Civic111 14 #1 Публикувано 11 Август, 2012 Здравейте колеги, Искам да направя от това: това: Някой правел ли е тази процедура да ми разясни малко как става. Моето предположение е, че се ползват парчета от стари брони и с пластмасова заварка после се китват и заглаждат. Скоро ми предстои боядисване на брони и искам да го направя.Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #2 Отговорено 11 Август, 2012 Правилно ти е предположението - режат се старите легла на лайсните и после се "заваряват" парчета пластмаса в отворите, шлайфат се, после тънко китване с кит за пластмаса, шприц и т.н. Обаче има и странични ефекти които могат да се получат в бързината, като да се деформира от "жегата" близка област от бронята....трябва да се работи внимателно.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #3 Отговорено 11 Август, 2012 Аз миналата година правих тази процедура и стана много добре.Закарах бронята на майстор,той доста си поигра и се поизпоти,но успя да я направи.Следва малко кит,заглаждане и после боя.Това е резултата;Преди:https://picasaweb.google.com/111775449213426171029/DropBox?authkey=Gv1sRgCMOk4fP-sryOWQ#5775320276200685410Сега:https://picasaweb.google.com/111775449213426171029/DropBox?authkey=Gv1sRgCMOk4fP-sryOWQ#5749815678918628594Според мен и бояджията трябва да се потруди доста и да изпипа всичко,за да няма напуквания после.Успех ти желая,резултата ще ти хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teddko 6 #4 Отговорено 12 Август, 2012 Определно ще стане добре,дано попаднеш на майстор да е изпипа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 12 Август, 2012 Цялата работа има един минус, че каквото и да ти говорят и както и да ги лепят, това става най слабата част от бронята и при по-силен натиск в тая област първо там се пука по шевовете. Но пък ефекта си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #6 Отговорено 12 Август, 2012 Може просто да си вземеш предна броня от купе. Тя няма лайстни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #7 Отговорено 12 Август, 2012 ...само забрави да му споменеш колко трудно се намира такава оригинална... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #8 Отговорено 12 Август, 2012 Тези лайсни са доста полезни ако нямаш гараж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #9 Отговорено 13 Август, 2012 (Редактирано) А не може ли просто да се купят запазени предна и задна броня втора ръка от Сивик след фейслифта, да се подменят и готово. Колкото и да струват броните, голяма част от инвестицията за тях ще се възвърне, след като се продадат старите брони. По този начин си спестяваме разглобяване на лайсни, пластмасови заварки и най- вече нерви. А недай си боже бояджията да е някой некадърник. В крайна сметка "евтиното излиза скъпо"! Редактирано 13 Август, 2012 от Юлиян Петров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #10 Отговорено 13 Август, 2012 Предна броня от сивик след фейслифта не може да стане, защото фаровете, решетката и капака са различни. За задна броня от фейслифт не съм сигурен, но може и да стане.Най-добрия вариант за предна броня е от сивик купе, но както каза един колега по-горе много трудно се намират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #11 Отговорено 13 Август, 2012 Както каза колегата за да сложиш предна фейслифтова трябва да смениш:1-предни калници2-преден капак3-маска4-броня5-очиларката (не съм 100% сигурен за нея)6-фарове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #12 Отговорено 15 Август, 2012 Колега провери в авто бим, бях гледал предна броня без лаисни (черна, грунд предполагам) за 45лв. Това в саита им го видях и нз дали снимката е реална. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #13 Отговорено 15 Август, 2012 Предна от купе преди фейслифта и задна от фейслифтов хеч. Няма преправяне няма нищо - bolt on. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове