teho 9 #1 Публикувано 16 Октомври, 2012 Хондата е 7-ма генерация 1.4 бензин 90 к.с. 2003гСутрин като запаля колата работи изключително нестабилно.Когато прехвърли на газ при достигната оптимална температура всичко заспива...забравих да отбележа ,че колата е с газов инжекцион.Карах я няколко пъти на майстор,като мина поне две диагностики,почистване на дюзи смяна на свещи но проблема остава.Днес я закарах на друг сервиз където само ми загатнаха за избила дюза,питаха ме регулирани ли им са клапаните но като и направят диагностика ще ми кажат със сигурност какво е.Въпроса ми е ако излезе дюза скъпа ли е като нова или да търся втора ръка ?Ако има и други предположения какво може да и е моля споделяйте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho-d 1 #2 Отговорено 16 Октомври, 2012 Проблема е от газовия инжекцион иди там където са ти го монтирали . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #3 Отговорено 16 Октомври, 2012 Нестабилна работа или работа на три цилиндъра? Това е важно да се уточни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sc00by 4 #4 Отговорено 16 Октомври, 2012 Имах подобен проблем докато си карах и оставах с 3 цилиндъра .. оказаха се кабели провери и за тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teho 9 #5 Отговорено 17 Октомври, 2012 Нестабилна работа или работа на три цилиндъра? Това е важно да се уточни!Да колега,работи си чисто и просто на 3 цилиндъра...особенното е че като си загрее колата ,като запаля на бензин отново проблема го няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #6 Отговорено 18 Октомври, 2012 кабели няма какво друго да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове