Jump to content

kvnickolov

Фен
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно kvnickolov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 9.07.1946

Profile Information

  • Кара
    Accord 2.0 TDi
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Има такива каквито търсиш :http://vikiwat.com/avtomobilna-lampa--24v-2w.html Тези са за 24 волта!!!
  2. Със сигурност моят куплунг (букса) в багажника е за неща от рода на ремаркетата. От там, например, взех захранване за парктроника...
  3. Благодаря, колега, ще пробвам, дано стане.
  4. Колега,Ако работи часовникът и се вижда през деня, но вечер в тъмницата не свети, липсва връзката между ключа за включване на светлините и един от изводите на часовника (те са три извода). При мен е така, но като си помисля, какво трябва да се сваля и се отказвам да го оправям. Даже и на майстор не ми се дава, че кой знае, как ще възстановят панелите, които трябва да бъдат разскачени. То половината лампички по таблото ми не светят също. Ако имаш свестен майстор, свирни. Аз имам ел. схема на тази връзка (ключ - часовник).
  5. Мога ли да изключвам действието на ABS с-мата в сухо време и как?Според мен няма рискове. При действаща ABS в сухото при рязко спиране спирачният път се удължава значително. Ако си зад кола без ABS е по-опасно с включена система ако предната рязко спре.Така мисля, ако логиката ми е грешна - моля специалистите да си кажат думата.
  6. Колеги,Имам проблем с намирането на сервиз за автомобила ми Акорд 2,0 iTD 1997г. Хонда, но с дизелов двигател на Ровър. В сервизи на Хонда не са мераклии да ми оправят двигателя - казват "а, този е дизелов, не го знаем много-много", ама не ми казват, къде да отида. Търся севиз на Ровър - не намирам. Някой с модел като моя да драсне някой ред за добър сервиз, а? Константин Николов
  7. Колега какви части по точно те интересуватБлагодаря, че откликнахте. Търсих филтър за фреона на климатика на акорд 2,0i TD, но намерих в един сервиз (цената на това филтърче е между 80 и 626 лева...). Идиотското е, че този двигател май се води нито Хонда, нито Ровър. Не мога да намеря и ръководството за тези модели Хонда (на английски).
  8. kvnickolov

    Honda Accord 2.0TDI

    Абе не знам какво пишат, ама днеска с тая хонда направих 210 км/чПо равен път с доста дупки и колата се държеше доста добре.Съвсем скоро я купих, но съм страшно доволен от неяЗдравей, wowfan, Здравейте и на тези, които карат Accord 2,0 TDi.Аз също. Търся, обаче, ръководството (книжката на автомобила) за експлоатация, но на английски. Нямам, искам да я копирам с/у заплащане, ако някой я има.Е-поща ми е nikolovi@trbg.net или elcontrol@spnet.net, Константин съм, тел. 0887421743, 8871366сл. и 9862623дом.
  9. Колеги, карам Акорд 2,0iTD (дизелов), т.е. с двигател на Ровър и може би затова не мога да намеря сервизна документация да си сваля за него. Някой да знае, къде да търся? В сайтове за Ровър търсех безуспешно (може би не улучвам правилния).
  10. Колеги,Притежавам Хонда акорд 2,0i TD, производство до 1997 г. Къде мога да намеря магазин за части за този автомобил?Благодаря!
×
×
  • Създай нов...