едно срязване на лапата. Проблеми ... не се ли прибера преди 19:00 започва едно търсене и адския вой ... без значение има ли някой друг у дома или не ... Хъски не изостава по интелект от Чаучитата....Тва е куче,селектирано да тегли шейна.Яко и доста глуповато,с дебела козина.Гледал съм няколко вида кучета-декоративни,ловни-царя на териерите-Ердел териер,бойни,овчарски и служебни.Еми избора ми е ротвайлер-Труден за обучение,от новобранцци,но влезеш ли му под кожата,строго,но справедливо.....отстъпва на немеца(перфектното куче,за мен) само по нюха,но компенсира с физика,като охранител.П.С. И кучето във филма Хачико,не е хъски,а акита ину.... Редактирано 27 Март, 2013 от RadoslavKZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #19 Отговорено 27 Март, 2013 (Редактирано) Аз моя го храня с гранулирана храна на марката Acana, конско месо ( сварено или печено ), ориз, макарони .... това е основно, давам му и едни американски добавки. :)/> Редактирано 27 Март, 2013 от HONDA-TEAM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #20 Отговорено 27 Март, 2013 Таке е не е хъски просто дадох тези филми за пример, а отностно ротвайлер, питбул, доберман- това са кучета който за мене не са за в къщи около децата... но не искам да влизам в никакъв спор с теб, всеки си харесва кучетата и си ги гледа.такива каквито са. Това с адския вой и търсенето ми е познато в троен размер колега, за хъскита съм изчел над 2000 страници литература и кадето и да съм чел това е основното нещо- обичта и загрижеността за стопанина. Гледаш ли го хубаво това куче ще е по-вярно от всеки един около теб/>/> Ако не си гледал филма Hachiko a dog's story го гледай/>/> и на всеки обичащ кучета го преопръчвам, както и осем герой , и мно0го други, но хъскито си е хъски, гледал съм и чао чао- красиво куче но адски глупаво.... Докато работех Демон се хранеше с гранули Про План и консерви Дарлинг. Сега минахме на нискобюджетни от Лидл. Болест за сега да чукна на дърво сме нямали сериозно. Най-сериозно беше едно срязване на лапата. Проблеми ... не се ли прибера преди 19:00 започва едно търсене и адския вой ... без значение има ли някой друг у дома или не ... Хъски не изостава по интелект от Чаучитата....Тва е куче,селектирано да тегли шейна.Яко и доста глуповато,с дебела козина.Гледал съм няколко вида кучета-декоративни,ловни-царя на териерите-Ердел териер,бойни,овчарски и служебни.Еми избора ми е ротвайлер-Труден за обучение,от новобранцци,но влезеш ли му под кожата,строго,но справедливо.....отстъпва на немеца(перфектното куче,за мен) само по нюха,но компенсира с физика,като охранител.П.С. И кучето във филма Хачико,не е хъски,а акита ину.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #21 Отговорено 27 Март, 2013 (Редактирано) Моите съкровища "малинозавъра" Арес/белгийска овчарка/ , на 4,5 мес. , и дядо му Евър/овчарка/ , на почти 13 год с един инсулт преди 5 години.Белега на носът му е от челен удар с Москвич...беше на 9 месеца. Корав дядка излезе да не му е уруки. Редактирано 27 Март, 2013 от IcoZL 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #22 Отговорено 27 Март, 2013 (Редактирано) Това с адския вой и търсенето ми е познато в троен размер колега, за хъскита съм изчел над 2000 страници литература и кадето и да съм чел това е основното нещо- обичта и загрижеността за стопанина. Гледаш ли го хубаво това куче ще е по-вярно от всеки един около теб!!!/>/>/>/> Ако не си гледал филма Hachiko a dog's story го гледай!!!/>/>/>/> и на всеки обичащ кучета го преопръчвам, както и осем герой , и мно0го други, но хъскито си е хъски, гледал съм и чао чао- красиво куче но адски глупаво.... Докато работех Демон се хранеше с гранули Про План и консерви Дарлинг. Сега минахме на нискобюджетни от Лидл. Болест за сега да чукна на дърво сме нямали сериозно. Най-сериозно беше едно срязване на лапата. Проблеми ... не се ли прибера преди 19:00 започва едно търсене и адския вой ... без значение има ли някой друг у дома или не ... Хъски не изостава по интелект от Чаучитата....Тва е куче,селектирано да тегли шейна.Яко и доста глуповато,с дебела козина.Гледал съм няколко вида кучета-декоративни,ловни-царя на териерите-Ердел териер,бойни,овчарски и служебни.Еми избора ми е ротвайлер-Труден за обучение,от новобранцци,но влезеш ли му под кожата,строго,но справедливо.....отстъпва на немеца(перфектното куче,за мен) само по нюха,но компенсира с физика,като охранител.П.С. И кучето във филма Хачико,не е хъски,а акита ину.... Хъскитата не са глупави ! Даже хич ! Подчиняват се само на един , който считат за стопанин ( водач на глутницата ). Моя не слуша никой освен мен и смея да твърдя , че е доста изпълнително куче. Гледал съм всичките тези филми колега , а колко много съм изчел за хъскитата и аз ... П.С. Моля да не се бъркат Хъски и Маламут! Маламутите са глупавички и именно те са торбата мускули селектирана изцяло за теглене. Редактирано 27 Март, 2013 от ObiChLiFk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #23 Отговорено 27 Март, 2013 Аз с никой не споря!ЗАЯВЯВЯМ ЕДНО НЕЩО-КУЧЕТО Е ТАКОВА,КАКВОТО ГО НАПРАВИШ,ТИ,ЧОВЕКА!За пример-старата ми ротвайлерка беше използвана за пони от дете на година и осем месеца,яздеше я,което на всичкото отгоре,и бръкна в дупето,защото е жълто там(окраската-черно и жълто)Много позитивна тема,показваща човешкото и грижовното в нас,защото кучето следва човека от каменната епоха..... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #24 Отговорено 27 Март, 2013 (Редактирано) Ахаххах,изпълнението на команди,не го бъркай с интелект.Когато погледаш няколко вида и породи кучета,ще разбереш каква е разликата между изпълнението на команди и истински интелект,често бъркани и с хитрост и нагодливост.И още нещо ще ви кажа,не ще ЧЕТЕНЕ кучето,което гледате,всяко е с индивидуален характер.....Иска ГЛЕДАНЕ И ВНИМАНИЕИнтелекта на едно животно,можеш да го прецениш,като прекарваш по няколко часа дневно с него,а не като се прибереш и му кажеш Седни и то от радост и за да ти угоди,сяда...... Редактирано 28 Март, 2013 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kovachev91 16 #25 Отговорено 27 Март, 2013 (Редактирано) My linkЕто го и моя 7 кг звяр на име Снежка Редактирано 27 Март, 2013 от kovachev91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #26 Отговорено 29 Март, 2013 Това е "нашето" кученце ..... Името му е Лъки(аз съм му кръстника), померан. Не лично мое,но преди 2-3 седмици леля ми взе едно такова,дребосъче а аз исках точно такова,но нямам тази възможност (не е финансова)! Та това е най-новият член на нашата луда рода..... Адски е сладък,само на 55 дена е все още.Какво ли не му купих на дребосъка....... Жена с която разговаряхме,каза в началото да се храни с "роял канин". Новак съм от към гледане на тези животинки а и кученцето не е мое,но му се радвам като на мое. Все пак съм му кръщелник. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #27 Отговорено 30 Март, 2013 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2920/37514806714572668991364660081Z1LMIGg6oxBQdG1mNeL6.JPGЕто и моя гад Чар :)/>/>/> птичар е,порода германски брак..на 2г. а тежи 35кг. вече не мога да го удържам.Яде всичко прасето му с прасе,а и нашите доста го глезят роял канин тва онова,на баща си лигавето е и бая го угоиха.Последно го блъсна един Голф 2 ...........на голфа бронята и фаровете за нищо не стават,а изрода си продължи да бяга все едно нищо не е станало.Та така..някой ако има женско може да се обажда да правим кученца :D/>/>/>/> 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #28 Отговорено 31 Март, 2013 Здравейте кучкари :)/>/>/>/> Да ви представя и моите две кучки: По голямата е мопс Ади, който подарих на жена ми за една коледа: А втората е улично куче от Благоевград. Когато я взехме беше разкъсана от друго куче. Според момичето, което я беше намерило другото куче е било питбул отглеждан за бой. Сара беше недохранена, липсваше и кожа по краката и беше в рани от нахапвания по цялото тяло. С жена ми я харесахме веднага и решихме да я взeмем при нас в германия и да и помогнем. Кучето беше страшно плашливо, несигурно и без никаква увереност. Отне ни 3 месеца да я превърнем в самоуверено и социализирано животно, а раните се възтановиха за около месец. Използвахме техники на Цизар Милан. Ако някой иска да проследи историята и ето линк към галерия със снимки от самото начало - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.170470452974397.32601.108482009173242 В момента и двете са верни и неотлячни пазачи на малкия ни син: И при двете прилагаме техники на говорещия с кучета - създаване на стадо, в което ние сме водачите. Вече избягваме да ги храним с кучешки храни, стараем се да им приготвяме храна. От както намалихме кучешката храна, се намали значително козината из апартамента ни :D/> 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #29 Отговорено 1 Април, 2013 Лора, голдън ретривър вече 9 месечен :)/>/> и една снимка тип "боец" :D/> 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #30 Отговорено 1 Април, 2013 Плюшените играчки влизат ли в категория кучета? :lol:/> Ако да, ето я мойта плюшка :P/> Анджела на 7 години Американски кокер тук има още снимки 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #31 Отговорено 4 Април, 2013 Ето една нова снимка от 2 дни 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #32 Отговорено 4 Април, 2013 Ето и нова от мен от вчерашното дерби 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #33 Отговорено 4 Април, 2013 (Редактирано) Прясна, прясна снимка от преди малко Редактирано 4 Април, 2013 от fakel4e 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Boyan Danielov 35 #34 Отговорено 4 Април, 2013 Бък, 5 годишно Българско овчарско куче И ловджийте : най отпред: Макс - 9 месечен Лудогорец отляво: Джина: 6 месечно дясно: Дара (майката на Макс) 5-6 годишна и тя 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #35 Отговорено 4 Април, 2013 Ако се интересувате от хубави марки храни, пишете. Мога да помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #36 Отговорено 4 Април, 2013 (Редактирано) Роял Канин и Еукануба давам на мойта : ) Редактирано 4 Април, 2013 от Dragijev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #37 Отговорено 4 Април, 2013 Колега, писах ти на лично, за да не правим реклама тук. Ако модераторите, нямат нищо против да пишем тук храни, цени, нека да кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #38 Отговорено 16 Април, 2013 Хайде и аз да се включа: Макс, на 9 месеца, 28 кг., кръстоска между булдог и ловен териер, т.е. АСТ. Храня го основно с Eukanuba, но съм му давал и Royal Canin и PRO PLAN®. Досега имахме следните обичайни може би "проблеми": бълхи, кърлеж, срязана лапа, обърнат и в последствие изваден нокът на задна дясна гума-лапа, въобще с ветеринарят станахме почти френдове...засега това се сещам. Поздрави на всички, които отглеждат кучета! Ето малко снимки: 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #39 Отговорено 21 Април, 2013 Ето ни отново, почти на 9 месеца 28 кг 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #40 Отговорено 12 Май, 2013 Вече на 6 м. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове