micanin 0 #1 Публикувано 4 Октомври, 2012 Здравейте колеги.Днес след кратко ровене разбрах, че осветлението на контролните бутони е с крушки с цокъл т3.И тъй като имам бая изгорели искам да си ги сменя.Да ама от къде да си закупя въпросните т3-ки?Ако някои знае да сподели.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #2 Отговорено 4 Октомври, 2012 В магазини за електроника примерно кат този http://vikiwat.com/ знам , че са евтини защото сменях на моята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micanin 0 #3 Отговорено 6 Октомври, 2012 В магазини за електроника примерно кат този http://vikiwat.com/ знам , че са евтини защото сменях на моята. За съжаление в тоя саит няма такива.Някакви други предложения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Asti 38 #4 Отговорено 6 Октомври, 2012 http://vikiwat.com/miniatyurni-lampi/Това са крушките, и аз ги сменях и аз от там ги взех ... В София толкова ли си нямате свястен магазин за електроника ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen_sf 55 #5 Отговорено 6 Октомври, 2012 За съжаление в тоя саит няма такива.Някакви други предложения?Има такива каквито търсиш :http://vikiwat.com/avtomobilna-lampa--24v-2w.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 7 Октомври, 2012 Купи си само крушките .Подменят се, но не се опитвай да разпояваш старите,защото се топята фасунгите.Просто вземи пиличка или парче шкурка и изтъркай тенола,докато се отдели крушчицата.После запояваш нова и си готов.Поне аз така направих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Asti 38 #7 Отговорено 7 Октомври, 2012 Че те не сазапоени изобщо ... увити са около фасунката. Взимаш някоя много тънка отверка или игла за да може да повдигнеш крайчето и се развива. После новите ги увиваш по същия начин и са готови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 7 Октомври, 2012 Говоря за тези за осветление на врътките на парното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micanin 0 #9 Отговорено 9 Октомври, 2012 Благодаря за точния линк. Аз ги търсех с цокъла , незнаех че ги има само балона.Още веднъж благодарско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micanin 0 #10 Отговорено 10 Октомври, 2012 Да ама не! Не са тези. Тези са по-големи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Asti 38 #11 Отговорено 11 Октомври, 2012 WTF ... по какво установи че са по-големи ... поръчал си си и си пробвал ли ? На линка има още 10 страници с миниатюрни лампи ... дадохме ти да се ориентираш какво търсиш, а не да цъкнеш 1 копче и вече да си поръчал. При положение, че моите съм ги взел от там и съм ги сменил и станаха и светят, неможе да твърдиш че нямало ... и за да нямам драми като теб, аз просто си свалих една лампичка, отидох с нея в магазина, намериха ми същата и си купих още 8 такива (не ми светеше нито едно копче). След като тоя магазин дето толкова сме се заяли има ли, няма ли ... е рялно в Пловдив, а ти не си ... просто намери такъв в София - вече ти показахме какви крушки търсиш. В краен случай и ти свали една крушка и с нея в магазина - за 5 мин се сваля. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #12 Отговорено 11 Октомври, 2012 аз просто си свалих една лампичка, отидох с нея в магазина, намериха ми същата и си купих още 8 такива (не ми светеше нито едно копче). И аз така направих, магазин има на пазара на Красна поляна, моите от там ги купих : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micanin 0 #13 Отговорено 12 Октомври, 2012 WTF ... по какво установи че са по-големи ... поръчал си си и си пробвал ли ? На линка има още 10 страници с миниатюрни лампи ... дадохме ти да се ориентираш какво търсиш, а не да цъкнеш 1 копче и вече да си поръчал. При положение, че моите съм ги взел от там и съм ги сменил и станаха и светят, неможе да твърдиш че нямало ... и за да нямам драми като теб, аз просто си свалих една лампичка, отидох с нея в магазина, намериха ми същата и си купих още 8 такива (не ми светеше нито едно копче). След като тоя магазин дето толкова сме се заяли има ли, няма ли ... е рялно в Пловдив, а ти не си ... просто намери такъв в София - вече ти показахме какви крушки търсиш. В краен случай и ти свали една крушка и с нея в магазина - за 5 мин се сваля. Сори колега.Първо пиша после мисляНамерих ги днес идват по спиди благодаря още веднъж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micanin 0 #14 Отговорено 12 Октомври, 2012 аз просто си свалих една лампичка, отидох с нея в магазина, намериха ми същата и си купих още 8 такива (не ми светеше нито едно копче). И аз така направих, магазин има на пазара на Красна поляна, моите от там ги купих : )Къде е тоя магазин на красна поляна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #15 Отговорено 13 Октомври, 2012 За по-лесно отиваш със старата и по нея ти дават новата !!! И ще пастне от първия път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen_sf 55 #16 Отговорено 15 Октомври, 2012 И тук може да намерите всякакви:http://www.led.omega-light.com/AutoLED/autoled.html#b85d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvnickolov 2 #17 Отговорено 29 Декември, 2012 За съжаление в тоя саит няма такива.Някакви други предложения?Има такива каквито търсиш :http://vikiwat.com/avtomobilna-lampa--24v-2w.html Тези са за 24 волта!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #18 Отговорено 23 Юни, 2017 Някой от Ямбол да знае от къде да си купя Т3 крушки? Ходих в три магазина за аксесоари и части и няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #19 Отговорено 23 Юни, 2017 Намерих , някой ако търси в Ямбол на магазин Реал има. Малко са по-дълги но няма проблеми, стават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balin 13 #20 Отговорено 27 Септември, 2017 В София в кв.Красна поляна някой знае ли къде е този магазин в който има с Т3 цокъл ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове