Nixi73 1 #1 Публикувано 28 Октомври, 2012 От 3 дни сутрин в гаража мирише много на газ-ходих на майстор-полива с веро изпарител,клапан -нищо.Възможно ли е при изгасване на автомобила клапана да не затваря газта и оттам да изпуска? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel Panayotov 4 #2 Отговорено 28 Октомври, 2012 (Редактирано) провери да не изпуска зареждалката,може да не затваря хубаво съчмата Редактирано 28 Октомври, 2012 от fenabg цитат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nixi73 1 #3 Отговорено 28 Октомври, 2012 (Редактирано) Не е от нея някъде отпред мирише Редактирано 28 Октомври, 2012 от fenabg цитати !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 28 Октомври, 2012 Аз съм си извел предпазния клапан на редуктора с едно маркуче в подкалника.Беше се прецакал клапана и пускаше по мъничко,ама аз си знаех че съм го монтирал там и го хванах,сапунката му е майката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #5 Отговорено 30 Октомври, 2012 От 3 дни сутрин в гаража мирише много на газ-ходих на майстор-полива с веро изпарител,клапан -нищо.Възможно ли е при изгасване на автомобила клапана да не затваря газта и оттам да изпуска?С това ведро могат да се закъпят а теч се открива с гъба навлажнена и 2-3 капки веро или течен сапун или нещо което се пени. Разпенваш хубаво гъбата и леко изстискваш над проблемното или набелязано място, пяната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar Petrov 3 #6 Отговорено 30 Октомври, 2012 Извинявам, се че пиша в темата на колегата. И аз забелязах, че от както стана по-студено и при мен мирише много на газ, докато не загрее хубаво колата(докато стрелката не застане на средата). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #7 Отговорено 30 Октомври, 2012 Състоянието на генерацията какво ти е? При пробити гърнета се получава така. Отделно, че като не е загряла е нормално. А относно миризмата- често си заминава лещата на самата зареждачка при бутилката. Като заредите ако след това за около 10мин макс ви мерише е оттам. За другото вода и сапун или тестер. По сервизите го има 2рото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nixi73 1 #8 Отговорено 31 Октомври, 2012 Състоянието на генерацията какво ти е? При пробити гърнета се получава така. Отделно, че като не е загряла е нормално. А относно миризмата- често си заминава лещата на самата зареждачка при бутилката. Като заредите ако след това за около 10мин макс ви мерише е оттам. За другото вода и сапун или тестер. По сервизите го има 2рото.Май не съм обяснил достатъчно ясно-в гаража мирише на газ в момента в който отворя вратата на гаража,без да съм запалил колата, в нея -слава богу не мирише-изолациятя е перфектна,но последният път не я карах 2 дни ,по мои преценки трябваше да мина 200 км с газта в бутилката-е минах 17 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #9 Отговорено 1 Ноември, 2012 Имаш проблем,търси теча.<може д не е само един. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fast_ghost 31 #10 Отговорено 3 Ноември, 2012 колега палиш колата, взимаш верото, водата и гъбата и почваш, навсякъде докато не откриеш течА.Успех и пиши какъв е резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nixi73 1 #11 Отговорено 20 Ноември, 2012 колега палиш колата, взимаш верото, водата и гъбата и почваш, навсякъде докато не откриеш течА.Успех и пиши какъв е резултата.Проблема с миризмата е преодолян-оказа се че клапана изпуска но се наложи да го развием от едната страна и тогава показа откъде мирише.Сменихме го и миризмата изчезна.Да ама оттогава разхода скочи на 10 л.при положение ,че преди не надминаваше 7 прикаране на студено или климатик.Тогава смениха и стъковото моторче с друго такова-употребявано.Не знам сега дали разхода скочи от него или изпарителя е за смяна-навъртял е около 70 хил.км.Дайте мнения! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове