JunkieXL 25 #1 Публикувано 21 Август, 2012 Някой знае ли какъв точно е оригинални размер на чистачките за Сивик 8 генерация хечбек. От къде да си закупя оригинални чистачки (с изключение на Бултрако) и на каква цена са.Препоръки за чистачки.В няколко английски електрони магазини след като въведя номера на шасито има няколко модела (със сензор за дъжд и без), цената им е около 8 паунда/бр. , но доставката е 35 паунда (което е ненормално). Ако някой си е купувал и е доволен може да сподели, модел цена и от къде.Предварително благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 22 Август, 2012 От страна на шофьора е 700 мм , а от страна на пътника 550 мм . Оригинални чистачки и от щатите да си поръчаш пак биха били със по-скъпа доставка заради дължината им Или иначе комплект на Бош aerotwin можеш да намериш за 80 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest #3 Отговорено 26 Август, 2012 А ти защо се опитваш да поръчаш директно до България? Затова цената е 35 лири (от описанието на цените и доставката, предполагам си гледал тук). Поръчай до адреса на някой посредник от сорта на тези, тези или тези и доставката от UK до България ще ти излезе около една лира (2.50 лв.) Аз лично съм ползвал два пъти вторите (за магазини където не приемат български дебитни карти) и 4 пъти първите - само за транспорт на стоки закупени от мен. Нямал съм проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #4 Отговорено 27 Август, 2012 За това не съм се сетил, благодаря за съвета.А някой може ли да даде мнение тези чистачки добри ли са или не си заслужават : Genuine Honda Civic Drivers Wiper Blade . И има ли значение дали ще избера със сензор или без. Моята кола е със сензори за дъжд, но ме съмнямва да има значение за самите чистачки?Или е по-добре да си закупя модела на Бош AeroTwin? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #5 Отговорено 7 Ноември, 2020 А захващанети на чистачките тип кука ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
july`s 32 #6 Отговорено 25 Ноември, 2020 Да.Има върху нея предпазно капаче. ОЕМ типа е един (и капачето може да се отдели), bosch капачето е друго и си върви с чистачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #7 Отговорено 28 Януари, 2021 56см на пасажера дали ще стане? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
july`s 32 #8 Отговорено 28 Януари, 2021 Да.Това са размери, които са ок при менWiper, driver side 70mm (bosch twin)Wiper, passenger 57mm (bosch twin, miusi) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 785 #9 Отговорено 28 Януари, 2021 Aз съм с оригиналните чистачки. Пасажерската е 57.7 Шофьорската е 60.5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #10 Отговорено 18 Април, 2021 Моите сега ги мерих, не знам дали са оригинални, бош са. 700 на 580мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове