mmirchev71 0 #1 Публикувано 19 Октомври, 2012 Днес си продухах въздушния филтър и колата умря на газ ,не ще да пали изпарителя е стар газ.Наложи се да запуша въздуховода с шише от боза с няколко дупки и се оправи .но някяк си е несериозно да карам с шише от боза.без него не ще, как ли не я настройвах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 19 Октомври, 2012 Хората карат и с тенджера от боб , ти за 1 шише тука... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 19 Октомври, 2012 Ходи на настройка и ще се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 19 Октомври, 2012 Умряхме от смях тука....търси газоанализатор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mmirchev71 0 #5 Отговорено 21 Октомври, 2012 оправи се ,с нов изпарител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 21 Октомври, 2012 Какво му имаше на стария,че със смяната се оправи колата,след продухване на филтъра имам предвид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fast_ghost 31 #7 Отговорено 3 Ноември, 2012 Явно бая буклук е имало по тоя филтър Обикновенно след смяна на филтър трябва настройка на газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savata84 0 #8 Отговорено 10 Ноември, 2012 Аз мисля че е трябвало само да опуснеш повече газ от тройника защото след продухването на въздушния колата е започнала да дърпа повече въздух и сместа е обедняла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове