Jump to content
d.pavlovq

Кой е най-добрия начин да не се пребиеш през зимата?

Recommended Posts

Здравейте, колеги!Тъй като зимата почука вече на вратата, няма да е лошо да обменим малко опит как се предпазваме от посещение на травматологиите по места, по повод падания и счупвания.Това наистина е един значим проблем, тъй като никой не иска да се прибива и това носи само негативни емоции и последствия.От ей туй нещо има ли смисъл(котки за обувки):http://www.dimibike.com/images/products/small/gradski-kotki-northland.jpgсъщо като питанка ми е спрея за гуми - течни вериги, дали помага при пръскане по подметката?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

// offАз предлагам да борим "дегенерацията" като ходим боси и носим препаски през лятото и ходим с животински кожи зимата :D // onПо темата, ако си с читави зимни обувки, тях подметките им ги правят от мек каучук и като цяло не се парзалят толкова. Но при гладкия лед почти нищо не може да те спаси. Лично аз не бих сложил котки, защото могат да са опасни и защото нараняват повърхностите, по които стъпваш (трябва да ги сваляш преди да стъпиш във входа, в офиса, в колата и тн). За тези спрейове дето напомнят на "течните вериги" не съм чувал, ако работят - с удоволствие бих пробвал. В крайна сметка е за наше добро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го решението :) 12 лв.http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AA1B858A-918B3E40/lidl_bg/hs.xsl/index_20408.htm

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ги видя тея котки в Лидл, дано да ги имат. :)Темата може да се разшири и във връзка със съвети при затъване с автомобил...Примерно когато забуксувате някъде, можете да ползвате някои стари стелки за подложка на гумите и се спасявате бързо и без нерви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви стелки, просто ги изхвърля отзад...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога не съм и помислял да ползвам такива неща за ходене :D За мен това не е вариант, най-добре едни хубави зимни обувки.Обличайте се дебело, та като паднете да не боли много :ph34r: , ходете внимателно там където очевидно е хлъзгаво и като цяло с повишено внимание през зимата.Относно стелките, понякога работят, понякога не, пак иска хубави гуми и леко с газта, в краен случай вериги :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, вие сте малки и подобни неща са ви смешни. Но от миналата зима имам горчив опит след травмата на баща ми и сериозна четирицифрена сметка за лечението й. Тогава купих за възрастните си родители котки, подобни на показаните от WingMan. За съжаление се намираха само в "Стената", за скромната сума от около 80-90 лв за два чифта. Браво на Лидл. Доколкото знам, в Япония тези котки се дават безплатно и са задължителни за възрастни хора през зимата. Така, че съветите на колегите, ако не за Вас, ще помогнат на близките Ви. Публикувано изображение

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Весе ,тамън да го напиша /това за възрастните хора/ ,гледам ти си ме предварила!Млади-та им е лесно:D/>!На човек трябва да му дойде до главата, иначе "на чужд гръб и сто тояги са малко"!

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Весе ,тамън да го напиша /това за възрастните хора/ ,гледам ти си ме предварила!Млади-та им е лесно:D/>/>!На човек трябва да му дойде до главата, иначе "на чужд гръб и сто тояги са малко"!

offЕмо, ти къде се сложи при старите бе човек :lol:/> ? Да не те гони още депресията от скорошния рожден ден :D/> ? Я си пуши цигарките, пии си пиенето, карай си CR-V-то и се кефи на живота.onМоже би наистина не е лошо с тия котки, но не съм сигурен дали вършат някаква работа. моя опит показва, че са ОК за сняг и лед, но когато попаднеш на почистен участък някак си не се чувстваш много стабилен с тях. Аз бих се чувствал доста по-добре с едни качествени зимни обувки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И хора и коли като нямат добро сцепление завършват така:D/>;)/> Така че внимавайте!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...