TipoMan 15 #1 Публикувано 16 Август, 2012 (Редактирано) Т'ва се казва съвестен продавач!!! http://www.cars.bg/u768732Ако е старо, извинявам се.... Редактирано 16 Август, 2012 от TipoMan 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #2 Отговорено 16 Август, 2012 направо разбива с история А какво ще кажеш за този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11344511719075751&f1=details Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Y.Krumov 2 #3 Отговорено 16 Август, 2012 Колега, тая обява не е актуална на 99,9999,99 % ! Със сигурност е пусната с подигравателна цел ! Ясни са ми такива... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 986 #4 Отговорено 16 Август, 2012 Друго си е с карета от москве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
botlik3 45 #5 Отговорено 16 Август, 2012 Без пари са... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wrofeel 349 #6 Отговорено 16 Август, 2012 Колеги, само аз ли мисля че не трябва да се пусна за всяко интересно,забавно,любопитно и тн. нещо,а трябва да си има една тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #7 Отговорено 17 Август, 2012 (Редактирано) Горния линк не работи, но успях да намеря това (дали е същото, не нзнам защото обявата от горния линк не съм успял да я видя вчера, а чак днес и вече не е активна): http://www.cars.bg/u769650 Колега, тая обява не е актуална на 99,9999,99 % ! Със сигурност е пусната с подигравателна цел ! Ясни са ми такива...Може и така да е, но докато я търсех тази обява за която говорите я намерих и в мобилето, ето вижте: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11345109313522024&f1=details и най-интересното е, че обявата в мобилето е ВИП обява, т.е. платена. Не се връзва да е подигравка, пък чак и пари да са дали за нея.... Редактирано 17 Август, 2012 от ADH-Honda 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Y.Krumov 2 #8 Отговорено 17 Август, 2012 (Редактирано) По принцип няма логика да се пуска платена обява за подобно нещо,ноо луди всякакви.... П.П. От това което чета колега си е точно подигравка! Абсолютни глупости са написани! Текст от обявата : Дори да се счупи нещто има много хватки и пинизи с които стига човек да иска ще я направи например - каретата стават и от москич АЛЕКО а те са без пари , каренцето на воланя става от лада самара или спутник а такова каренце струва седем лева НОВО. .... Е ТОВА АКО НЕ Е ПОДИГРАВКА С МАРКАТА!?!?! Редактирано 17 Август, 2012 от Y.Krumov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenovo 25 #9 Отговорено 17 Август, 2012 Те полудяха с такива глупави обяви,оня ден пак четох една така ,с каква цел го правят никава идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #10 Отговорено 17 Август, 2012 Е няма такъв селянин като този.Или момчето е много просто,или е някой мургавел,който не се е научил да пише !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #11 Отговорено 17 Август, 2012 На този не му разбрах нищо от написаното, но със сигорност трябва да го вземат за рекламно лице на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #12 Отговорено 17 Август, 2012 Ами според мен мисля , че на този толкова си му е акъла и за това е писал такива простоти , а за този с мерцедеса които не го е чел да го прочете направо се разплаках от смях много голям Дивак е този който го е писал :Д :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #13 Отговорено 17 Август, 2012 и това не лъже па макар и кратко ( един ром от Нови пазар си продава BMW-то ). Това ще е била трудна раздяла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #14 Отговорено 17 Август, 2012 Е не разби ме тоя особено ето това "Като се сетя некога на москвича какви ядове са брал манииииииииии ми аз се родих с хондата бе ей нема такава кола. не случайно ората са си ко казали че е тхе повер оф дреамс сирече - силата на мечтите. " и ТОВА "Ше се прибие като едното ништо с таа кола, тя си е направена за истински шофиори не са келеши дет тепарва ехееее коло имат да се учат и колко леб да изедат докат станат добри карачи " 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #15 Отговорено 17 Август, 2012 Колко мъка има по тоя свят, божееее..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #16 Отговорено 17 Август, 2012 оферта си е каре от москвич 15лв ново за хонда 80лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WHITE POWER 5 #17 Отговорено 17 Август, 2012 интересна обява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #18 Отговорено 18 Август, 2012 Колеги, само аз ли мисля че не трябва да се пусна за всяко интересно,забавно,любопитно и тн. нещо,а трябва да си има една тема. Колега понеже беше критикувал в другата тема колегата "kick ", а гледам, че и в тази също критикуваш аз пък забелязвам някои неща при теб.Първо почти всичките ти мнения от 56 са във Off Topic регистриран си 2010 година и имаш репутация 40 . Как я градите тая репутация с 50-тина мнения във Off Topic за 2 години не знам.Споменах това понеже колегата "kick" на когото бе изтрита същата тема преди малко има почти 400 мнения от 2006 година и е със репутация 40 . Знам, че няма почти нищо общо това с тази тема, но поне си сложи някоя снимка в профила на Хонда, а не на Голф или поне кажи кой се крие зад този профил защото е странно ако наистина си на 15 години да поучаваш по възрастните колеги къде да си пускат темите.Между другото само аз ли забелязах това понеже гледам, че и други колеги са разглеждали профила на колегата "Wrofeel" ?? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wrofeel 349 #19 Отговорено 18 Август, 2012 (Редактирано) Колеги, само аз ли мисля че не трябва да се пусна за всяко интересно,забавно,любопитно и тн. нещо,а трябва да си има една тема. Колега понеже беше критикувал в другата тема колегата "kick ", а гледам, че и в тази също критикуваш аз пък забелязвам някои неща при теб.Първо почти всичките ти мнения от 56 са във Off Topic регистриран си 2010 година и имаш репутация 40 . Как я градите тая репутация с 50-тина мнения във Off Topic за 2 години не знам.Споменах това понеже колегата "kick" на когото бе изтрита същата тема преди малко има почти 400 мнения от 2006 година и е със репутация 40 . Знам, че няма почти нищо общо това с тази тема, но поне си сложи някоя снимка в профила на Хонда, а не на Голф или поне кажи кой се крие зад този профил защото е странно ако наистина си на 15 години да поучаваш по възрастните колеги къде да си пускат темите.Между другото само аз ли забелязах това понеже гледам, че и други колеги са разглеждали профила на колегата "Wrofeel" ?? Ами колега, харесвам си друга марка коли, и тук съм се регистрирал за други работи.Какво имаш предвид че 50 и няколко мнения са много за това време, така ли ? Редактирано 18 Август, 2012 от Wrofeel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #20 Отговорено 18 Август, 2012 Няма значение колега.Темата е за друго и няма смисъл да я разводнявам още. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #21 Отговорено 19 Август, 2012 Аз даже и тема пуснах за тази кола без да знам , че вече има такава.Ужас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове