Jump to content
Слави CR-V

Ако не сте виждали мотор HONDA с АГУ ето:

Recommended Posts

:D:D:D ей това е яко вече ,браво.Преди около две години на един мото събор беше дошъл един пич пак с Хонда ,но голям мотор Ендуро беше и също си беше монтирал газова уредба ,но това тук е къде по културно ,е има и възможност де ,там багажникът липсва и е малко по грубо. Интересно ми е ако това гръмне каква гледка ще е не дай си боже.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не си мислим наи лошото, нека погледнем от добрата страна, с подходящ щуцер към задното отверстие на водача, в комбинация с вкусен боб по манастирски и добре втасала зелева чорба, водача може постоянно да захранва системата с пресни газове и така значително да удължи пробега и икономията на гориво :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Българина ако може и жена си ще храни с газ, и после ще се хвали колко му гори :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждал съм и други скутерчета на газ. Това според мен е по-скоро доказателство, че може да се направи, от колкото че върши работа. Една такава инсталация пак отива към 800лв, не знам тоя скутер колко трябва да се кара, че да си ги избиеш, при неговия разход от 2-3л / 100км. Аз лично карам голям мотор - всеки ден почти до работа, а уиикендите и по-далеч, повече от 5000-6000км на сезон трудно се правят и то ако караш много. За да я избиеш тая газ трябва да направиш 3-4 сезона. Нещо не ми се връзва :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не си мислим наи лошото, нека погледнем от добрата страна, с подходящ щуцер към задното отверстие на водача, в комбинация с вкусен боб по манастирски и добре втасала зелева чорба, водача може постоянно да захранва системата с пресни газове и така значително да удължи пробега и икономията на гориво :D

При тази ситуация, не говорим ли вече за МЕТАН ? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...