policeman 1052 #1 Публикувано 16 Август, 2012 ЧРД,брат!Един от най-истинските и най верните фенове,които познавам!Приятел на когото мога да разчитам, който много ми е помогнал,и продължава да помага в нужда!Пожелавам ти да продължиш да сбъдваш мечтите си,най-вече късмет и здраве,много усмивки и успехи!Другото по телефонаРакията ще пием в понеделник,а тортата във вторник сутринНе остана...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 16 Август, 2012 Наборе айде жив и здрав Пожелавам всички бели проекти да се свършат на 100% тази година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #3 Отговорено 16 Август, 2012 Да си жив и здрав и нека късмета да е с теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #4 Отговорено 16 Август, 2012 Наздраве за един истински и много полезен хондар.Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #5 Отговорено 16 Август, 2012 Жив и здрав, Стамба и успехи с начинанията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 16 Август, 2012 Честит рожден ден, жив и здрав да си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WHITE POWER 5 #7 Отговорено 16 Август, 2012 чрд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #8 Отговорено 16 Август, 2012 Айде честито и от мен!Родените през август са най- големите пичУви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #9 Отговорено 16 Август, 2012 ЧРД! Жив и здрав и всичко най-хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #10 Отговорено 16 Август, 2012 ЧРД с пожелания за много здраве и успехи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #11 Отговорено 16 Август, 2012 Жив и здрав да си Шефе! Малко останаха хората като теб. Много късмет ти желая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aniki 0 #12 Отговорено 16 Август, 2012 Честит ти рожден ден и от мен Стамба, жив и здрав най-важното и успех на поставените цели и мечти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaho 74 #13 Отговорено 16 Август, 2012 Жив и Здрав Стаменка и само успехи и късмет ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #14 Отговорено 16 Август, 2012 (Редактирано) Хаиде наздраве и догодина да не си се явил на националната без хонда със задно разположен мотор Редактирано 16 Август, 2012 от enigma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #15 Отговорено 16 Август, 2012 Ч.Р.Д.,Стемене, с най-добри пожелания!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #16 Отговорено 16 Август, 2012 ЧРД и от мен, на Стамен и на всички родени днес!Щастие, здраве и късмет! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #17 Отговорено 16 Август, 2012 Жив и здрав,успех в начинанията и много късмет,стабиуен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #18 Отговорено 16 Август, 2012 Живи и здрави, много щастие и късмет на рожденницитеБоса и баба Веси(101) - да почерпят подобаващо продължително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #19 Отговорено 17 Август, 2012 Благодаря ви приятели за хубавите пожелания , всичко това което сте ми пожелали да ви се връща многократно и на вас , радвам се че сте се сетили , благодаря и на хората които ми звъняха по тела , Абе с две думи БЛАГОДАРЯ . Живи и здрави и повече положително настроение , че напоследък много злоба има по хората .Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #20 Отговорено 17 Август, 2012 Оооооо честито и от мен Стаменчо.Много здраве пич,това ти пожелавам P.S.Промоции за празника ще има лиииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове