bebcho 1 #1 Публикувано 18 Януари, 2013 Задния лагер предполагам че е той де, при завои вие на право като карам няма звук.Въпроса ми е може ли само той да се избие и смени или е с главината заедно.Евентуално ако знаете и магазин и цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 18 Януари, 2013 Лагер-главина, едно цяло. 100+ лева... иначе се сменя много лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #3 Отговорено 18 Януари, 2013 Обаждах се в евро07 и там ми казаха че имат само лагера на 60 лв. Някой избивал ли е лагер или не е пропоръчително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 18 Януари, 2013 Брей, тия в евро-то трепат рибата с права лопата. Външната гривна на лагера е главината, както е казано по-горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #5 Отговорено 18 Януари, 2013 Колега, Преди два месеца смених моя. Като го свалих и му паднаха съчмите Лагер-главина е и всичко е капсоловано и не бих казал, че само лагера може да се смени. Смяната ми отне точно 15 мин. Оригиналния лагер-главина е марка NTN, цената в Евро 07 е 125 лв. Ако имаш някой познат, който да се занимава с авточасти може да ти го вземе на много по-тънка цена. На мен ми излеза 95 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #6 Отговорено 18 Януари, 2013 Тоя заден лагер дето ти го предлагат еврото е преден. И аз клъвнах първия път ама дръжки. Сега си имам преден лагер от който нямам нужда. Иначе е KOYO да, но не е заден... грешно вкаран с-мата. Преди две години още съм им казал да си го оправят и няма братче... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #7 Отговорено 18 Януари, 2013 (Редактирано) Много си прав за това нещо... Когато отидох при тях и на мен се опитаха да ми продадат преден.Затова отидох при един мой познат, който се занимава с авточасти и той направи поръчката... Редактирано 18 Януари, 2013 от Player101 ЦИТАТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #8 Отговорено 19 Януари, 2013 Преди две години още съм им казал да си го оправят и няма братче...Тези са верно големи катили, вкарат ли веднъж нещо в програмата, няма оправяне .. Аз от 5-6 г. им разправям да си оправят обтяжната ролка за дизеловите Галанти ЕА серията, даже и точната ролка съм им носил в базата в Пловдив, сами да видят 10-те разлики, и няма оправия, продължават да продават ролка за предишната генерация .. Хубавото е, че в 7 дневен срок можеш да върнеш грешната част .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #9 Отговорено 19 Януари, 2013 Задният лагер на хондата е Лагер-главина.Не се избива само лагера.А това от снимката не е за Хонда изобщо.Не е даже преден лагер за главина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #10 Отговорено 20 Януари, 2013 Барси ,пак се изхвърли.Лагер не се проверява с въртене на колелото.Евро 07 имат много читави части и някой път само те спасяват положението.Естествено имат и боклуци,но цената говори еднозначно.Много добре са си заредени с лагери ,окачване и съединители.50% от другите магазини копуват от тях ,защото са вносители. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #11 Отговорено 20 Януари, 2013 Аз искам да попитам за предния лагер, дали може да се смени само лагера или пак се сменя с главината? Номер 2. При мен при движение направо и надясно има постоянен шум, а като завия дори и съвсем леко наляво, шума изчезва. Как разбирате дали вие преден или заден. И как със сигурност да разбера кои точно вие? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #12 Отговорено 21 Януари, 2013 Предния лагер, Zarrick, се избива. Той не е едно цяло с главината.Как се разбира..... ами с не много опит и с доста "наслушване". Качи някой да седне по средата на задната седалка и се поразходете 2-3 преки и така... . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове