Jump to content
Gencho

Becker или Tom Tom

Becker или Tom Tom  

9 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Здравей те ! Предстои ми покупка на нова навигация. Та се чудя каква да е Becker или Tom Tom . Бях се спрял на Том Том ама ми казаха , че Бекер има меню на БГ и добри карти също както томтом . За Том Том съм чел доста инфо а за Бекер не намирам почти нищо.Моля някой да даде наклон на везните.

Редактирано от Gencho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ме извиняваш ама ............. :) за IGO не си ли чувал, що ще се занимаваш с навигации дето всичко е мъка при тях, когато за ИГО има всичкооооооо на БГ :) само мерак да имаш :) Купуваш си един китаец мяташ му едно примо слагаш последната карта на Нав- тек, качваш последната сборка на камерите в БГ и тва е :) Почти няма камера дето да не е отбелязана :) за смата визия на програмата пък да не говорим , а развитието и е достатъчно бързо да неможе да и насмогнеш на новости :)

Редактирано от Слави CR-V

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обаждаш една китайска навигация от dealextreme за под 150лв (има и 4.3 инча ако искаш за 100лв) като тази: http://www.dealextreme.com/p/5-0-lcd-windows-ce-5-0-core-gps-navigator-w-fm-transmitter-internal-2gb-memory-europe-maps-41578 - идва си с iGo, какъвто в нета има последна версия, с най-нови и постоянно обновяващи се карти за цял свят, може да ти говори на какъвто език искаш, включително български, слагаш камерите за България както колегата е казал и приключваш въпроса :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слави чувал съм ама искам да пробвам с някоя от тези двете и по-точно ТОМТОМ.Навито 6те се пробва предимно в Германия и женами когато кара за БГ.Има НордКрос койо ще подаря на един приятел и мисля , че на него може да се сложи IGO.Може да пробвам. Карал сам с ТОМТОМ и не съм имал проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е за европа ок, но дори и за европа не мисля че мио е по добър от ИГО като карти. Особено ако си виждал последните версии на ИГО-Примо и Примо 2.0 само дето сами не карат колата. Достъпа до карти пък е повече от лесен, интерфеиса е уникално добър и лесен за употреба, самата програма като обслужване е много лесна (имам предвид обновяване на карти и екстри (само копи пеист)). Не съм сигурен за мио от къде ще вземаш карти освен да ги купуваш, хакването пък на МИО машинка, ТОМ ТОМ или Бекер си е приключение, аиде не е кои знае кво ама що да е, излишна занимавка. Ако имаш възможност покараи малко с едно ИГО и съм сигурен че ще забравиш з аостаналите. Дори от гармина повече го харесвам, нищо че не е чак толкова подробен, макар че с тези темпове с които деиства Навтек скоро картата ще се оеднакви, а и нямам как да не понеже Навтек са собственици и на гармин по спомен :) Ако искаш ще те пратя при човек в Пловдив да разгледаш машинки с ИГО 5 инчови са цените маи им се въртят от около 130-170 лева незнам да не те излъжа, тои ще ти я накачи с квито карти искаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз работя с навигации ТомТом, но те са като цяло за автопарк. Приложението което ТомТом предоставя Уебфлийт ми върши работа. Като навигации са добри, но нямат БГ меню което на мен не ми е проблем. Сервизно обслужване им е на 100 като оценка. Имат си постоянен ъпдейт и така. Но пак ти казвам, че аз ги използвам на камиони.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 за IGOТри години я ползвам и винаги пристигам там,за където съм тръгнал! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ме извиняваш ама ............. :) за IGO не си ли чувал, ... Купуваш си един китаец ...

+1 :cool:Може и да не си купуваш китаец !!!В Германия нямате ли си Смартфоун-и ?!Преди няколко години си взех HTC Touch II. Инсталирах му веднага iGo 8.3. И понеже ми беше за пръв път, и все още нямах холдър за стъклото, при първото пътуване взех на един приятел изпитания ТомТом, последен модел по това време. Ми ХъТъЦъ-то с iGo се справи много по-добре от ТомТом-а. При излизане от тунел, например, hTC-то си връщаше сигнала на 3-тата секунда, а ТомТом-а около 10-тата. Между високи сгради ТомТом-а губеше сигнал, iGo не.Още си ползвам iGo понякога, справя се по-добре и от заводската навигация на сегашния ми Samsung GalaxyS. ;) Редактирано от Krasi-mir
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще мисля .Има мисъл да работя после с нея като шофьор и даме води до адресите точно и без проблемно. Колеги които патуват доста са ми казвали , че ТОМТОМ е ОК за работа.Имам нордкрос на който мога да пробвам да сложа iGо и да тествам.Днес гледах един БЕКЕР на един приятел който е без проблемен на вече 3 години и чух за закупен нов Бекер на който работата нещо куца . Е това е трябва да се избере изпробван модел !!!Слави този твоя може ли да ми качи на навито iGо ? Питам защото женами си е в БГ и тя ще търчи на ляво и дясно . Да не я занимавам защото нищо не разбира от навита.

Редактирано от Gencho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 за TomTom.Живял съм няколко години в Германия и с когото и да съм говорил и каквито и да е характеристики да съм чел, няма по-добри от тях.За България добра навигация е Garmin. Имат постоянно обновление на картите, а и до колкото знам при тях картите са open source.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще мисля .Има мисъл да работя после с нея като шофьор и даме води до адресите точно и без проблемно. Колеги които патуват доста са ми казвали , че ТОМТОМ е ОК за работа.Имам нордкрос на който мога да пробвам да сложа iGо и да тествам.Днес гледах един БЕКЕР на един приятел който е без проблемен на вече 3 години и чух за закупен нов Бекер на който работата нещо куца . Е това е трябва да се избере изпробван модел !!!Слави този твоя може ли да ми качи на навито iGо ? Питам защото женами си е в БГ и тя ще търчи на ляво и дясно . Да не я занимавам защото нищо не разбира от навита.

Незнам, принципно е сборвал много машинки ще трябва да го питам, кажи ми точно ква е машинката и модела и утре ще ти кажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остави Слави пича на който щях да я подарявам вече му е дадена и не става да се правя на циганин. ;) Мисля да пробвам с ТомТом . Ето този модел http://www.plus.de/Tomtom-GO-LIVE-1000-Europe/Navigationsgeraete/Multimedia/p-1066717000?RefID=PSM_806_1066717000&preis=184.95Все още го разучавам .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз ползвам Гармин W255 или W205, много съм доволен и специално за Великобритания и Германия картите са супер обаче отидем ли в Италия, Испания, Сърбия и дори България се е случвало да карам през нивите или морето, главните пътища са ок, но влезеш ли в някое по-закътано местенце е ужас. Успех. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При последният ми ъпдейт на ТомТом, навигацията се сдоби с БГ език.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един глас за Garmin и Navigon за Android, който също е на Garmin...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При последният ми ъпдейт на ТомТом, навигацията се сдоби с БГ език.

Искаш да кажеш , че има вече меню на БГ език ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, вече има БГ меню на ТомТом. Аз съм с ТомТом 9100PRO. Както обесних ги използвам в тежкотоварни автомобили. При последният ъпдейт който направих от сайта на ТомТом навигацията вече е с БГ меню.

Редактирано от mEtaka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер значи везните накланят към томтом. И мисля , че вече всички навита от тази марка ще имат БГ меню.А съм се спрял на TomTom Go Live 825 Европа . Не е професионален за камиони ама мисля да го използвам след време и в камион.Благодаря за инфото !!!И искам да те попитам за настроиките на навито . След като вкараш данните на камиона прекарва ли те по правелният път. Предполагам няма да има проблеми защото съм чувал от колеги , че ако трябва нави за камион то ТомТом е марката.Питам защото през такива места ме е прекарвала в Англия с 40 тона камион дето виждам знаци за 7,5 тона. И това е защото е предлагана екстрата в навито само да я има а тя си изчисляваше като за кола навсякъде.Та за това искам да пробвам ТОМТОМ.

Редактирано от Gencho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЗсъщо заставам зад Гармин просто 1път в Германия объркахме пътя и въпросния Том Том нищо не помогна извадих телефона с Гармина и излязохме там където трябва ... Аз лично само Гармин !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговарям на Генчо: Когато си я купуваш попитай дали има за този модел карта за камиони. Защото ако няма, няма да имаш възможността да я ползваш като такава по-нататък. Демек- купуваш си обикновена навигация и после допълнително си инсталираш карта за камиони. Навигацията може вече да ползва два типа карти и когато си въведеш размерите и тонажа на автомобила няма да те бърка. Има си и точно определени модели, които са само за камиони. Също така може ти лично да правиш корекции на картата ако те обърка някъде и чрез навигацията ги пращаш директно на ТомТом където преправят картата. Просто използват помощта на шофьорите. Приготви си допълнително едни 90евро за такава карта след като решиш. И да, навигацията с картата за камион води и то много добре. :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...