ranko57 1 #1 Публикувано 2 Януари, 2013 Приятелчета от форума...Искам да питам нещо,.Искам да си извадя корите на Хонда ЦРВ-то на багажното .Как става?Някой вадил ли е.Искам да стигна до кабелите.А те са зад корите.С копчета и със дарпани ли става,или има някаква друга шашмалогия.?Ако някой се е блъскал с това нека да сподели.Ще съм благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #2 Отговорено 2 Януари, 2013 Махаш високоговорителите, и четирите халки на пода (там дето си закачил червеният колан).Махаш и двата задни колана, и пластмасовата кука над заден ляв високоговорител.След това имаш само щипки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 2 Януари, 2013 От щипките някоя друга ще се счупят на тая температура... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #4 Отговорено 2 Януари, 2013 (Редактирано) От щипките някоя друга ще се счупят на тая температура... ;)/>/>Благодаря приятел.Ще внимавам със щипките но има нови.Ще слагам парк троник,и искам да е скрито.Всъщност,ми трябва само от едната страна.Ще видя коя става по-лесно. Ти да кажеш нещо по тоя въпрос.??За пактроника. Редактирано 2 Януари, 2013 от ranko57 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 2 Януари, 2013 Излишна екстра.Освен ако не е за жена.Мойте булки съм ги научил да карат,а не да разчитат на електроника... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 2 Януари, 2013 Че що ти е да сваляш кори заради парктроника, аз моя съм го слагал, без нищо да свалям, не помня как но ни един кабел не се види по спомен зад бронята като наредиш датчиците имаше дупка към купето с един маншон, през него ги прекарах, централата си е там отзад , а от нея на пред тръгва само един кабел и него съм го подпъхвал под корите и праговете. Пък Маркони ще ме извинява ама си е полезен парктроника на тая кола особено с проблемния долен десен заден стоп за мъгла дето лесно се чупи А и паркирам много по спокоино, преди все имам чувство че ще натисна някои с резервната гума а като слезна то имало един метър място а сега спирам на 10 санта от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #7 Отговорено 2 Януари, 2013 (Редактирано) Че що ти е да сваляш кори заради парктроника, аз моя съм го слагал, без нищо да свалям, не помня как но ни един кабел не се види :)/>/> по спомен зад бронята като наредиш датчиците имаше дупка към купето с един маншон, през него ги прекарах, централата си е там отзад , а от нея на пред тръгва само един кабел и него съм го подпъхвал под корите и праговете. Пък Маркони ще ме извинява ама си е полезен парктроника на тая кола :)/>/> особено с проблемния долен десен заден стоп за мъгла дето лесно се чупи :)/>/> А и паркирам много по спокоино, преди все имам чувство че ще натисна някои с резервната гума а като слезна то имало един метър място :)/>/> а сега спирам на 10 санта от него :)/>/>Добре Слави.Благодаря ти.А централата къде остава.Аз искам да я скрия зад корите.Затова искам да ги сваля.Иначе къде ?И да хвана кабелите отвътре които идват из под праговете..Просто да са скрити от влага. Редактирано 2 Януари, 2013 от ranko57 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #8 Отговорено 2 Януари, 2013 Централата от зад дето принципно седи крика, ма понеже аз имам газова крика ми не е там, но там покраи бутилката има място бол, ако нямаш газова, вдигни тва корито и ще видиш колко място има за 5-6 парктроника и още куп глупости, така не се налага да разкарваш 4 кабела от датчици из цялата кола. Захранването също е хваната от там, по скоро от десния стоп съм го хванал, реално ти трябва + към крушката за задна и тва е, малко тегаво се бачка с жиците там ама не е невъзможно. На пред кабела минава под.. има една кора зад самите седалки долу в дъното на багажника, под нея, от там на ляво под седалката, после влиза от страничната кора на касата на задна лява врата и от там лесно се подпъхва под пласмасовите прагове чак до отпред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #9 Отговорено 2 Януари, 2013 Аз ако имах пък резервна гума на вратата,хептен нямаше да се притеснявам.Нали знаеш как се вдига многократно проходимостта на колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #10 Отговорено 2 Януари, 2013 .....аммм, не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #11 Отговорено 2 Януари, 2013 Аз ако имах пък резервна гума на вратата,хептен нямаше да се притеснявам.Нали знаеш как се вдига многократно проходимостта на колата ? Тя проходимоста, незнам дали се повишава с гумата на петата врата, но тази гума там, определено пречи на парктроника и обикновенно става мяу...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #12 Отговорено 2 Януари, 2013 Аааа пречи на тоя дето му пречи да измисли как да го монтира , ела да видиш на моята пречи ли, в момента в които изпищи постоянно съм точно на 10 санта от квото и да било до гумата А и не се смущава от самата гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #13 Отговорено 2 Януари, 2013 Хахахх имах предвид,като спреш да мисляш за боята.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #14 Отговорено 3 Януари, 2013 (Редактирано) Централата от зад дето принципно седи крика, ма понеже аз имам газова крика ми не е там, но там покраи бутилката има място бол, ако нямаш газова, вдигни тва корито и ще видиш колко място има за 5-6 парктроника и още куп глупости, така не се налага да разкарваш 4 кабела от датчици из цялата кола. Захранването също е хваната от там, по скоро от десния стоп съм го хванал, реално ти трябва + към крушката за задна и тва е, малко тегаво се бачка с жиците там ама не е невъзможно. На пред кабела минава под.. има една кора зад самите седалки долу в дъното на багажника, под нея, от там на ляво под седалката, после влиза от страничната кора на касата на задна лява врата и от там лесно се подпъхва под пласмасовите прагове чак до отпред.Привет. И аз имам газ.бутилка на мястото на това корито.А зад бутилката ,празното място е запълнено с инструменти,пожарогасители,парцали за бърсане и какво ли не.Там няма място.Затова зад корите.Ще я мисля как да стане.Проблемът ми бе за корите.Не съм си играл със свалянето.Та затова попитах.А свързването на парк троника,не е проблем.Благодаря на всички за мненията. Ако някой има още идеи да казва,докато не съм я разглобил. Редактирано 3 Януари, 2013 от ranko57 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #15 Отговорено 3 Януари, 2013 И корите няма кво да те плашат, ти като ги почнеш те ти подсказват, аз съм ги свалял щото правих изолация и ни една щипка не съм чупил, то няма и много щипки де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #16 Отговорено 6 Януари, 2013 (Редактирано) Здравейте.Благодаря на всички които ми помогнаха ,и показаха откъде и как да сложа парктроника,без да направя някоя беля.Сложих го без никакви щети.Всичко мина гладко.И си показва нормално.Само не знам дали трябва да пищи дори когато няма никой отзад.Иначи си показва точно.Зелените означения,жълтите и червените.Отляво,дясно,разстояние,всичко.Но си чурулика,при включване само. Редактирано 6 Януари, 2013 от ranko57 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове