GS= 84 #1 Публикувано 20 Юни, 2012 Здравейте колеги! От скоро съм в Америка и още преди да дойда тук ми беше интересно ще срещна ли коли като моята /сивик 5 ген. хеч./ За мое очудване срещнах доста Сивици 5 ген, но незнам защо все бяха Купета с 2 врати и все бяха тунинговани по някакъв начин - явно собствениците са фенове. Ето и първата хеч., която видях: цък - Много изчистен и стегнат вид /за разлика от шарениите, които се срещат из България/ Забелязах също и "заспалия" за някои вид на шофьорите - Улици - прави, широки, без дупки.. коли мощни - 3-4-5 литрови..., а водачите им толкова спокойно да ги карат Но като цяло Хондите са навсякъде /разбира се основно новите модели/ Хората знаят какво да карат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #2 Отговорено 21 Юни, 2012 Колега ще е готино ако покажеш снимки на, някой NSX или супер наточна Acura TL, RL ... може и някой джип MDX или Pilot. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #3 Отговорено 21 Юни, 2012 Да, поствай още снимки! : ) иначе за това, че не си настъпват колите отговорът е ясен - Имат закони, които се спазват : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #4 Отговорено 21 Юни, 2012 Тия сини джанти и ходят "като на свинче-звънче" 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #5 Отговорено 9 Юли, 2012 И аз съм в Америка и то за 3ти път Тук покрай мен има много JDM-ки, но масово нови сивици + 6та ген (масово с 4 врати и купе)Ще се опитам да понащракам малко и да ги споделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #6 Отговорено 9 Юли, 2012 GS=купетата се правят в USA и затова са толкова често срещани там. Иначе няма да е лошо да споделиш малко снимки. Както се подразбира мен ме интересуват купетата. Поздрави: Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #7 Отговорено 9 Юли, 2012 Нормално колега да има толкова японски автомобили в USA.Както е нормално да има много европейски автомобили в Европа Там примерно оригиналните части за немските коли са също толкова скъпи колкото тук на япончетата.Но за едно си прав а именно , че знаят какво да карат ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #8 Отговорено 10 Юли, 2012 За частите не знам, но европейските коли там са по евтини отколкото тук. И това че не си настъпват колите, не е точно така - повечто хора си карат нормално, но както и тук си има хора които имат нужда от адреналин и си настъпват смело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове